سلام رفقا خوبین؟من ک عالی ام...عاشق این مرز و بوم...هر چقدم بکوبتم باز ایرانه و جاش تو دل من و همه منطقه 3ایا و همه هم وطنا
امسال سال جالبی بود واقعن قصد دارم یه تشکر ویژه بکنم از سازمان سنجش ک منطقه 1 ایها رو ساپورت کرد و رتبه بالای هزارشون پزشکی اوردن چون لیاقتشو داشتن...مهم رتبه کشوریه ک اونا از ما بالاترن...خب ما معلم خوب نداریم و امکاناتمون خرابه یه بهونه س و مشکل خودمونه...دولت چیکار کنه؟سنجش چیکار کنه؟؟
این وضعیت قبولی من
خدایا شکرت
یه رفیقی داشتم 590 اورده بود...اونم مردودخیلی هم شهر زده بود اتفاقن
بعد یه همشهری داشتم 713اورده بود اونم مردودبعد 3تا همشهری دیگه داشتم ک این کارنامه یکیشونه...
ایشون تاثیر معدل نداشتنسنجش مرسی بخاطر تاثیر معدلت...فدای لیاقت سنجت بشم سنجش عزیز
منی ک 3ماه تو سوم برا نهایی خوندم و یه معدل متوسط ب بالا اوردم حالا باید اینهمه عقب بیوفتم از این افرادالبته حقمه...من یه دانش اموز نوجوانم...اونا سنی ازشون گذشته...بذا برن پی زندگیشون...ما جوونیم حالا حالا ها وقت داریم برا کنکور...سال بعد نشد چشممون کور دندمون نرم میریم سربازیمون برمیگردیم بازم میخونیم...نشد یبار دیگه...ما جوونیم دیگه...جوونا باید سخت کوش باشن باید
این کارنامه بالاییه دندان زنجان قبول شدهمایه فخر من و همه همشهریاش
یه رفیق داشتم 848 سهمیه ایثار گران بود 39000کشوری ایشون پزشکی تهران اوردن(شاهدبعد یه همشهری دختر داشتیم 1100 ایثارگران...دندان تبریز قبول شدن و لیاقتشو داشتن تبریک ب هردوشون...مایه فخر ایران زمینن این افراد موفق
نتایج اولیه هرچقد عجیب بود نتایج نهایی جالب و حق شناسانه بود
من و کارنامه بالایی بایدم500 تا اختلاف داشته باشیم...من جوونم جوون باید سخت کوش باشه
خب حالا من میخوام چن روز دیگه یه شروع طوفانی داشتم باشم ک سنجش عزیز تر از جونم ایشالا سال بعد منو بپسندنقبول کنن ک لیاقت پزشکیو دارم البته من جوونم سال دوم هم زوده برا قبولیجوون مملکت باید سخت کوش باشه باید...
خب حالا ب سلامتی منطقه 3ایا ک تا ده دقیقه قبل اعلام نتایج فوش میخوردن از طرف منطقه 1ایها ک این دهاتیای بی سواد میخوان امسال حق مارو بخورنب سلامتی شون ک مرد بار اومدن و با قدرت یه شروع دوباره میکنن و طوفان ب پا میکنن سال بعدمنطقه 3ایایی ک رتبه 500شون پشت موند امسالخدایا شکرت...خدایا مرسی...اَلَم یَعلَم بِاَنَّ اَلله یَری؟؟؟