حالا یکی اومد یکی اومد یکاری کنه همه زدن تو برجکش
حالا پس فردا خودتون قبول نشدید تو همین انجمن ناله میکنید![]()
به جای طومار برای افزایش ظرفیت یه طومار بنویسید برای کاهش سهمیه جانبازی و ایثارگری این جوری هم آدم های نالایق به رشته های تاپ نمیرن هم دیگه بازار کار اشباع نمیشه
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
من خودمم جز ایثارگری هستم اینو گفتم بدونین که مدرک دارم با 800تجربی پشت موندم درخالی خودم بدون سهمیه 800بودم دندان پزشکی ارومیه قبول شده بودم
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
انیشتین
انیشتین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)