خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 60
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

Lightbulb درگیر شدن با ریاضیات

سلام دوستان خوب کنکوری
      بیاین از این به بعد تو این بخش سوالات جون دار و سخت و وقتگیر ریاضی رو بزاریم تا کاربران انجمن با اون سوالات درگیر بشن و بهتر بتونن مسایل رو حل کنن.
      لطفا سوالات خارج از کنکور رو که مربوط به المپیاد و ... میشه رو نزارین چون هدف ما کنکوره.
      این بخش برای تمامی رشته ها است.(دیفرانسیل-گسسته-هندسه تحلیلی-ریاضیات تجربی-ریاضیات انسانی و ریاضیات پایه تمامی رشته ها)
      سوالاتی رو هم که میزارین بعد چند روز(دلخواه) پاسخ تشریحی اون ها رو هم بزارین.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دو بردار a و b طوری مفروض اند که a - b |=4 | و a + b |=6 | و زاویه بین بردار های a + b و a - b برابر 120 درجه است اندازه بردار a کدام است؟
      1) 5 2) 19√ 3) 7√ 4) 3
      این سوال از فصل اول هندسه تحلیلی است

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره گمنام نمایش پست ها
      دو بردار a و b طوری مفروض اند که a - b |=4 | و a + b |=6 | و زاویه بین بردار های a + b و a - b برابر 120 درجه است اندازه بردار a کدام است؟

1) 5 2) 19√ 3) 7√ 4) 3
      بردارهای a-b و a+bهر دو قطرهای متوازی الاضلاعی هستن که روی بردارهای a و b ساخته میشه. میدونیم قطرهای متوازی الاضلاع همدیگه رو نصف میکنن. پس طول یکی از بردارها طول ضلع مقابل مثلثی به طول اضلاع 2 و 3 و با زاویه بین 120 درجه س. اگه قضیه کوسینوسها رو بکار ببریم.
      x² = 2² + 3² -2.2.3.cos120
      پس طول یکی از بردارها میشه رادیکال 19

واسه طول اون یکی بردار هم قضیه کوسینوس رو با طول دو ضلع 2 و 3 و زاویه مکمل 120 بکار میبریم؛ زاویه 60. پس اون یکی بردار میشه رادیکال 7

اطلاعات بیشتری لازمه تا بگیم a میشه رادیکال 7 یا رادیکال 19
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 18 آبان 1394 در ساعت 22:23

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      A میشه رادیکال هفت
      راه حل
      دو برداد رو ضرب داخلی میکنیم که حاصل آ دو منهای ب دو میشه منفی دوازده
      بعد هر دو عبارت رو به توان دو میرسونیم و با هم جمع میکنیم که آ دو به اضافه ب دو میشه بیست و شش
      حالا این معادله دو مجهولی رو حل میکنیم که جواب میشه رادیکال هفت
      شرمنده یکم ...ی توضیح دادم آخه با گوشیم
      پ.ن : استارتر عزیز من هر وقت امضاتو میبینم یاد اثبات گنگ بودن رادیکال ۲ میفتم

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      A میشه رادیکال هفت
      راه حل
      دو برداد رو ضرب داخلی میکنیم که حاصل آ دو منهای ب دو میشه منفی دوازده
      بعد هر دو عبارت رو به توان دو میرسونیم و با هم جمع میکنیم که آ دو به اضافه ب دو میشه بیست و شش
      حالا این معادله دو مجهولی رو حل میکنیم که جواب میشه رادیکال هفت
      شرمنده یکم ...ی توضیح دادم آخه با گوشیم
      پ.ن : استارتر عزیز من هر وقت امضاتو میبینم یاد اثبات گنگ بودن رادیکال ۲ میفتم
      اندازه های دو بردار برابند و تفاضل رو داده نه خود بردارها رو. اگه هم بخاین برایند و تفاضل رو بردار رو در نظر بگیرید با توجه ب اینکه اندازه a-b با اندازه b-a یکیه اگه اول این تبدیل رو انجام بدین به جواب رادیکال 19 هم میرسین. این شده که شما ب جواب رادیکال 19 نرسیدید.

توی صورت مسله اطلاعاتی واسه تشخیص رادیکال 7 از رادیکال 19 نیست. هیچ کدوم از دو جواب برتری نسبت ب دیگری نداره.

تویرایش: ن انگار ی اطلاعاتی هست. گفته زاویه بین دو بردار a- b و a+ b. کاغذ ندارم، باشه بعدن نظرمو میگم
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 18 آبان 1394 در ساعت 22:46

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      اندازه های دو بردار برابند و تفاضل رو داده نه خود بردارها رو. اگه هم بخاین برایند و تفاضل رو بردار رو در نظر بگیرید با توجه ب اینکه اندازه a-b با اندازه b-a یکیه اگه اول این تبدیل رو انجام بدین به جواب رادیکال 19 هم میرسین. این شده که شما ب جواب رادیکال 19 نرسیدید.

توی صورت مسله اطلاعاتی واسه تشخیص رادیکال 7 از رادیکال 19 نیست. هیچ کدوم از دو جواب برتری نسبت ب دیگری نداره.

ویرایش: ن انگار ی اطلاعاتی هست. گفته زاویه بین دو بردار a- b و a+ b. کاغذ ندارم، باشه بعدن نظرمو میگم
      آیا زاویه بین آ به اضافه ب با ب منهای آ همچنان ۱۲۰ میشه؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      آیا زاویه بین آ به اضافه ب با ب منهای آ همچنان ۱۲۰ میشه؟
      شما چطور؟ اگه قبل از شرو همه محاسباتتون بجای اندازه a - b از اندازه b - a استفاده میکردین (دو بردار قرینه هم اندازه هستن) به جواب ادیکال 19 نمیرسیدین؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      شما چطور؟ اگه قبل از شرو همه محاسباتتون بجای اندازه a - b از اندازه b - a استفاده میکردین (دو بردار قرینه هم اندازه هستن) به جواب ادیکال 19 نمیرسیدین؟
      نه چون اگه بخوام از ب منهای آ استفاده کنم اونموقع باید بجای ۱۲۰ درجه از ۶۰ درجه استفاده کنم ( زاویه بین دو بردار مربوط به وقتیه که هم ابتدا باشند )
      اونموقع آ دو منهای ب دو بجای منفی دوازده مثبت دوازده در میاد و آ میشه همون رادیکال هفت
      نمیدونم شایدم من چیزیرو در نظر نمیگیرم
      ولی بنظرم اینطوری میشه
      سوال خوبی بود

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نه چون اگه بخوام از ب منهای آ استفاده کنم اونموقع باید بجای ۱۲۰ درجه از ۶۰ درجه استفاده کنم ( زاویه بین دو بردار مربوط به وقتیه که هم ابتدا باشند )
      اونموقع آ دو منهای ب دو بجای منفی دوازده مثبت دوازده در میاد و آ میشه همون رادیکال هفت
      نمیدونم شایدم من چیزیرو در نظر نمیگیرم
      ولی بنظرم اینطوری میشه
      سوال خوبی بود
      ن ن. متوجه منظور من نشدی. من میگم اگه توی صورت مسله بجای اندازه آ منهای ب، اندازه ب منهای آ رو قرار بدی ب چ جوابی میرسی؟ با این جانشینی که نباید زاویه 120 رو بکنی 60، باید بکنی؟ فقط ی جانشینی انجام دادیم. جانشینها نباید جواب مسله رو تغییر بدن. اگه تغییر بدن مسلمن ی نکته ای توشه ک باید راجبش حرف بزنیم.

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      من کتاب درسی هندسه تحلیلی رو واسه پیدا کردن تعریف زاویه بین دو بردار جستجو کردم... ولی بدون اینکه تعریفش کنه ازش استفاده کرده. توی هندسه مسطحه و هندسه فضایی زاویه بین دو خط زاویه حاده یا قایم بین دو خط تعریف میشه. اگه توی هندسه تحلیلی هم تعریف همین باشه پس چرا گفته زاویه بین بردارهای برایند و تفاضل 120 درجه س؟ حالا اینجا بحث بردار هاست و بردارها بر خلاف خطوط جهت دارن. فک کنم توی هندسه تحلیلی زاویه داخلی کوچکتر از 180 ب عنوان تعریف زاویه بین دو بردار در نظر گرفته میشه

میدونستم گاهی حل کردن مسله ای از هندسه تحلیلی ب کمک مفاهیم هندسی با وجود اینکه راه حل ب مراتب ساده تری ایرایه میکنه ممکنه همچین اتفاقاتی هم بیفته. ولی اینجریش رو ندیده بودم. ی اختلاف خیلی خیلی جزیی در تعریف زاویه بین دو خط در هندسه و تعریف زاویه بین دو بردار در هندسه تحلیلی ک قبلا هرگز بهش توجه نکرده بودم.
      البته راه حل شما همون لحظه با راه حل خودم تو زهنم جریان داشت ولی میدونستم که اون یکی طولانیتره. واسه همین راه حل هندسی خودم رو رفتم.
      There is No Need for God as a Hypothesis

Pierre-Simon, marquis de Laplace

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      http://s6.uplod.ir/i/00702/1jex87gty2wo_t.jpg

فصل صفر دیف کتاب نسبتا دشوار دشوار دشوارتر
      سطح دشوار تر
      مرد میخواد اینا رو حل کنخ
      من خودم تو تایمش از ده تا دو تا حل کردم
      ویرایش توسط daniad : 19 آبان 1394 در ساعت 15:29

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      http://s6.uplod.ir/i/00702/1jex87gty2wo_t.jpg

فصل صفر دیف کتاب نسبتا دشوار دشوار دشوارتر
      سطح دشوار تر
      مرد میخواد اینا رو حل کنخ
      من خودم تو تایمش از ده تا دو تا حل کردم

حداقل قبل آپلود یه نگاه به کیفیت عکس مینداختی

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      مختصات سه راس مثلثی رو میدونیم. مختصات مرکز دایره محاطی داخلی مثلث کدومه؟
      There is No Need for God as a Hypothesis

Pierre-Simon, marquis de Laplace

14. Top | #14
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره گمنام نمایش پست ها
      1) 5 2) 19√ 3) 7√ 4) 3
      اندازه بردار a برابر رادیکال 7 میشه. گزینه 3.
      اصلاح شد!
      ویرایش توسط محمد نادری : 19 آبان 1394 در ساعت 19:22

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نادری نمایش پست ها
      اندازه بردار a برابر 3 واحد میشه. گزینه 4.
      گزینه مهم نیست. دلیلتون واسه عددی ک بهش رسیدین مهمه، چ محاسباتتون درست باشه و چ غلط

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن