نوشته اصلی توسط
atrevafa
کتابهای آبی کانون جدیدا سطحشون بالا رفته.مخصوصا با تستهایی که از آزمونهاش گذاشته.
دوست من رتبه ی 22 منطقه شد و کتاب آبی کانون رو جلوی چشم خودم گرفت و هیچ کلاسی نمیرفت.منم کتاب زیاد داشتم و سردرگم بودم.همگامان به دردم نخورد.خیلی سبز به دردم نخورد.همایش کم حجم و مقوی هست.بعدش اکثرا چسبیدم به خود کانون.درصدامون تویه کانون نزدیک هم بود برای زیست ولی مواقعی درصداش از من خیلی بهتر میشد.هر دو هم تویه کنکور یه درصد زدیم زیست رو.من دوست داشتم یه کتاب کم حجم و خوب داشته باشم مثل آبی کانون که حجم کمی داره.اما بعضیا دنبال درسنامه هم هستن.میل خودته.
اون کاربری هم که نخونده و با تستای آبی 60زدن،کار چندان سختی نبوده(سخت هست ولی خیلی نه)چون اکثرا با هرکتابی که کار کنید به طرز فکر همون مولف نزدیک میشید.
برای دینی،گاج خوبه میتونید اصلا طرف جلد دوم نرید.همونطور که یکی از کاربرا فرموند.بعدشم هماهنگ با برنامه ی کانون جلو برو،از ایستگاهها به موقع استفاده کن.ایستگاه جبرانی فلسفه داره،مخصوصا دوران طلایی.سعی کن دوران طلاییت رو خوب کار کنی.اگه من دوران طلاییم رو بهتر کار میکردم،دینیم بالای 95بود.چون امسال خیلی راحت شده بود.
شرمنده سرتون رو به درد آوردم.