خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 46
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      طرح دقیقا چیه ؟
      یعنی یه نفر از 18 سالگی بکوب بخونه تازه از 31 سالگی شروع به کسب درآمد میکنه ؟
      طرح یعنی بری توی بیمارستان کار کنی . 31 سالگی ؟؟؟؟؟ حداقل 35 سالگی

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط digoxin نمایش پست ها
      طرح یعنی بری توی بیمارستان کار کنی . 31 سالگی ؟؟؟؟؟ حداقل 35 سالگی
      پس تا 35 سالگی باید از کجا پول بیاره زندگی کنه ؟ نکنه تا اون موقع باید با پول باباش زندگی کنه ؟

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      پس تا 35 سالگی باید از کجا پول بیاره زندگی کنه ؟ نکنه تا اون موقع باید با پول باباش زندگی کنه ؟
      35 سالگی در صورتیه که بدون وقفه قبول بشی که معمولا اینطور نیست . و تا 40 سال هم میره در خوشبینانه ترین حالت . اره توی دوران دانشجویی وضع اقتصادی خوبی نخواهی داشت . باید خودت کار کنی با مدرک پزشکی عمومی

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بعدش متخصص میشی پول خوبی درمیاری زحمات پدر و مادرتم جبران میکنی
      شاید تا دوسال اول بشه کار کرد ولی بعدش نتنها وقت سرخاروندن نخواهی داشت بلکه حوصله کار کردن هم نخواهی داشت حتی اگه نیمه وقت باشه در ضمن تداخل زمانی کلاس و کار هم هست

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دو سال اخر پزشکی که میگن کارورزیه همون طرح یا فرق دارن باهم؟در ضمن برای فارغ التحصیلان پزشکی سربازی هم هست،اون طرح بجای سربازی حساب میشه یا باید بعد فارغی بریم سربازی؟؟

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      کسی که خبر داره یه پرستاربا لیسانس تو شهر بزرگ حداکثر چند میتونه حقوق داشته باشه؟؟
      اگه ارشد یا دکترا بگیریم چقد تو حقوق فرق میکنه؟؟؟

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AM24 نمایش پست ها
      کسی که خبر داره یه پرستاربا لیسانس تو شهر بزرگ حداکثر چند میتونه حقوق داشته باشه؟؟

با سلام . حقوق تمامی پرستاران در سراسر کشور در بیمارستان های دولتی یکسان هست و بستگی به تعداد شیفت ها داره . به این ترتیب که حداقل حقوق برای کسانی که فوق دیپلم دارند 1 میلیون و پانصد و برای لیسانس های هوشبری و پرستاری و اتاق عمل 1 میلیون و هشتصد و فوق لیسانس ها مقداری بیشتر هست . بستگی به تعداد اضافه کار و بیمارستان دولتی و خصوصی که در اون کار میکنی داره .
      با احتساب اینکه در یک بیمارستان دولتی و یه بیمارستان خصوصی کار کنی همزمان . نهایتا 4 میلیون تومان حقوق خواهی داشت ...
      و اگه ارشد باشی از تدریس و کار بالین همزمان حداکثر 5 میلیون تومان درامد داشته باشی . و اگه دکترای پرستاری باشی احتمالا دانشگاه بهت حقوق کافی بده و دیگه نیازی به کار بالینی نداری
      ویرایش توسط digoxin : 30 مهر 1394 در ساعت 13:15

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگه بخاطر حقوق و پول میخوای بیای پرستاری بیخیال شو چون پولی توش نیست و رشته و کار بسیار سختیه . اینطور نیست که به راحتی 5میلیون تومان در ماه درامد داشته باشی .

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      اگه بخاطر حقوق و پول میخوای بیای پرستاری بیخیال شو چون پولی توش نیست و رشته و کار بسیار سختیه . اینطور نیست که به راحتی 5میلیون تومان در ماه درامد داشته باشی .
      داداش کل رشته های تجربی کار سختی دارن ولی خوب من میخواستم پزشکی بخونم (پزشکی هم کار آسونتری نسبت به پرستاری نداره)ولی نشد ویه ماجراهایی سرم اومد که مجبورم برم پرستاری.

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش کل رشته های تجربی کار سختی دارن ولی خوب من میخواستم پزشکی بخونم (پزشکی هم کار آسونتری نسبت به پرستاری نداره)ولی نشد ویه ماجراهایی سرم اومد که مجبورم برم پرستاری.

اشتباه میکنی پزشکی سخت نیست اصلا کارش . قراره بشینی توی یه اتاق و مریض ویزیت کنی و دست به سیاه و سفید نمیزنی و شاید در طول دوران تحصیل یک بار هم رگ نگیری . اما پرستاری باید تا جون داری کار کنی حتی بعضی موقع ها در شرایط اضطراری هم باید پزشک باشی هم پرستار . و وقتی بیماری تصادفی میارن دیگه نمیشه دست روی دست گذاشت و باید هم به عنوان پزشک باشی هم پرستار مخصوصا بیمارای تصادفی بین جاده ای .

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات

اشتباه میکنی پزشکی سخت نیست اصلا کارش . قراره بشینی توی یه اتاق و مریض ویزیت کنی و دست به سیاه و سفید نمیزنی و شاید در طول دوران تحصیل یک بار هم رگ نگیری . اما پرستاری باید تا جون داری کار کنی حتی بعضی موقع ها در شرایط اضطراری هم باید پزشک باشی هم پرستار . و وقتی بیماری تصادفی میارن دیگه نمیشه دست روی دست گذاشت و باید هم به عنوان پزشک باشی هم پرستار مخصوصا بیمارای تصادفی بین جاده ای .
      ادم به هرچیزی علاقه داشته باشه لذت میبره من به بیمارستان وکارهای پزشکی علاقه دارم.یه سوال دیگه من بیشتر دوست دارم تو اتاق عمل باشم یه چیزی شنیدم که برای رفتن به اتاق عمل باید یه دوره بگذرونی میشه بگی این کار چه جوری میشه؟؟

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

بستگی به تخصص فرد داره
      شاید حرف شما برای رادیولوژی درست باشه اما هرگز برای ارتوپدی و خیلی تخصص های دیگه صحیح نیست

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin dehghan نمایش پست ها
      بستگی به تخصص فرد داره
      شاید حرف شما برای رادیولوژی درست باشه اما هرگز برای ارتوپدی و خیلی تخصص های دیگه صحیح نیست

Sent from my LG G3
      من منظورم پزشک عمومی بود . رادیولوژی که بخور بخوره . مابقی تخصص ها مثل جراحی پلاستیک و یا بیماری های داخلی واقعا زیاد کار میکنن .

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ادم به هرچیزی علاقه داشته باشه لذت میبره من به بیمارستان وکارهای پزشکی علاقه دارم.یه سوال دیگه من بیشتر دوست دارم تو اتاق عمل باشم یه چیزی شنیدم که برای رفتن به اتاق عمل باید یه دوره بگذرونی میشه بگی این کار چه جوری میشه؟؟
      داداش اصلا نیاز به گذراندن دوره نیست . اگه پرستاری خونده باشی در صورت تمایل و مهارت میتونی اتاق عمل کار کنی . اما اتاق عملی ها به هیچ وجه نمیتونن توی بخش ها کار کنن مگه به عنوان یه بخیه زن توی اورژانس . هوشبری ها هم اصلا نمیتونن خارج از اتاق عمل کار کنن

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      میشه درباره ارشد داخلی جراحی و پرستاری ویژه و بقیه گرایش ها توضیح مختصری در باره کارش بگی

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن