من که پشت کنکوری شدم ولی حاضرم یک سال دیگه پشت کنکور بمونم ولی برم رشته ای که واقعا لیاقتو دارم خودمو گول نمیزنم و راضی نمیکنم به افزایش ظرفیت
هوش هیجانی همون eq هستش ک خیلی فرق داره با iq
برا پزشک موفق بودن هم هردو نیازه هردووو
من خودم با افزایش ظرفیت مخالفم!! مخصوصا که افزایش هم که بیشتر میشه به پردیسها و آزاد و پولیا اضافه میشه!!![]()
ولی این درست نیست که بگیم هرکی تو کنکور موفق بوده حتماااا نابغه ست!!
تو پزشکی باز یکی رو میشناسم که سه ساااال موند و با معدل 11 رسید به پزشکی!
پس کنکور هیچ ربطی به هوش و باهوشی نداره!
دوست عزیز هوش هیجانی یه قسمتیش مربوط به کارایه عملی میشه .. مثلا مسی شاید بالاترین هوش هیجانیو تویه فوتبال داشته باشه .. همینطور یه پزشک اگه هوش هیجانیش بالا باشه یه عمل سختو خیلی با دقت و راحتتر انجام میده .. بقول خواهرم یکی از پزشکا نزدیک 30 ساعت تو اتاق عمله یکی دیگه همون کارو تو 8 ساعت میکنه ...![]()
دو نوع هست
یکی iq که ضریب هوشی هست
یکی eq که هوش برقراری ارتباط هست که همون هوش هیجانی یا عاطفی هست
مشاور
اینو بخون خیلی کامل بررسی کرده
هوش هیجانی (EQ) چیست؟
من با هوش هیجانی موافقم
حالا خوبه همه بالای پونزده سال رو تو ایران زندگی کردین دیگه،با توجه به سوابق درخشان مسئولین عالی رتبه آیا رسیدگی می شود؟آیا تا به حال محض رضای خدا قدمی مثبت و سازنده برای ما برداشته شده که این افزایش ظرفیت دومیش باشه؟البته از استارتر عزیز ممنون که حالا باز یه اقدامی کردن و همین خیلی خوبه اما اینا مثه دیو کلاه قرمزی ن،همه چی رو برعکس میگن و برعکس چیزی که ماها می میخوایم عمل میکنن...
دوستان عزیزی هم که تا حال این راه پر مخاطره تا کنکور رو نپیمودن و کنکور اولی هستن،خیلی آرمانی و خجسته فکر نکنن،ما هم پارسال این تیپی بودیم به جز شهید بهشتی به هیچ جا رضا نمی دادیم اما الان ظرفیت مازاد یه شهرک زیر پونز هم قبول شیم،از خوشجالی انفارکتوس خواهیم زد !![]()
I KEEP DANCING ON MY OWN
نصف هیجان پزشکی واس همین سختی قبولیشو خاص بودنش !!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)