سلام دوباره.دوستان میشه یه منبع خوب که سوالات چند سال اخیر ریاضی کنکور رو جمع آوری کرده بگید؟
خیلی سبز+آموزش جامع(جلد1)مبتکران
خیلی سبز +بانک طلایی تست(جلد2)مبتکران
خیلی سبز +هردو جلد مبتکران
خیلی سبز جامع و کافیه
اگه کتاب ریاضی جامع خیلی سبز مثل کتاب ریاضی سومش باشه که سطحش خیلی بالاست فک نکنم به درد متوسطا بخوره،البته بعضیا میگن توی چاپ جدید خیلی بهتر شده و به درد متوسطا هم می خوره درسته آیا این موضوع؟
برای آموزش و تست ، هر دو خیلی سبز
خیلی پایه تون ضعیف بود ، کوله پشتی و تست خیلی سبز
موفق باشید![]()
گه ملحد و گه دَهری و کافر باشد
گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد
دکتر شفیعی کدکنی
سلام دوستان یک تاپیک زدم ولی کسی جوابمو نداد لطفا یک منبع برای هندسه تجربی معرفی کنین که بتونم 3 تا از 4 تا شو بزنم متشکرم![]()
سلام بچه ها...ی سوال:من تو ریاضی فهمم خوبه ولی متاسفانه امسال بر اثر کمکاری خودم درصد پایینی تو این درس آوردم...من واسه ریاضی 30 سال کنکور قلمچی دارم،به نظرتون خوبه یا برم سراغ کتاب دیگه ای؟اگه بخوام دیگه ای بگیرم جامع خیلی سبز بگیرم یا ریاضیات تجربی گاج؟خواهشا بکمکین:yahoo (19):
تاپیک مشابه زیاد هست
ولی مبتکران و خیلی سبز خوبن
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
اونای که میگن مهر وماه بهتره میشه بگن چرا بهتره ، چون من چن تا از رتبه های برتر رو دیدم مهر و ماه استفاده کرده بودن، ولی اکثرا میگن خیلی سبز
سلام من ریاضیم داغونه میخام یک کتاب معرفی کنید که درسنامه عالی داشته باشه یه چیزی در حد فیزیک طوسی گاج.جوری که حداقل ریاضی بالای40 بزنم.جامع مهر و ماه دارم خیلی به دردم نخورد.ممنون
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)