خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات

تاختن به سوی کنکور

سلام دوستان خوب هستین؟؟امیدوارم لحظات آخر تابستون با خوشیو سلامتی واستون همراه باشه
      دوستان سال بعد ایشالله اولین کنکورمو تجربه میکنم میخوام از اول مهر کامل بشینم بترکونم فقط یه خواهش دارم هر کدوم از موارد زیر که ذکر میکنم میتونین کمکم کنین در موردش راهنماییم کنین حتما:
      اول اینکه منابع:به لطف شما عزیزان کامل شد نیازی به بحث نیست
      دوم:برنامه ریزی/به نظرتون چجوری برنامه ریزی کنم تا بتونم به بهترین حالت ممکن کتابارو ببندم کامل (هرچی اطلاع دارین بدین خواهشا)
      سوم:مشاور/کی میتونه خیلی خوب راهنماییم کنه از کی راضیین؟
      چهارم:روحیه و انگیزه/لطفا هرچی فایل یا چیزی دارین که بتونه کمکم کنه در این رابطه رو مضایقه نکنین

خیلی خوشحال میشم بیایین راهنماییم کنین بعد هزار مشکلات تصمیم میخوام بگیرم خیلی ممنونم ازتون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoud007 نمایش پست ها
      سلام دوستان خوب هستین؟؟امیدوارم لحظات آخر تابستون با خوشیو سلامتی واستون همراه باشه
      دوستان سال بعد ایشالله اولین کنکورمو تجربه میکنم میخوام از اول مهر کامل بشینم بترکونم فقط یه خواهش دارم هر کدوم از موارد زیر که ذکر میکنم میتونین کمکم کنین در موردش راهنماییم کنین حتما:
      دوم:برنامه ریزی/به نظرتون چجوری برنامه ریزی کنم تا بتونم به بهترین حالت ممکن کتابارو ببندم کامل (هرچی اطلاع دارین بدین خواهشا)
      چهارم:روحیه و انگیزه/لطفا هرچی فایل یا چیزی دارین که بتونه کمکم کنه در این رابطه رو مضایقه نکنین

خیلی خوشحال میشم بیایین راهنماییم کنین بعد هزار مشکلات تصمیم میخوام بگیرم خیلی ممنونم ازتون
      سلام

خوب جايي اومدي! جوابت همين جاست. دقيق بگردي پيدا مي كني. فقط حواست به اصل كاري باشه.

اصل كاري خوندن، خوندن و بازم خوندنه.بعد تست زدن، نكته برداري و خلاصه نويسي و مرور و حركت از نو.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

پاسخ

سلام داداش ببخشید من الان ازت یه سوال دارم امیدوارم ناراحت نشی ولی الان وقته پرسیدن چجوری برنامه ریختنه؟؟؟ این سوالا رو باید اول تابستون میکردی نه الان؟؟؟؟ برای برنامه ریزی با دوست خوبم @Saeed735 صحبت کنید موفق باشید بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #5
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoud007 نمایش پست ها

سلام
      1-منابع...خو هیچی!
      2-برنامه ریزی رو خودت انجام بده....بهترین گزینه خودتی...شما برای خودت برنامه بریزی اولش یکم نواقص داره ولی به مرور حداکثر تا 1ماه خودت همه نواقص رو برطرف میکنی!به همین راحتی
      ولی یسری مقدمات برنامه ریزی رو باید بدونی!برو این سایت و فایل مقدمات برنامه ریزی و هرچی که به این موضوع مربوط میشه رو دانلود کن و گوش کن!
      alirezael.ir
      3-مشاور هم نیاز نیست!گفتم که یه سری مقدمات رو باید یه مشاور بهت بگه که باز برو تو همون سایت!همه چی توش داره....سایت خوبی هست
      4-روحیه رو هم خودت برای خودت بساز....یه انگیزه معنوی داشته باش! این از همه بالاتره! این برات میشه روحیه نامحدوده....نه چیز های یه بار مصرف دیگه!

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن