اون پیشینه های ذهنیتو درباره فصل چهار بریز دور
تو اون فصل همه اثبات ها با برهان خلف بود که معلوم نبود چیو داشتی اثبات میکردی
معلم ها یا علم ندارن
یا تو تدریس هندسه ناتوانن
فصل چهار رو میشه کلا تو دو صفحه جمعش کرد
40 یا 45 تا نکته هست
که بیشتریاشو توی ذهنت داری
انقدر باید تمرین کنی تا بتونی وضعیت دوتا خط یا صفحه رو از هم تشخیص بدی
در ضمن یادگیریش توی خط و صفحه تحلیلی خیلی کمکت میکنه
جزو فصل های سادست
کلا هیچ فصلی رو تا میتونی حذف نکن
سلام من دومین باره کنکور میدم کنکور 94 فاجعه بود چ تخصصی چ عمومی ولی بهتون پیشنهاد میکنم همه ی کتاب ها رو بخونید میبینم گاهی بچه ها میگن عربی رو بیخیال چون نمیفهمیم ولی تاثیر مهمی داره همینطور در مودر دیفرانسیل هیچ درسی رو حذف نکنید خیلی ضرر میکنید
خب دوست عزیز بنده خودم عرض کردم که هر رشته و دانشگاهی رونباید رفت درسته قبولی راحتهولی نه برای رشته های تاپ ودانشگاهای خوب مثلن بم واقعا برای من سخت بود اونجا باطبیعت من ناسازگارنبود.اینم بگم بنده ب امیدقبولی راحت هیچتلاشی نکردم وتاتونستم خوش گذروندم فقط ماه آخرعمومی دوسه تاشوخوندم ورتبمم درحدقبولی بود مشاورم گفتخیلی خوبه هیچی نخونده جلویی نسبت ب دوستات..اما امسال من دارم ازالان بارمو میبندم براتجربی ب امیدخداصددرصدنتیجه میگیرم..
فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk
منم بم گفتن عاقابازارکارخرابه دیدم منم همچین خوب جلونیومدمپایه ام ضعیفه پس باخته ام.انصراف دادم ک ازاول بخونم براریاضی ولی دیدم علاقم سمت تجربیه آخه همش ریاضی ریاضی یکم دلزده میشدم ولی براشما ک علاقه داری بت میگم محکم بخونک تو این رشته خودت بهترین باشی و اینم بدون برای بهترینا حتی توبازارکارخراب هم کارگیرمیاد
فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk
من اصلاً نگران بازار کار نیستم ، چرا باید نگران بازار کار بود؟
آدمی نگران بازار کاره که منتظر استخدام بشه ، زندگی بردگی ، هیچ لذتی نمیده. یک مهندس که منتظر استخدام بشه ،نمونه اش اینا که میرن نفتهمیشه مینالن!
یک نگاه به همین آدمای بزرگ ، قدرتمند ، ثروتمند بندازین ... ویژگی ِمشترکشون کارآفرین و ریسکپذیر بودنشونه !
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 19 مهمان)