سلام ب همه ببخشید شاید این پست اسپم باشه ولی من گیج شدم من خرداد امسال سال سومو با معدل نهایی 14/50 تموم کردم و دیگه رفتم پیش حالا اگه میشه یکی برام رفع ابهام کنه ک من میتونم معدلو ترمیم کنم و برا کنکور 95 از معدل جدید بهره ببرم؟
سلام ب همه ببخشید شاید این پست اسپم باشه ولی من گیج شدم من خرداد امسال سال سومو با معدل نهایی 14/50 تموم کردم و دیگه رفتم پیش حالا اگه میشه یکی برام رفع ابهام کنه ک من میتونم معدلو ترمیم کنم و برا کنکور 95 از معدل جدید بهره ببرم؟
FEAR is a bad decease.....I AFRAID of it
عزیزم به نظر نمیرسه این طرح برای کنکور 95 اجرایی بشود با توجه به خبر های منتشر شده.
شما بهتره در درجه اول تلاش خودتو زیاد بکنی و نگران معدل نباشی و در کنکور جبران کنی و با تلاش در امتحانات نهاییی چهارم که 5 درصد تاثیر مثبت است نمرات بالا بگییری...
یا اینکه اقدام کنید برای دیپلم مجدد برای انسانی که تاثیر فقط دروس عمومی مشترک است.
اها من با این معدل و با توجه ب اینکه منطقه 3 ام و حالا اگه شد 5 درصد تاثیر پیش دانشگاهی و درصدای خوب تو کنکور(دارم سخت برا ش تلاش میکنم روزی حدود 10 ساعت میخونم )میشه دانشگاه ملی پزشکی یا دندان شیراز یا اصفهان یا مشهد (تهران ک فک نکنم) قبول شم؟![]()
FEAR is a bad decease.....I AFRAID of it
یه پستی دیدم واسه شرایط نوشته بود فارغ التحصیلان 84 به بعد دیگه نمیدونم منظورش فارغ التحصیل پیش بود یا چی اگه پیش باشه که امکان برای دانش اموزان نیست تقریبا هم ممکن نیست دانش اموزا بیان تو دی و خرداد امتحان بدن چون خودشون امتحانای دیگه دارن مگر اینکه شهریور باشه که خب شهریورم تکوک شده مگر اینکه تو تاریخ دیگه ای برگزار کنن
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)