سلام
من معدل کتبی نهاییم 17.8 شد و به جز جبر که ۱۶ و دینی ۱۵.۷۵ همه درسام بالای ۱۷ شد
اما گاهی تو مدرسه سر کلاس بحث معدل میشه و تمرکزم برای درس خوندن از بین میره
هدفم عمران - فردوسی مشهد هست
راه حل چیه دوستان؟
سلام
من معدل کتبی نهاییم 17.8 شد و به جز جبر که ۱۶ و دینی ۱۵.۷۵ همه درسام بالای ۱۷ شد
اما گاهی تو مدرسه سر کلاس بحث معدل میشه و تمرکزم برای درس خوندن از بین میره
هدفم عمران - فردوسی مشهد هست
راه حل چیه دوستان؟
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
معدلت خیلی هم خوبه. اگه هدف شما برق دانشگاه شریف بود این معدل قطعا شما رو اذیت میکرد ، یا مثلا تو رشته تجربی که فشردگی چه به لحاظ سیل جمعیتی و چه به لحاظ بازه ی درصدی خیلی بالا هست ، کسی با این معدل پزشکی دانشگاه تهران (ینی رتبه زیر 60 کشوری) بخاد کارش خیلی سخت میشه ، اما قول میدم برای عمران فردوسی به هیچ مشکلی بر نخوری. نهایت تلاشت رو بکن و به این چیزا فکر نکن.
راه حل اینه که شما به خودت قول بدی نهایت سعیتو بکنی و هیچ تایم مرده ای نداشته باشی...به حرفهای ناامید کننده دیگران گوش ندی و برای رشته ی دلخواهت بجنگی! در ضمن معدلتونم خوبه شانس موفقیت زیادی داری
برای قبولی در این رشته و دانشگاه این معدل مناسبه. من افرادی با معدل پایینتر از این رو دیدم که دانشگاه های بهتر قبول شدن
اولا اينكه مطمئن باش به اميد خدا اگه خوب تلاشتو بكني قبول ميشي عمران فردوسي
دوما اصلا فرض ميكنيم معدلت شده 10
خب كه چي حالا؟؟؟
ميخواي همينحوري دست رو دست بذاري كه كنكورتم خراب كني؟؟؟
هر چي كه بوده تا حالا مربوط به گذشتش
عوضش كه نميتوني بكني
ميتوني؟
بعدشم تا جايي كه ميدونم نمرات نهايي رو به صورت درس به درس تاثير ميدن
بعني معدل مهم نيس
مهم نمره ي هر درسه
خب مثلا الان دينيتو زياد جالب نشدي
تلاشتو بكن كه تو كنكور ديني رو بالا بزني و مطمئن باش كه ميتوني
تو يه هدف داري و حالا يكم شايد لغزيدي ولي اشكال نداره
تو كنكور ميتوني جبرانش كني
يه پيشنهاد
از الان تا كنكور معدل رو بيخيال شو
اصلا فكر كن 100 در صد نتيجت كنكوره (البته مثلا ديني رو كه پايين تر شدي از بقيه درسات سعي كن بهتر بزني تو كنكور به نظرم)
بعد اينكه از كنكور اومدي بشين هرچقدر دلت ميخواد به معدل فكر كن
الان وقتش نيس فكر كني به معدلت
_________
تجربه ي خودم
اين فكراي اين مدلي پدر آدمو در مياره
نه تنها چيزي رو عوض نميكنه بلكه مانع رسيدن به موفقيتاي بعديت ميشه
این حرف آخر هست به عنوان یک تفر با تجربه...... فکر کن با ماشین آینه بغل رو مالوندی یه جا...الان ماشین هیچ چیزیش نیست...اگر حواست به آینه پرت بشه کل ماشین رو نابود میکنی و خودم معلوم نیست زنده بمونی...خب حالا تصمیم با خودته...! یا بجنگ یا غصه بی جا بخور...! حواس خودت رو پرت کن مطمئن باش بعد موفقیت معدلت یادت میره!
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
نمونش توى اين صفحه هست كه محمد حداديان گفته
ببين من خودمم كنكورى ٩٥م و معدلم ١٦/٣٠ و بعد از ديدن اين پست و يه سرى تحقيقات كمى توقعمو پايين آوردم پس دليلى نبوده كه بخواد مثلا اميد بده و ...
حالا ميتونى باور كنى يا نه چون دليلى نداره كه الكى بگه
پست هاى ص اولو ببين
http://forum.konkur.in/thread28362.html
پس من که معدلم 15.5 چی کار کنم؟
منم تا یه ماه بعد از این که کارنامه رو دیدم اصابم خورد بود و هی خودم رو با اینو اون مقایسه میکردم
ولش کن دیگه هر چی بود تموم شد دیگه غصه نخور
از همین شنبه شروع کن به خوندن
در ضمن گذشته اسمش روشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)