خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 60
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      مربع دو جمله رو بسط میدیم. و به صورت سه تا سیگما مینویسیمش. سیگمای اول صفره. سیگمای دوم 25×404 میشه و سیگمای سوم 4×25×51

اون موقه که من سوالتو خوندم هنوز گزینه ای نگفته بودی. بدش من اصلا اعتقادی ب نگاه کردن ب گزینه ها ندارم مگه اینکه سز جلسه کنکور باشم و بخام گزینه ها رو رد کنم بدون اینکه درگیر حل مستقیم مسله بشم. توی محاسبات زیاد اشتباه میکنم. سر جسله کنکور کار دستم میده مطمینم ولی حد اقل اینکه سر جلسه کنکور کاغذ دارم
      یعنی شما ریاضی رو بدون نوشتن رو کاغذ حل می کنید؟!!!
      این سوالو با چیزایی که تو حسابان خوندیم هم میشه حل کرد.(راستش خودم این سیگما و اینا رو نمیدونم چیه).
      راهنمایی: اول باید چند جمله از دنباله رو بنویسیم. باید به اینم توجه کنیم که جملات یکی درمیون مثبت و منفی هستند و به توان دو رسیدن. بعد از اون با فکر کردن یجورایی سرنخ مسئله معلوم میشه!
      جواب هم میشه 5000.

2. Top | #47
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مربع دو جمله رو بسط میدیم. و به صورت سه تا سیگما مینویسیمش. سیگمای اول صفره. سیگمای دوم 25×404 میشه و سیگمای سوم 4×25×51

اون موقه که من سوالتو خوندم هنوز گزینه ای نگفته بودی. بدش من اصلا اعتقادی ب نگاه کردن ب گزینه ها ندارم مگه اینکه سز جلسه کنکور باشم و بخام گزینه ها رو رد کنم بدون اینکه درگیر حل مستقیم مسله بشم. توی محاسبات زیاد اشتباه میکنم. سر جسله کنکور کار دستم میده مطمینم ولی حد اقل اینکه سر جلسه کنکور کاغذ دارم
      اینی ک رفتین چ جوریا بود؟:eek:
      میشه توضیح بدیش؟

رشته ریاضین یا تجربی ایا؟

3. Top | #48
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.alv نمایش پست ها
      اینی ک رفتین چ جوریا بود؟:eek:
      میشه توضیح بدیش؟

رشته ریاضین یا تجربی ایا؟
      دو مورد رو بگم بعدش حل رو توضیح میدم. 50 عدد طبیعی ابتدایی رو در نظر بگیرید. حالا تمام اعداد زوج رو قرینه کنید. میخایم بدونیم این مجموع چی میشه. جفت جفت با هم در نظرشون بگیرید. حاصل هر جفت منفی 1ه و 25 جفت دارید. پس مجموعشون میشه منفی 25.

حالا مربعات 50 عدد طبیعی ابتدایی رو در نظر بگیرید. تمام مربعات اعداد زوج رو قرینه کنید. میخایم بدونیم مجموع مربعات این اعداد چی میشه. ب صورت جفت جفت دسته بندیشون کنید. هر جقت شامل تفاضل مربعات دو عدد متوالیه. جفت اول مربع 1 منهای مربع دوه. اتحاد مزدوجه. پس به صورت منفی 1 در سه نوشته میشه. جفت دوم مربع سه منهای مربع 4ه. پس به صورت منفی 1 در 7 نوشته میشه. جفت سوم مربع 5 منهای مربع 6ه. پس ب صورت منفی 1 در 11 نوشته میشه. پس شما 25 جفت دارید که هر جفت به ترتیب قزینه اعدادیه که از 3 شرو میشن و قدر نسبتشون 4 ه و اخرینشون هم 99 ه. پس مجموع مربعات 50 عدد طبیعی ابتدایی ک یکی در میون قرینه شدن قرینه مجموع اعداد 3 تا 99 با قدر نسبت 4 ه. تنیجه این میشه ک مجموع مربعات 50 عدد اول که یکی در میون قرینه شدن میشه منفی 25 در 51.

حالا برگردیم به حل مسله خودمون.
      مربع دو جمله ای مسله رو بسط بده. پس چیزی که سوال شده به صورت سه جمله نوشته میشه. جمله اول صفره. بهش فکر کنید میفهمید چراشو. جمله دوم 404 برابر مجموع 50 عدد طبیعی متوالیه که یکی یکی قرینه شدن. قبلا گفتم که این مجموع میشه منفی 25. پس حاصل جمله دوم 404×25
      جمله سوم هم چهار برابر مربعات 50 عدد طبیعی اوله که یکی در میون قرینه شدن. پس جمله سوم میشه 4×25×51

نظری در مورد سوال دومتون ندارم.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 21 آبان 1394 در ساعت 20:56

4. Top | #49
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SHARIF نمایش پست ها
      سلام. تایپک جالبیه. یه سوال از مبحث دنباله ها دیدم به نظرم جالب اومد:
      فایل پیوست 44079
      دوستمون جواب رو گفتن. جواب به این صورته:
      c-2-.jpg

5. Top | #50
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      خب حالا هیمن سوال رو با مکعب دو جمله رو حل کن. ینی توان عبارت درون پزانتر رو بکن 3
      There is No Need for God as a Hypothesis

Pierre-Simon, marquis de Laplace

6. Top | #51
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نظری در مورد سوال دومتون ندارم.
      اول خیلی ممنون بابت وقتی ک گذاشتی و نوشتی.طولانیم بود.
      دوم راجب نظر نداشتنتون هم باید بگم منم هیچ نظر خاصی نسبت ب کسی و شما ندارم.منظورم از این سوال این بود شمایی ک جوابو دادین رشته ریاضی ک تسلط خوبی روی سوال داشتی یا ن.و اصلا سوال در حد کدوم رشتش.
      جدیدا یا بقیه خود مهم پندار شدن یا حرف من مبهم!

7. Top | #52
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.alv نمایش پست ها
      اول خیلی ممنون بابت وقتی ک گذاشتی و نوشتی.طولانیم بود.
      دوم راجب نظر نداشتنتون هم باید بگم منم هیچ نظر خاصی نسبت ب کسی و شما ندارم.منظورم از این سوال این بود شمایی ک جوابو دادین رشته ریاضی ک تسلط خوبی روی سوال داشتی یا ن.و اصلا سوال در حد کدوم رشتش.
      جدیدا یا بقیه خود مهم پندار شدن یا حرف من مبهم!
      ابنکه من گفتم نظری در مورد سوال دومتون ندارم رو چی برداشت کردین که میگین هیچ نظر خاصی راجبه من یا کس دیگه ای ندارین؟ عایا من توی جواب به سوال اولتون چیزی در این باره پرسیدم از شما؟ اینکه سوال در حد رشته آشیه یا در حد رشته تجربی منعی در یادگیریش ایجاد میکنه؟
      در مورد ابهام یا خود مهم پنداری هم وقتی از غلظت thc تون کم شد میتونیم صحبت کنیم.

8. Top | #53
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب حالا هیمن سوال رو با مکعب دو جمله رو حل کن. ینی توان عبارت درون پزانتر رو بکن 3
      داداش حسابی درگیرمون کردی با ریاضیات!!
      این هم روش حلش مشابه با سوال قبلیه منتهی با یک مرحله بیش تر. وقتی عبارت درون پرانتز رو گسترش بدیم 4 جمله به دست میاد. کلیتش اگر اشتباه نکنم اینطوری باید باشه:
      سیکمای جمله اول صفره
      عبارت بعدی میشه مجموع(سیکما) اعداد طبیعی 1 تا 50 که یکی در میون مثبت و منفی هستن ضربدر 101 به توان 2 ضربدر 3
      مجموع مربعات اعداد طبیعی 1 تا 50 یکی در میان مثبت و منفی ضربدر 101 ضربدر 3
      و مجموع مکعبات اعداد طبیعی 1 تا 50 یکی در میان مثبت و منفی ضربدر 8
      فقط در مورد مکعبات نمیدونم چطور باید محاسبه کرد.

از دوستان دیگر هم خواهشمند است کمی در اینجور تایپک ها هم فعالیت داشتته باشند! اینکه فلانی چی گفت یا کدوم کتاب بهتره تفاوتی در اصل موضوع ایجاد نمی کنه!

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      مکعبات 50 عدد طبیعی اول رو در نظر بگیر. مکعبات اعداد زوج رو قرینه کن. میخایم بدونیم مجموع این مکعبات چی میشه. 50 مکعب رو به صورت 25 جفت مکعب متوالی جفت میکنیم. اتحاد تفاضل مکعبات (اتحاد چاق و لاغر) رو بکار میبریم. هر جفت رو به صورت مجموع مربعات بزافه مجموع اعداد میشه نوشت. میتونی خودت انجامش بدی؟

ی نکته ای میمونه. اگه زیر-مسله مکعبات رو حل کنی، خود مسله اولیه هم ی مسله در مورد مکعبات بود. پس باید قادر باشیم بدون بسط دادنش حلش کنیم

چیزی که میخای در مورد حل زیر-مسله بکار ببری در واقه ایده حل خود مسله اولیه س.

تفاضل مکعب دو عدد متوالی بر حسب مربعات قابله بیانه.
      تفاضل مکعبات دو عدد طبیعی به فاصله 2 هم بر حسب مربعات قابل بیانه.
      کلا تفاضل مکعبات هر جفت از عدادی که دو به دو به فاصله ثابتی از هم هستن بر حسب مربعات قابل بیانه.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 22 آبان 1394 در ساعت 08:53

10. Top | #55
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مکعبات 50 عدد طبیعی اول رو در نظر بگیر. مکعبات اعداد زوج رو قرینه کن. میخایم بدونیم مجموع این مکعبات چی میشه. 50 مکعب رو به صورت 25 جفت مکعب متوالی جفت میکنیم. اتحاد تفاضل مکعبات (اتحاد چاق و لاغر) رو بکار میبریم. هر جفت رو به صورت مجموع مربعات بزافه مجموع اعداد میشه نوشت. میتونی خودت انجامش بدی؟

ی نکته ای میمونه. اگه مسله مکعبات رو حل کنی، خود مسله اولیه هم ی مسله در مورد مکعبات بود. پس باید قادر باشیم بدون بسط دادنش حلش کنیم

چیزی که میخای در مورد حل زیر-مسله بکار ببری در واقه ایده حل خود مسله اولیه س.
      اتحاد چاق و لاغر یعنی این!

a-b که میشه 1 چون اعداد متوالی هستند. با a2 و b2 هم هیچ مشکلی وجود نداره. درگیری اصلی من با ab هست! چطوری مجموع ضرب عدد های متوالی رو حساب کنیم؟! (البته فکر کنم یک اتحاد در جبر و احتمال در مورد این بود.)
      ویرایش توسط SHARIF : 22 آبان 1394 در ساعت 09:03

11. Top | #56
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SHARIF نمایش پست ها
      اتحاد چاق و لاغر یعنی این!

a-b که میشه 1 چون اعداد متوالی هستند. با a2 و b2 هم هیچ مشکلی وجود نداره. درگیری اصلی من با ab هست! چطوری مجموع ضرب عدد های متوالی رو حساب کنیم؟! (البته فکر کنم یک اتحاد در جبر و احتمال در مورد این بود.)
      ضرب اعداد متوالی مجموع مربع عدد کوچیکه با خودشه.
      ی کاری کن. مکعب دو عدد متوالی رو از هم کم کن. فرض کن عدد کوچیکه n باشه. چک کن ببین ب چ فرمی در میاد.
      نه فقط تفاضل مکعبات دو عدد متوالی که تفاضل مکعبات هر دو عدد با هر فاصله ثابتی از هم(نه الزاما متوالی) برحسب مربعات عدد کوچکتر قابله بیانه. وجود این فاصله ثابت در ایده ی جفت کردن اعداد نمود پیدا میکنه. یادته که هی اعداد رو جفت میکردیم دیگه! یادته؟
      مسله اولیه هم اون فاصله ثابت رو برای پیاده کردن ایده جفت کردن اعداد رو داره. پس بسط ش نده. حتی اگه بسطش هم بدی باز مجبوری ایده جفت کردن اعداد رو بکار ببری. فقط بسط دادنش سختی مسله رو انتشار میده روی کار کردن با جملات اضافی دیگه.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 22 آبان 1394 در ساعت 09:20

12. Top | #57
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ضرب اعداد متوالی مجموع مربع عدد کوچیکه با خودشه.
      ی کاری کن. مکعب دو عدد متوالی رو از هم کم کن. فرض کن عدد کوچیکه n باشه. چک کن ببین ب چ فرمی در میاد.
      نه فقط تفاضل مکعبات دو عدد متوالی که تفاضل مکعبات هر دو عدد با هر فاصله ثابتی از هم(نه الزاما متوالی) برحسب مربعات عدد کوچکتر قابله بیانه. وجود این فاصله ثابت در ایده ی جفت کردن اعداد نمود پیدا میکنه. یادته که هی اعداد رو جفت میکردیم دیگه! یادته؟
      مسله اولیه هم اون فاصله ثابت رو برای پیاده کردن ایده جفت کردن اعداد رو داره. پس بسط ش نده. حتی اگه بسطش هم بدی باز مجبوری ایده جفت کردن اعداد رو بکار ببری. فقط بسط دادنش سختی مسله رو انتشار میده روی کار کردن با جملات اضافی دیگه.
      ببخشید نت قطع شد چندلحظه ای!

میشه منظورتو واضح تر بگی. مکعب اعداد متوالی رو از هم کم کردم ولی الگوی خاصی پیدا نکردم!

13. Top | #58
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      دیدم تاپبک داره خشک میشه... گفتم دینم بهش ادا کنم.

دو نقطه روی خط مابری که از نقاط a به مختصات 2,7 و نقطه b به مختصات 8،15 میگزره وجود داره که فاصله شون از b یکو نیم برابر فاصله شون از a ه. مختصات وسط اون دو نقطه کدومه؟

اگه همه ارز همین سوال رو توی هندسه بپرسم احتمالا تعداد بیشتری میتونن حلش کنن. ولی توی هندسه تحلیلی و دتگاه دکارت خیلیا نمیتونم همون ایده های هندسی رو بکار ببرن.
      اگه اشتباه نکرده باشم جواب باید 9.2,16.6 باشه
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 01 آذر 1394 در ساعت 04:08

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان لطفا بازم سوال بزارین

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ثابت کنید هر عدد بزرگتر از 2 را می توان به صورت مجموع دو عدد اول نوشت
      ویرایش توسط alireza424 : 20 اسفند 1394 در ساعت 16:56 دلیل: اشکال نگارشی

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن