X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 33
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      زیست شناسی کتاب درسی رو بخون از نشر الگو تست بزن
      درصدت حتی به صد هم میرسه

برای دینی هم فقط میکروی گاج رو بخون
      اول بخون بعدش فردای اون روز تست بزن

موفق باشید

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درسنامه زیست خ سبز و تستش الگو
      دینی هم فقط نقره ای. الگو دینی تستاش مث گاج استاندارد نیست و غ علمی هم توش پیدا کردم من

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مراقب الگو باش و غلطاش

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیست الگو
      دینی گاج

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مرسی دوستان پس خیلی سبزا میخرم

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      زیست همایش رو ترجیح میدم
      دینی هم گاج نقره ایی عالیه

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      مرسی دوستان پس خیلی سبزا میخرم
      باور کن اشتباه میکنی اقلا الگو بگیر

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای زیست الگو خیلی عالیه
      برای دینی هم گاج جلد دومش رو نیازی نیست بخری , فروشنده به من گفت بدون پاسخنامه به مشکل بر میخوری ولی اینجور نبود
      برای درسی مثل زیست گاج پاسخ نامه لازمه ولی دینی نه ! جواب سوالات رو ته کتاب داره و نیازی به جلد دوم نیست !

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام دوستان من تو آزمون 24مهر کانون زیست سال دوم را 28%زدم تستم فقط گاج نقره ای کار کردم میخوام ى کتاب دیگه بخرم تا بالای 50بزنم !خیلی سبز بخرم یا الگو؟؟دینی ام حدود40%زدم ک کمه ب نظرتون خیلی سبزجامع بخرم خوبه ؟؟؟ گاج پولشاندارم بخرم خیلی سبز خوبه؟؟
      ...من زیست دوم هیچی کار نکردم جز تست کتاب ابی کانون و 60 زدم برون یک دونه غلط.....دینی هم گاج نقره ایش عالیه ینی من تا حالا کتاب دیگه ای استفاده نکردم برا دینی فقط همین کتاب جامع رو درصدامم 70 به بالاس برا دینی.....راجب بقیه کتابا نظر نمیدم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nastaran74 نمایش پست ها
      ...من زیست دوم هیچی کار نکردم جز تست کتاب ابی کانون و 60 زدم برون یک دونه غلط.....دینی هم گاج نقره ایش عالیه ینی من تا حالا کتاب دیگه ای استفاده نکردم برا دینی فقط همین کتاب جامع رو درصدامم 70 به بالاس برا دینی.....راجب بقیه کتابا نظر نمیدم
      خ جالبه نخونده ! 60%؟؟؟ مگه داریم ؟ مگة میشه ؟

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کتابهای آبی کانون جدیدا سطحشون بالا رفته.مخصوصا با تستهایی که از آزمونهاش گذاشته.
      دوست من رتبه ی 22 منطقه شد و کتاب آبی کانون رو جلوی چشم خودم گرفت و هیچ کلاسی نمیرفت.منم کتاب زیاد داشتم و سردرگم بودم.همگامان به دردم نخورد.خیلی سبز به دردم نخورد.همایش کم حجم و مقوی هست.بعدش اکثرا چسبیدم به خود کانون.درصدامون تویه کانون نزدیک هم بود برای زیست ولی مواقعی درصداش از من خیلی بهتر میشد.هر دو هم تویه کنکور یه درصد زدیم زیست رو.من دوست داشتم یه کتاب کم حجم و خوب داشته باشم مثل آبی کانون که حجم کمی داره.اما بعضیا دنبال درسنامه هم هستن.میل خودته.
      اون کاربری هم که نخونده و با تستای آبی 60زدن،کار چندان سختی نبوده(سخت هست ولی خیلی نه)چون اکثرا با هرکتابی که کار کنید به طرز فکر همون مولف نزدیک میشید.
      برای دینی،گاج خوبه میتونید اصلا طرف جلد دوم نرید.همونطور که یکی از کاربرا فرموند.بعدشم هماهنگ با برنامه ی کانون جلو برو،از ایستگاهها به موقع استفاده کن.ایستگاه جبرانی فلسفه داره،مخصوصا دوران طلایی.سعی کن دوران طلاییت رو خوب کار کنی.اگه من دوران طلاییم رو بهتر کار میکردم،دینیم بالای 95بود.چون امسال خیلی راحت شده بود.
      شرمنده سرتون رو به درد آوردم.

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستی،من بجای اینکه برم کتاب صفر کیلومتر بخرم،رفتم دست دوم تمیز پیدا کردم و خریدم.(به جز فیزیک که تقریبا جلدش جدا بود اما داخلش تمیز)اینطوری پول زیادی خرج نکردم.میتونی تویه شهر سر بکشی و دنبال کتاب فروشیهایی بگردی که دست دو میفروشن و یا از سال بالاتریها بخر،از همون مسوولای کانون خبر بگیر تا بهت معرفی کنن.منظورم همون پشتیبانت.

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atrevafa نمایش پست ها
      راستی،من بجای اینکه برم کتاب صفر کیلومتر بخرم،رفتم دست دوم تمیز پیدا کردم و خریدم.(به جز فیزیک که تقریبا جلدش جدا بود اما داخلش تمیز)اینطوری پول زیادی خرج نکردم.میتونی تویه شهر سر بکشی و دنبال کتاب فروشیهایی بگردی که دست دو میفروشن و یا از سال بالاتریها بخر،از همون مسوولای کانون خبر بگیر تا بهت معرفی کنن.منظورم همون پشتیبانت.
      سوالای آزمونای قلمچی یکم سخت نیست ؟؟ گزینه 2بهتر نیست ؟؟ آخه سوالای گزینه 2 خ راحتن :-d

14. Top | #29
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      خ جالبه نخونده ! 60%؟؟؟ مگه داریم ؟ مگة میشه ؟
      نههههه بابا نگفتم که هیچی نخوندم منظورم این بود که هیچچچ کتاب غیر درسی به جز ابی کانون نخوندم من درصدای بالاتر از 60 هم داشتم و این درصد زیادی نیست ولی این برام مهمه که هرچی زدم همش درست بودن و غلط نداشتم اصن

15. Top | #30
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atrevafa نمایش پست ها
      کتابهای آبی کانون جدیدا سطحشون بالا رفته.مخصوصا با تستهایی که از آزمونهاش گذاشته.
      دوست من رتبه ی 22 منطقه شد و کتاب آبی کانون رو جلوی چشم خودم گرفت و هیچ کلاسی نمیرفت.منم کتاب زیاد داشتم و سردرگم بودم.همگامان به دردم نخورد.خیلی سبز به دردم نخورد.همایش کم حجم و مقوی هست.بعدش اکثرا چسبیدم به خود کانون.درصدامون تویه کانون نزدیک هم بود برای زیست ولی مواقعی درصداش از من خیلی بهتر میشد.هر دو هم تویه کنکور یه درصد زدیم زیست رو.من دوست داشتم یه کتاب کم حجم و خوب داشته باشم مثل آبی کانون که حجم کمی داره.اما بعضیا دنبال درسنامه هم هستن.میل خودته.
      اون کاربری هم که نخونده و با تستای آبی 60زدن،کار چندان سختی نبوده(سخت هست ولی خیلی نه)چون اکثرا با هرکتابی که کار کنید به طرز فکر همون مولف نزدیک میشید.
      برای دینی،گاج خوبه میتونید اصلا طرف جلد دوم نرید.همونطور که یکی از کاربرا فرموند.بعدشم هماهنگ با برنامه ی کانون جلو برو،از ایستگاهها به موقع استفاده کن.ایستگاه جبرانی فلسفه داره،مخصوصا دوران طلایی.سعی کن دوران طلاییت رو خوب کار کنی.اگه من دوران طلاییم رو بهتر کار میکردم،دینیم بالای 95بود.چون امسال خیلی راحت شده بود.
      شرمنده سرتون رو به درد آوردم.
      ... من نگفتم که هیچی نخوندم منظورم هیچ کتاب غیر درسی نخوندم جز ابی و عرض کردم که برام مهم نیس درصدم چند شد دررصدای بالترهم داشتم این برام مهم بود که هیچی غلط نداشتم قبلا زیاد تو کانون تست میزدم ولی خوب غلط هم داشتم الان فقط صحیح میزنم و مثلا تو ازمون قبلی تعداد صحیح ها120تا فک کنم بودو غلطم 10 تا تو کل عمومی و اختصاصی... و درصدامم بهتر بود تا قبلا هر چند نرسیدم شیمی پیش بزنم.....اقای فتاحی تو شهر ما با همین ابی کانون پیش میرفت تراز قلمچی 8 هزارم داشت و رتبه 41 شد

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن