Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ویرایش توسط T!G3R : 19 آذر 1394 در ساعت 18:51
سلام خدمت همه ی بچه های گل ریاضی و تشکر ویژه از استارتر تاپیک ( واقعا جهت گیری اغلب تاپیک های انجمن به سمت تجربیه و انگار نه انگار که ما ریاضیا هم دل داریم )
این هندسه ی تحلیلی رو چیکار کردید شما ؟!
من تو دیف و گسسته تو تست زدن مشکلی ندارم و خوب میرم جلو ولی تو هندسه ی تحلیلی حتی تو امتحان تشریحی اش هم موندم .
اگه راهکاری واسه این درس دارید بگید .
منبع من هم میکرو هست .
سلام
خواهش میکنم
خب شما که با گسسته مشکلی نداری
اگر یه مقدار بیشتر روی هندسه تحلیلی وقت بذاری حتما موفق میشی
همون منبعت هم جزء منابع عالیه
تحلیلی ساده ترین سوالات ریاضی کنکور رو داره
اما توی محاسبات از همه وقتگیر تره
اما فقط توی تحلیلی به یه دید هندسی و ابتکار توی حل سوالا نیاز داری
بیشتر تمرین کنی راه میوفتی
سعی کن هر روز یه وقتی رو واسه تحلیلی هر روز قرار بدی مثلا روزی نیم ساعت
اگر فرض های سوال رو یا شکل بکشی یا با مداد و صفحات دفترت مدل سازی کنی کمکت میکنه
و زیاد سراغ فرمول های بیخود هم نرو
تو این درس فرمول واسه هر تیپ سوال هست که اگر بخوای از اونا استفاده کنی گیج میشی
فقط با فرمول هاو مفاهیم کتاب
اه... دیگه دارم عصبی میشم. شیمی مبتکران رو ک دیدین از 4 تا شکلک واسه درجه سختی سوالا استفاده میکنه.
نمیدونم از اینکه تستهای خیلی سختو همیشه بدون مشکل میزنم خوشحال باشم یا از اینکه گاهی تستهای متوسط و ساده روعلظ ناراحت!
هرچی سوال ساده تر میشه ظریب اشتباه کردنمم بیشتر میشه. این موضوع داره عصبیم میکنه.
سعی کن تجسمتو قوی کنی و موقع تست زدن بتونی خوب مدل سازی کنی نه قفط یه راه حلو حفظ کنی
بعد از اون تمرین زیاد
یعنی من این آزمون هندسه تحلیلی تنبلی کردم زیاد نخوتدم 27 زدم در صورتی که اکثر مباحثش ازمون قبلم بود که 90 زدم
تحلیلی اینجوریه اکه به اندازه کافی مرور و تکرار نکنی گند میزنی
run forrest runnn
کسی که دیف و گسستش خوبه قطعا تو هندسه هم اگه وقت بزاره مشکلش حل میشه..اصلا از هندسه تحلیلی نترس...سوالاش خیلی آسونه ولی حلش وقت گیره و حوصله میخواد..
همون میکرو گاج عالیه..من از رو همین کتاب همش بالای 50 میزنم..آزمون قبل 80 و این آزمون 50..بیشترم میشد بزنم تنبلی خودم بود..اینو گفتم که بگم منی که اول سال تحلیلی رو منفی میزدم الان دارم اینقد میزنم..خیلی هم راحت ..مطمئن باش واسش وقت بزاری بیشتر از بقیه درسای ریاضی نتیجه میگیری.
ویرایش توسط Bano.m : 20 آذر 1394 در ساعت 22:34
گفتی جوابش چیه؟ اف ایکس با توان؟ به توان خالی؟ دویی چهاریی منفی یکی بوقی چیزی نداره؟
تابعی ک تو تعریف کردی تابع همانی f (x) = x ه
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 21 مهمان)