سلام دوستان من تو آزمون 24مهر کانون زیست سال دوم را 28%زدم تستم فقط گاج نقره ای کار کردم میخوام ى کتاب دیگه بخرم تا بالای 50بزنم !خیلی سبز بخرم یا الگو؟؟دینی ام حدود40%زدم ک کمه ب نظرتون خیلی سبزجامع بخرم خوبه ؟؟؟ گاج پولشاندارم بخرم خیلی سبز خوبه؟؟
سلام دوستان من تو آزمون 24مهر کانون زیست سال دوم را 28%زدم تستم فقط گاج نقره ای کار کردم میخوام ى کتاب دیگه بخرم تا بالای 50بزنم !خیلی سبز بخرم یا الگو؟؟دینی ام حدود40%زدم ک کمه ب نظرتون خیلی سبزجامع بخرم خوبه ؟؟؟ گاج پولشاندارم بخرم خیلی سبز خوبه؟؟
واسه شما زیست دوم رو خیلی سبز بگیر..دینی هم که دیگه همه میدونن گاج نقره ای..اگه پولشو نداری میتونی خط ویژشو بگیری.یا جامع الگو
بی نظیره خیلی سبزبعد ویرایش
دین زندگی هم گاج جلد اولشو بگیر خب جلد دومش بدرد نمیخوره کسی هم نمیخرش!
برای درس دینی به هیچ عنوان به نشر الگو فکر نکن چون تو قسمت ایات به شدت ضعیف کار کرده من خودم از جامع خیلی سبز تست میزنم تو قلم چی هم معمولا 100 یا 87 میزنم حتما جامع خیلی سبز رو بخر دوست عزیز
واسه زیست شک نکن ک الگو محشره.من 63 درصد زدم 24 مهر رو.خیلی غلط داشتم وگرنه بهتر میشد درصدم.ولی کتاب رو ریز ریز کرده مخصوصن پیشش.عاشق کتاب الگوی زیستمم.
بدون شک آموزش و تست خوب خیلی سبز .. : قبلنا فقط آموزشش خوب بود الان ویرایش شده تستاشم خوب شده ...
پ.ن: نگران درصداتم نباش آزمونای طول سال قلمچی سخته خودش ... ولی حداقلش باید 60 درصد باشه نه کمتر ...
پ.ن2: زیستو میگم![]()
داداش صبر كن به نظر من ميتوني خط ويژه ديني رو بگيري يا اگه اموزش و تست بيشتر خواستي خ سبز
برا زيستم صد در صد گاج رو رد نكن من اين ازمون پايه رو ٨٪ زدم اما مقصرش كم كاري و عدم درست خوندنم بود كمي صبر كن روشتو درست كن ببين چي ميشه
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
سوالای زیست قلم چی زیاد سخت نبود اما ب خاطرعدم تمرکز و تست زیاد کار نکردن شد 28%وگرنه سوالاش آسون بود وقتی متنا میخوندم متوجه میشدم چی داره میگه
سلام دوست من خوبی این فورمول برای زیستت: بهترین فورمول : فاگوزیست + تست الگو ( اگر نبوددددد خیلی سبز + تست الگو)
تازگیا یه کتابی از مسلم بهمن آبادی مولف دین و زندگی الگو سابق چاپ شده از موسسه اندیشه سفیر خرد که توی یک نظرسنجی از 10 امتیاز 9.6 را به خود اختصاص داده و البته من هنوز نخریدم چون دارم گاج نقره ای را تموم می کنم ولی بعدش حتما اونو می خرم چون نمونشو دیدم خیلی کامل تر از گاجه امتیاز گاج 9.4 از 10 بود
فاگو زیست رو به هیچ وجه سمتش نرو کتاب بی ارزشی هست.
تازه سال دومش رو هم که منتشر کرده فصل 6 رو نداره !
من پارسال فاگوزیست رو همون اول کار انداختمش دور.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)