شما چه ساعتی از خواب بیدار میشین و چه ساعتی میخوابین؟
در طول روز هم میخوابین؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
شما چه ساعتی از خواب بیدار میشین و چه ساعتی میخوابین؟
در طول روز هم میخوابین؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
23:30 ---> 6:30
ظهرها هم معمولا نه اما اگه خیلی خسته باشم حدودا 1 ساعت میخوابم
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
داداش شبا رو نمیتونم دقیق بگم که کی میخوابم...ولی صبح ها رو سعی میکنم "قَبلَ طُلُوعِ الشَّمس"بیدار باشم چون عاشــــــــق طلوع خورشیدم...
رَبِّ زِدنی عِلمَاً و إِیماناً وَ عَمَلاً صالِحاً وَ أَلحِقنی بالصّالِحین
...
من 10 می خوابم 7 پا می شم (سوم)
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
چند بار امتحان کردم خوابم نمیبره و اون ۴۵ دقیقه فقط افکار منفی و بیخود میاد تو ذهنم و کلا حال و هوای درس خوندن تو بقیه ساعت ها هم میپره.
ممنون از تاییدت() اما وظعیت جسمانی و روانی افراد با هم فرق داره و بنابراین ساعت خوابی که هر فرد نیاز داره فرق میکنه و همچنین خیلیا درس خوندن تو شب رو دوست ندارن و ترجیح میدن شبا زودتر بخوابن و صبحها زودتر بیدار بشن و بلعکس.
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سلام.
من صبح ها طرفای 4 - 4:30 بیدار میشم. ظهر ها نیم ساعت. نهایتش 45 مین میخوابم. شبام 10- 10:30 میرم که بخوابم
....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
شبا ساعت 11 تا 12 میخوابم.صبح هم ساعت 7ونیم یا 8 بیدار میشم.روز هم نمیخوابم چون اعصابم به هم میریزه![]()
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
شبا ساعت مشخصی نداره ولی زودتر از1 تا حال نتونستم بخوابم خیلی هم دیر خوابم میگیره مثلا بیشتره وقتا 3وخورده ای صبا هم بستگی به این داره شب چند خوابیده باشم اما معمولا 9-10 بیدارم ظهرم نمیخابم چون کسل میشم
...
12.5 تا 1.15 دقیقه میخوابم
7.30 تا 7.45 بیدارم