خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 46
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط digoxin نمایش پست ها

اشتباه میکنی پزشکی سخت نیست اصلا کارش . قراره بشینی توی یه اتاق و مریض ویزیت کنی و دست به سیاه و سفید نمیزنی و شاید در طول دوران تحصیل یک بار هم رگ نگیری . اما پرستاری باید تا جون داری کار کنی حتی بعضی موقع ها در شرایط اضطراری هم باید پزشک باشی هم پرستار . و وقتی بیماری تصادفی میارن دیگه نمیشه دست روی دست گذاشت و باید هم به عنوان پزشک باشی هم پرستار مخصوصا بیمارای تصادفی بین جاده ای .
      چرا همه رشته پرستاری رو میکوبن ولی هر ساله تعداد زیادی میرن همین رشته.؟؟
      بنظرم قریب ب هشتاد درصد رشته های تجربی ک کار براشون بعد فوق دیپلم هست کارشون با مریض هست حالا انواع مریض مثه تصادفی ها..

تاپیک خوبیه و شروع کردی کارت درسته

میشه درباره رادیولوژی یا پرتوشناسی ی سری توضیحات بدی ؟؟(بعد چ مقطعی میشه رفت سرکار چ بیمارستان دولتی چ خصوصی؟..حقوقش برا شروع کار چقدره؟؟واسه طرح حقوق میدن ...اگه از پزشکی بریم تخصص داره ؟؟؟ و چیزایی ک خودت میدونی رو بگو...
      بازم ممنون

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AM24 نمایش پست ها
      میشه درباره ارشد داخلی جراحی و پرستاری ویژه و بقیه گرایش ها توضیح مختصری در باره کارش بگی

من داخلی و جراحی هستم . بسته به دو هدف هیئت علمی شدن و کار بالین باید ارشد رو انتخاب کنی . ارشد پرستاری ویژه نیاز به گذراندن 2 سال طرح داره همچنین ارشد اورژانس و پرفیوژن یا درواقع پرستار پمپیست قلب . رشته های ویژه برای بالین تربیت میشن و رشته های جراحی و سالمندی و کودکان و روانپرستاری و جدیدا توانبخشی برای تدریس و بالین تربیت میشن .

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1375 نمایش پست ها
      چرا همه رشته پرستاری رو میکوبن ولی هر ساله تعداد زیادی میرن همین رشته.؟؟
      بنظرم قریب ب هشتاد درصد رشته های تجربی ک کار براشون بعد فوق دیپلم هست کارشون با مریض هست حالا انواع مریض مثه تصادفی ها..

تاپیک خوبیه و شروع کردی کارت درسته

میشه درباره رادیولوژی یا پرتوشناسی ی سری توضیحات بدی ؟؟(بعد چ مقطعی میشه رفت سرکار چ بیمارستان دولتی چ خصوصی؟..حقوقش برا شروع کار چقدره؟؟واسه طرح حقوق میدن ...اگه از پزشکی بریم تخصص داره ؟؟؟ و چیزایی ک خودت میدونی رو بگو...
      بازم ممنون
      متاسفانه رشته ی رادیولوژِی رو حتی اگر تا دکترای تخصصی بری هرگز به عنوان متخصص رادیولوژِی محسوب نمیشی و فقط برای تدریس آموزش میبینی . مثل رشته ی تغذیه که تا دکترا میخونی اما حق تجویز یه داروی ساده رو هم نداری . در صورتی که اگه پزشکی عمومی خونده باشی با چند واحد تغذیه میشی متخصص تغذیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حقوق رادیولوژی برابر با سایر لیسانس هاست و کمی کمتر از پرستاری ولی خطر این رشته بسیار زیاده .... و من پیشنهاد میدم این رشته رو بیشتر روش فکر کنی . از لحاظ حقوق با پرستاری برابری میکنه .

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      من داخلی و جراحی هستم . بسته به دو هدف هیئت علمی شدن و کار بالین باید ارشد رو انتخاب کنی . ارشد پرستاری ویژه نیاز به گذراندن 2 سال طرح داره همچنین ارشد اورژانس و پرفیوژن یا درواقع پرستار پمپیست قلب . رشته های ویژه برای بالین تربیت میشن و رشته های جراحی و سالمندی و کودکان و روانپرستاری و جدیدا توانبخشی برای تدریس و بالین تربیت میشن .
      مگه با ارشد پرستاری میشه هیت علمی شد؟؟؟
      شما امتحان لیسانس به پزشکی دادید؟

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      آره با ارشد پرستاری میشه عضو هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی شد ...

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      شما درباره امتحان لیسانس به پزشکی خبری دارید؟؟؟
      منم به زودی باشما هم کار مشم انشالاه
      درضمن شما سراسری خوندید یا ازاد؟

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شما امتحان لیسانس به پزشکی دادید؟

به امید آزمون لیسانس به پزشکی وارد هیچ رشته ای نشو . من نه هدف من استاد تمام شدن دانشگاه و تاسیس خانه ی سالمندان هست . و یا دفتر خدمات پرستاری

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شما درباره امتحان لیسانس به پزشکی خبری دارید؟؟؟
      منم به زودی باشما هم کار مشم انشالاه
      درضمن شما سراسری خوندید یا ازاد؟

عرض کردم که بیخیال این آزمون شو ... این آزمون فقط توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشه و سالانه 10نفر پذیرش میشن با شرایط بسیار سخت و آزمونی بسیار سخت از علوم پایه ی دانشجویان پزشکی ... که قبولی در آزمون سراسری بسیار راحت تر از لیسانس به پزشکیه ...

ان شا الله که موفق باشی همکار محترم !
      ممن لیسانسمآزاد بودم و ارشد دولتی هستم

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      عرض کردم که بیخیال این آزمون شو ... این آزمون فقط توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشه و سالانه 10نفر پذیرش میشن با شرایط بسیار سخت و آزمونی بسیار سخت از علوم پایه ی دانشجویان پزشکی ... که قبولی در آزمون سراسری بسیار راحت تر از لیسانس به پزشکیه ...

ان شا الله که موفق باشی همکار محترم !
      ممن لیسانسمآزاد بودم و ارشد دولتی هستم
      اینم آخرین سوالم شما کدوم آزاد میخوندید؟؟؟
      چون یکی به من گفت اگه آزاد بخونی چون سوادت پایین میشه دیگه نمیتونی بری دولتی ارشد بخونی برا همین پرسیدم

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چون یکی به من گفت اگه آزاد بخونی چون سوادت پایین میشه دیگه نمیتونی بری دولتی ارشد بخونی برا همین پرسیدم

همچین حرفی صحت نداره و بسیار خنده داره . من رتبه ی 2 امسال بودم در گرایش داخلی و جراحی و الان علوم پزشکی تهران هستم . بسیاری از دوستان که لیسانس علوم پزشکی میخوندن مجاز به انتخاب رشته نشدن و سواد و علم هر کسی به خودش بستگی داره . نوع دانشگاه تاثیر زیادی در سطح علمیت نداره ....
      شما آزاد قبول شدی ؟

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

دانشگاه آزاد کدوم واحد قبول شدی ؟؟؟؟؟

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      دانشگاه آزاد کدوم واحد قبول شدی ؟؟؟؟؟
      آزاد تبریز
      رتبم به سراسری تبریز میرسید ولی اونموقع شرایط مساعد بود برای پشت کنکور به خاطر اون نزدم

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام میشه راجع به رشته تغذیه هم توضیح بدین و اینکه با دکترای تغذیه میشه مطب یا ... زد؟

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Asemoon نمایش پست ها
      سلام میشه راجع به رشته تغذیه هم توضیح بدین و اینکه با دکترای تغذیه میشه مطب یا ... زد؟
      با لیسانس هم میشه مطب باز کرد

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Asemoon نمایش پست ها

سلام . لیسانس تغذیه میتونه مطب مشاوره تغذیه باز کنی که چندان درامد مطلوبی نخواهد داشت و مردم معمولا به متخصص یا دکترای علوم تغذیه مراجعه میکنن تا مشاور اما اگه کارتو بلد باشی و با همون لیسانس هم مشهور باشی درامدت از دکترای تغذیه هم بیشتر خواهد بود همه چیز به خودت بستگی داره . اما فارغ التحصیلان این رشته از رشتشون راضی نیستن بخاطر اینکه بعد از اینکه طرحشون در بیمارستان تموم میشه بیکار میمونن

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن