دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
انیشتین
افزایش ظرفیت لازم نیست
با افزایش ظرفیت و پذیرش بیش از کشش و نیاز بازار پزشکی اشباع میشه
کارهای اصولی تری باید انجام بشه از جمله اصلاح نظلم پذیرش انشجو،شیوه جذب دانشجوی پزشکی،حذف و اضافه یک سری قوانین و ایجاد مزایای نسبی برای دانشجویان پزشکی در طول تحصیل
تعیین کف علمی پذیرش
اصلاح نحوه سهیمه بندی ها برای کلیه رشته ها و....
تا اون چه ک رضایت نسبی عمومی تلقی میشه برآورده بشه
کلی کار داریم باو!با ی نامه نمیشه ک!
10 20سال کار داره![]()
.... بنیادم بخاطر شونه خالی کردن از دادن هزینه درمان پدرامون با این کار دهن همه رو میبنده[/quote]
با حرفت کاملا موافقم![]()
انیشتین
آخه تو مصاحبتون گفته بودید مدرسه شاهد درس میخوندید!؟من منطقه3هستم و پدرم هم جانبازه...
فقط یکیش رو میشه استفاده کرد؟من این سوالو از هر کس کردم ی جواب متفاوت بهم داد،واقعا گیج شدم![]()
مدرسمون برای سال اول دبیرستان 120 نفر رو میگرفت.حداقل امتیاز لازم 200 بود که من به خاطر معدلم 198 امتیاز گرفته بودم. چون پدرم جبهه داشت حدودا 20 امتیاز بش اضافه شد!
من حداقل امتیاز برای قبولی رو داشتم و جزو 5 نفر اخر بودم! 90% به خاطر معدلم گرفتنم. برای کنکور هم سهمیه منطقه 3 داشتم نه ایثارگران
انیشتین
ویرایش توسط M a s o u d : 29 شهریور 1394 در ساعت 22:48
خواهش میکنم بذارید چند تا رشته ای که هنوز بازار کارشون ****** نرفته همینجوری بمونن، نذارید پزشکی هم مثل مهندسی ****** بره، اتفاقا به نظر من الان شرایطیه که باااااید برای بقای رشته های پزشکی ظرفیت رو کم کنن، لااقل دو تا سه هزار نفر پزشک هر سال داره فارغ التحصیل میشه که خطرناکه، بهتره که به جای 20000 پزشک بیکار، دو هزار تا پزشک داشته باشیم که کارشون تضمین شده باشه
بقول داداشمون هرکدوممون که پزشکی قبول شدیم و به اصطلاح خرمون از پل گذشت که نباید در آرزوی ریزش پل پشت سرمون باشیم که بقیه نتونند بگذرند.تا وقتی پشت کنکوری هستیم دعا دعا میکنیم سهمیه های خاص کم بشه ،ظرفیت پذیرش مناطق بیشتر بشه و ... بعد که قبول شدیم برای تضمین درامد و آینده شغلیمون خدا خدا میکنیم ظرفیت پذیرش کم بشه،ورودی جدید و رقبای شغلی آیندمون کم بشن تا به درامدمون در آینده لطمه نخوره. طوری شده که خدا هم نمیدونه کدوم دعامون رو قبول کنه : دعای فبل از قبولی یا بعد از قبولی؟!!! البته سؤتفاهم نشه من تنها رشته موردانتخاب و مورد علاقه ام داروسازیه ولی بخدا خوشحال میشم که راه ورود بچه های هم وطنم به این رشته شریف (پزشکی)تسهیل بشه تا بچه های علاقمند به آرزوشون برسند. خیلی دلم میگیره که می بینم بچه ها به آرزوهای همدیگه رحم نمیکنند.بنظرم ترس از کاهش رزق و روزی و یا بانگرش کاسبکارانه ترس از افزایش دست (یا همون افزایش افراد هم صنف )کاملا بیمورده ، چون اگر دکتری خودش توی رشته اش تاپ و سرامد باشه جای نگرانی نداره.هزاران دکتر مغز و اعصاب توی دنیا هست ولی هیچکدوم باعث از رونق افتادن مطب پروفسور سمیعی بزرگ نمی تونن باشن. یا توی چشم پزشکی دکتر خدادوست و در کل کسانیکه سرآمد رشته خودشون بودند مطمئن باشید بدون تنگ نظری و حساسیت با افزایش شمار همکارانشون برخورد میکنند.با آرزوی موفقیت برای همه بچه های انجمن و هموطن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)