خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 152
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات

تشکر + شروعی دوباره:)

سلام رفقا خوبین؟من ک عالی ام...عاشق این مرز و بوم...هر چقدم بکوبتم باز ایرانه و جاش تو دل من و همه منطقه 3ایا و همه هم وطنا
      امسال سال جالبی بود واقعن قصد دارم یه تشکر ویژه بکنم از سازمان سنجش ک منطقه 1 ایها رو ساپورت کرد و رتبه بالای هزارشون پزشکی اوردن چون لیاقتشو داشتن...مهم رتبه کشوریه ک اونا از ما بالاترن...خب ما معلم خوب نداریم و امکاناتمون خرابه یه بهونه س و مشکل خودمونه...دولت چیکار کنه؟سنجش چیکار کنه؟؟
      این وضعیت قبولی من9-8-2015-11-17-50-pm.jpg
      خدایا شکرت
      یه رفیقی داشتم 590 اورده بود...اونم مردودخیلی هم شهر زده بود اتفاقن
      بعد یه همشهری داشتم 713اورده بود اونم مردودبعد 3تا همشهری دیگه داشتم ک این کارنامه یکیشونه...
      noroozi.png
      ایشون تاثیر معدل نداشتنسنجش مرسی بخاطر تاثیر معدلت...فدای لیاقت سنجت بشم سنجش عزیز
      منی ک 3ماه تو سوم برا نهایی خوندم و یه معدل متوسط ب بالا اوردم حالا باید اینهمه عقب بیوفتم از این افرادالبته حقمه...من یه دانش اموز نوجوانم...اونا سنی ازشون گذشته...بذا برن پی زندگیشون...ما جوونیم حالا حالا ها وقت داریم برا کنکور...سال بعد نشد چشممون کور دندمون نرم میریم سربازیمون برمیگردیم بازم میخونیم...نشد یبار دیگه...ما جوونیم دیگه...جوونا باید سخت کوش باشن باید
      این کارنامه بالاییه دندان زنجان قبول شدهمایه فخر من و همه همشهریاش
      یه رفیق داشتم 848 سهمیه ایثار گران بود 39000کشوری ایشون پزشکی تهران اوردن(شاهدبعد یه همشهری دختر داشتیم 1100 ایثارگران...دندان تبریز قبول شدن و لیاقتشو داشتن تبریک ب هردوشون...مایه فخر ایران زمینن این افراد موفق
      نتایج اولیه هرچقد عجیب بود نتایج نهایی جالب و حق شناسانه بود
      ali.png
      من و کارنامه بالایی بایدم500 تا اختلاف داشته باشیم...من جوونم جوون باید سخت کوش باشه
      خب حالا من میخوام چن روز دیگه یه شروع طوفانی داشتم باشم ک سنجش عزیز تر از جونم ایشالا سال بعد منو بپسندنقبول کنن ک لیاقت پزشکیو دارم البته من جوونم سال دوم هم زوده برا قبولیجوون مملکت باید سخت کوش باشه باید...
      خب حالا ب سلامتی منطقه 3ایا ک تا ده دقیقه قبل اعلام نتایج فوش میخوردن از طرف منطقه 1ایها ک این دهاتیای بی سواد میخوان امسال حق مارو بخورنب سلامتی شون ک مرد بار اومدن و با قدرت یه شروع دوباره میکنن و طوفان ب پا میکنن سال بعدمنطقه 3ایایی ک رتبه 500شون پشت موند امسالخدایا شکرت...خدایا مرسی...
      اَلَم یَعلَم بِاَنَّ اَلله یَری؟؟؟
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست noroozi.png  

و اینجایی که ایران است
      ویرایش توسط علی پاتر : 18 شهریور 1394 در ساعت 17:20 دلیل: جالبه رتبه 400ــه همه درصداش ازم کمتره...همه جانبه شانس اوردم امسال:)

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان چرا اینجوری شده

من دوستایی دارم با رتبه بالاتر از 700 منطقه 3 پزشکی ایران قبول شدن و با رتبه ی بین 100 تا 200 منطقه تو پزشکی تهران قبول شدن و رتبه حدودا 500 منطقه بهشتی قبول شدن که همشون رتبه کشوریشون بالای 1200 بوده
      چرا شما ها قبول نشدید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آره واقعا

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      علی جان متاسفم که قبول نشدی یادمه خیلی زحمت کشیدی.ایشالا سال بعد زیر 100 بشی .خیلی از شماها تازه دارید متوجه میشید چه مملکتی داریم حالا هی میرید بالاتر بیشتر متوجه تر میشید که تو این مملکت راحت حق ها خورده میشه تو مملکت اسلامی که دایم دم از عدالت میزنن جوون 18ساله به راحتی غمگین میشه و سرخورده اشکال نداره سرتو بالا بگیر تو این جا اگه حقتو خوردن باید قویتر برگردی حقتو پس بگیری.حواست باشه باید قویتر شی.موفق باشی
      ?
      ویرایش توسط bbehzad : 19 شهریور 1394 در ساعت 20:36

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ما یکیو داریم با رتبه 1168 قبول شدم پزشکی ارومیه یکی با 1700 پزشکی پردیس

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی ناراحت شدم برات آقا علی...امیدوار بودم پزشکی زنجان قبول شی...ان شالا حقتو از این سازمان سنجش میگیری...

نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      خب حالا من میخوام چن روز دیگه یه شروع طوفانی داشتم باشم ک سنجش عزیز تر از جونم ایشالا سال بعد منو بپسندنقبول کنن ک لیاقت پزشکیو دارم البته من جوونم سال دوم هم زوده برا قبولیجوون مملکت باید سخت کوش باشه باید...
      خب حالا ب سلامتی منطقه 3ایا ک تا ده دقیقه قبل اعلام نتایج فوش میخوردن از طرف منطقه 1ایها ک این دهاتیای بی سواد میخوان امسال حق مارو بخورنب سلامتی شون ک مرد بار اومدن و با قدرت یه شروع دوباره میکنن و طوفان ب پا میکنن سال بعدمنطقه 3ایایی ک رتبه 500شون پشت موند امسالخدایا شکرت...خدایا مرسی...
      اَلَم یَعلَم بِاَنَّ اَلله یَری؟؟؟
      واقعا...چه میشه کرد...تا بوده همین بوده...امسال خیلی از منطقه 3 ایها با رتبه های خوب مردود شدن...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      دوستان چرا اینجوری شده

من دوستایی دارم با رتبه بالاتر از 700 منطقه 3 پزشکی ایران قبول شدن و با رتبه ی بین 100 تا 200 منطقه تو پزشکی تهران قبول شدن و رتبه حدودا 500 منطقه بهشتی قبول شدن که همشون رتبه کشوریشون بالای 1200 بوده
      چرا شما ها قبول نشدید
      نمیدونم.لی اگه ب حرفام شک داشتی بیا تو پ.خ اطلاعات رفیق 590ایمو بدم برو خودت ببینحتی کارنامه سبزشم میذارم ببینی انتخاب رشتشو
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      علی جان متاسفم که قبول نشدی یادمه خیلی زحمت کشیدی.ایشالا سال بعد زیر 100 بشی .خیلی از شماها تازه دارید متوجه میشید چه مملکتی داریم حالا هی میرید بالاتر بیشتر متوجه تر میشید که تو این مملکت راحت حق ها خورده میشه تو مملکت اسلامی که دایم دم از عدالت میزنن جوون 18ساله به راحتی غمگین میشه و سرخورده اشکال نداره سرتو بالا بگیر تو این جا اگه حقتو خوردن باید قئیتر برگردی حقتو پس بگیری.حواست باشه باید قویتر شی.موفق باشی
      ان شاالا داداشی...جوون باید سخت کوش باشه عزیزمقویتر از همیشه شرو میکنم داوشی...

و اینجایی که ایران است

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nahal نمایش پست ها
      خیلی ناراحت شدم برات آقا علی...امیدوار بودم پزشکی زنجان قبول شی...ان شالا حقتو از این سازمان سنجش میگیری...

واقعا...چه میشه کرد...تا بوده همین بوده...امسال خیلی از منطقه 3 ایها با رتبه های خوب مردود شدن...
      والا من که نمیدونم شما چی میگید میگم من دوستایی دارم که رتبه هاشون بین 500 تا 700 بوده همشون جمیعا به پزشکی شهید بهشتی و ایران قبلو شدن البته شاید به خاطر بومی بودن چون ما بومی هستیم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نمیدونم.لی اگه ب حرفام شک داشتی بیا تو پ.خ اطلاعات رفیق 590ایمو بدم برو خودت ببینحتی کارنامه سبزشم میذارم ببینی انتخاب رشتشو

ان شاالا داداشی...جوون باید سخت کوش باشه عزیزمقویتر از همیشه شرو میکنم داوشی...
      نه علی جان کسی به شما شک نداره ولی شاید به خاطر بومی بودن هست چون شما بومی تهران نیستید اینجوری شده
      شایدم مشکلات سیتمی یا انتخاب رشته و اینا بوده

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      وای علی قبول نشدی

خدا لعنتشون کنه... بمیرن الهی...

چی میخوان خاک برسرا.....

الان هنگم نمیدونم چی بگم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من از پزشکی و اینا سر درنمیارم ولی حق شما نبود
      میدونم خیلی زحمت کشیده بودین
      سال بعد حتما شادیت رو میبینم
      هی خدا

دیگه دارم به اخر میرسم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      والا من که نمیدونم شما چی میگید میگم من دوستایی دارم که رتبه هاشون بین 500 تا 700 بوده همشون جمیعا به پزشکی شهید بهشتی و ایران قبلو شدن البته شاید به خاطر بومی بودن چون ما بومی هستیم
      فعلا از اون بچه هایی که از رتبه شون اطلاع دارم رتبه 600 شهرمون قبول نشده...رتبه 800 هم همینطور...
      شاید به خاطر بومی باشه که شما میگین...
      Öyle bir mevsimki

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nahal نمایش پست ها
      فعلا از اون بچه هایی که از رتبه شون اطلاع دارم رتبه 600 شهرمون قبول نشده...رتبه 800 هم همینطور...
      شاید به خاطر بومی باشه که شما میگین...
      امسال کشوری بوده عزیزبومی هیچ نقشی تو قبولی ندارهدقیقا شهر ما هم همین اتفاق افتادنمیدونم چطوری با 600منطقه 3 پزشکی ایران اوردن!!!!نمیدونم

و اینجایی که ایران است

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اتفاقا باز بومی شده و کشوری نبوده سازمان سنجش اطلاعیه داده
      ?

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      امسال کشوری بوده عزیزبومی هیچ نقشی تو قبولی ندارهدقیقا شهر ما هم همین اتفاق افتادنمیدونم چطوری با 600منطقه 3 پزشکی ایران اوردن!!!!نمیدونم
      اطلاعیه شو ندیدی؟؟ کشوری نبوده باز بومیش کردن...
      Öyle bir mevsimki

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن