دوستان نشرالگو هم بزوری ریاضیات تجربی میزنه
اگه کسی هنوز منبعشو تهیه نکرده میتونه صبز کنه تا اونم بیاد چون من ندیدم نشر الگو کتاب بدی چاپ کنه.
خیلی سبز+آموزش جامع(جلد1)مبتکران
خیلی سبز +بانک طلایی تست(جلد2)مبتکران
خیلی سبز +هردو جلد مبتکران
خیلی سبز جامع و کافیه
دوستان نشرالگو هم بزوری ریاضیات تجربی میزنه
اگه کسی هنوز منبعشو تهیه نکرده میتونه صبز کنه تا اونم بیاد چون من ندیدم نشر الگو کتاب بدی چاپ کنه.
سلام بچه ها برای برای دوم تجربی اسم دقیق خیلی سبز چیه ؟؟؟
ببخشید اگه سوالم مسخره بود.
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
بچه ها من امروز خیلی سبز رو گرفتم(چاپ جدید)
خیلی خیلی خوبه
هم درسنامه هاش خوبه و هم پاسخ تشریحی
به نظر من برید خیلی سبز بگیرید
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
سلام، بچه ها من یه ریاضیات تجربی جامع خیلی سبز دارم چاپ ۹۱ هستش به نظرتون چاپ ۹۲ شو لازمه بگیرم؟ اخه اینو اصلن نخوندم؟؟
چیکاااااا کنننننننممممممممممم؟ کمککک![]()
چاپ جدیدش بهتر شده
درسنامه هاش یکمی بهتر شده و سوالات هم ویرایش شده و بیشتر شده
که در مجموع باعث شده حدود 200 صفحه به کتاب اضافه بشه
من خودم هنوز نخوندم که بتونم نظر قطعی بدم واقعا چقدر تغییرات محتوایی داشته ولی با ویرایش قبلیش هم میشه نتیجه گرفت
این دیگه به خودت بستگی داره که ریاضی که چقدر برات مهمه
سلام بچه ها میشه یه کتاب برای آموزش ریاضی معرفی کنید؟؟که خوب و آسون توضیح داده باشه؟؟من خودم برای تست کتابای آبی قلم چی رو دارم برای آموزش کتاب جامع خیلی سبز
من در سرزِمـیـنـی زنـدگـی مـیـکـنـم کهبچه ها لطفا به کلبه ی تنهایی من سر بزنید:deltangi71.blogfa.com
تـنـها"خـدایـش"از پـشـت خـنـجـر نـمـیـزنـد
منم خیلی سبزم چاپ 90 یا 91 هستش وااااااااااااااااای نگید که تغییر کرده!!من دیگه پول بابت کتاب نمیدم!!خیلی تغییر کرده؟؟
من در سرزِمـیـنـی زنـدگـی مـیـکـنـم کهبچه ها لطفا به کلبه ی تنهایی من سر بزنید:deltangi71.blogfa.com
تـنـها"خـدایـش"از پـشـت خـنـجـر نـمـیـزنـد
اگه حوصله داشته باشی با همین خیلی سبز خیلی راحت راه میفتی راستش وقتتو با آبی قلمچی تلف نکن چون فقط تستای کنکور داره که خیلی سبز هم داره با این تفاوت که خیلی سبز نیومده دیگه ده بیست تا تست مثله همو بزاره پشت سر هم و مشکل بزرگتر اینکه پاسخ های تشریحی خیلی سبز با قلمچی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست و خیلی سبز خیلی خوب سوالاتو جواب داده...
این کارو کن: کتاب قلمچی رو بزار یه جایی که اصلا نبینیش- بعد درسنامه های خیلی سبز رو بخون برو سوالاتو حل کن انتظار هم نداشته باش بتونی همرو حل کنی بعد از حل کردن چندتا سوال و خوندنه دقیق جواباش کم کم با روش حل آشنا میشی و راه میفتی!
ژرف اندیشان هم کتاب اموزش ریاضی دوم و سوم و پیش تجربی داره
برای کسی که صفره ریاضیش و داغونه خوبه
من سال پیش ژرف خوندم فقط تازه دوم فقط کامل خوندم + یکم از سوم و پیش 25 درصد زدم ریاضی
چیز فوق العاده ای نیست ولی خیلی ساده و خوب توضیح داده ولی در کنارش یه کتاب تست لازمه برا همین من خودم امسال می خوام یه کتاب تست جدا هم بگیرم که ریاضیم تا 60-70 برسونم
من رشتم ریاضیه اما معلممون هم از کتاب جامع خیلی سبز بهمون تتس میده(ریاضی)هم جام خیلی سبز تجربی...تجربیش سوالاش واقعا عالین و سطح سوالاش در حد کنکوره اما ریاضیش افتضاحه هم درسنامه هاش که فرمولی کار کرده و اصن مفهومی توضیح نداده هم تستاش غیر استانداردن و مطابق کنکور نیس
واسه تجربی بهترین کتاب همین خیلی سبزه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)