بچه ها ژرف اندیشان خوبه ؟ واسه من که ریاضیم ضعیفه ... واسه پایه
خیلی سبز+آموزش جامع(جلد1)مبتکران
خیلی سبز +بانک طلایی تست(جلد2)مبتکران
خیلی سبز +هردو جلد مبتکران
خیلی سبز جامع و کافیه
ببین کتاب کمک آموزشی طوری که ممکنه چیزی که برا من خوب باشه شما خوشت نیاد و نتونی ارتباط بگیری مثلا برا اموزش همه میگن جامع مهروماه اما من اون خوندم ارتباط برقرار نکردم باهاش اما با ژرف اندیشان چرا چون همسطح نیازی که داشتم روون و ساده توضیح داده
اما کتاب کنکوری مثل مهر و ماه و خیلی سبز و اینا نیست بخصوص دوم و سومش یعنی فکر کنم برای تشریحی نوشته شده تا تستی اما منی که پایه ی ریاضیم افتضاح بود و با خوندن مهروماه گیج میشدم با این افتادم تو مسیر و درکم از ریاضی بالا رفت و تونستم ریاضی کنکور 25 بزنم
باز پیشش خیلی سبک تستیش بیشتره
اما اگر این رو گرفتی کنارش حتما یه کتاب تست لازمه چون زیاد تست نداره و همینطور باید یه کتاب تست هم کار کنی که هم سبک سوالا بیاد دستت هم سرعتت بره بالا
برو کتابفروشی کتاب ورق بزن ببین منطبق با سلیقه ات هست یا نه
من برای کسایی که ریاضیشون ضعیفه کتاب مبتکران رو پیشنهاد میکنم.مولف اش هم سعید بیاتی طراح گزینه دو.
دو جلده.جلده اولش آموزش هست با کلی مثال آموزشی(تقریبا 600 تا تو کل کتاب)
جلد دومش هم تست با پاسخ تشریحی وحشتناک!!به این میگن پاسخ تشریحی که همه چیزو تشریح کرده و کاملا مفهوم رو میگیری!
به نظرم کتاب خوبیه برای هر سطحی.میشه باهاش ریاضی رو تا 60 70 برد و با تلاش مضاعف به درصد های بالاتری هم رسید!
اگه خـــدا اهل پز دادن بود زیر چشمامــون مینوشت که چند مگاپــیکسله !
بيخيال نشو. كتاب مبحثي هم تا دلت بخواد هست. من خودم كتاب مثلثات كوله پشتي رو دارم يادم بنداز بدمش به تو :d
..
..
..
سلام به همگی.این سوالمو قبلا چندین بار در چند تاپیک پرسیدم ولی هیچکی بهم جواب نداد برای همین خودم یه تاپیک جدید زدم وامیدوارم وقت بذارین و جواب بدین که واقعا به کمک و تجربه شما نیازمندم در ضمن باید بگم من میرم سوم و وقتم نسبتا زیاده.سوالم اینه:من ریاضی جامع خیلی سبز (جدید ترین ویرایش)رو خریدم ولی بخاطر خوب بودن مبتکران میخوام اون رو هم بخرم ولی موندم که فقط آموزش جامعش رو بخرم تا جبران درسنامه خلاصه خیلی سبزو بکنه یا اگه تستای خیلی سبز هم برای درصد مورد نظرم(بالای 75-80 میخوام بشم) کافی نیست و شباهت زیادی به کنکور نداره جلد 2 (تست) مبتکران رو هم برای تست بیشتر کار کردن بگیرم آخه شنیدم شباهتش با کنکور زیاده و پاسخ هایش هم عالیه.و همچنین لطفا در نظرسنجی هم شرکت کنین.
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم.
پ.ن:راستی یادم رفت اینو بپرسم :جلد 1 (آموزش)مبتکران تست هم داره؟اگه آره تالیفیه یا کنکور؟
خیلی سبز ویرایش جدیدش که خودشون میگفتن مفصل کردیم درسنامه هارو
فکر نمیکنم مبتکران از خیلی سبز سنگین تر باشه
ینی تستای خیلی سبز رو همه رو میتونین بزنین ازین مطمئنین؟؟
شما خیلی سبز رو بزنی دیگه ترکوندی بعدش باید تستای کنکور سالای قبلو بزنی نه مبتکران
در کل به نظرم همون خیلی سبز خوبه ها :-)
ببخشید اینو میگم عزیزان ولی خب ما این راهو رفتیم
خواهشا از هر گونه جوگیری خود داری فرمایید
یه کتاب رو خوب تموم کنید بعدش برید سراغ منبع دیگه
همون خیلی سبز رو شما فعلن کار کن!(چند بار)
سلام به همه دوستان
من امسال میرم سوم تجربی (کنکوری95)به نطرتون ریاضی جامع خیلی سبز به دردم میخوره؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)