معلوم نیست چیکار دارن میکنن سیستم اموزشی ضعیف سوالات قوی به مناطق محرومم که نمیرسن...
خیلی ناراحت شدم خیلییییییی...ولی عب نداره چاره ای نیست یه بسم الله بگو دوباره شروع کن...میدونم سخته ولی حقتو بگیر
معلوم نیست چیکار دارن میکنن سیستم اموزشی ضعیف سوالات قوی به مناطق محرومم که نمیرسن...
خیلی ناراحت شدم خیلییییییی...ولی عب نداره چاره ای نیست یه بسم الله بگو دوباره شروع کن...میدونم سخته ولی حقتو بگیر
در گروه آزمايشي علوم تجربي به منظور ارائه تسهيلات بيشتر به داوطلبان سهميههاي مناطق و براساس مساعدت بعمل آمده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مقرر گرديد گزينش نهايي در رشتههاي روزانه پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي در اين آزمون همانند سال گذشته بصورت ناحيهاي صورت پذيرد.
...
لینکشو نه ولی اینو ببین:
در گروه آزمايشي علوم تجربي به منظور ارائه تسهيلات بيشتر به داوطلبان سهميههاي مناطق و براساس مساعدت بعمل آمده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مقرر گرديد گزينش نهايي در رشتههاي روزانه پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي در اين آزمون همانند سال گذشته بصورت ناحيهاي صورت پذيرد.
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
قبول نشدین؟؟؟؟
با 500 ام نشده؟؟؟
هرسال یه ادایی درمیارن
مزخرف ترین چیز تو دنیا دیدن اون مردودزه پارسال تجربش کردم
یه سال بخون باهمه سختیاش دقیقا بخاطر همون جمله اخری که تو پست اولت نوشتی
امیدوارم سال دیگه تاپیکی پر از شادی بزنی
Good luck darling
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
خیلی ناراحت شدم
ایشالا با تلاش بیشتر بتونی غول کنکور که نه ، غول سنجش و مسئولای عزیز این مملکت رو پشت سر بزار
امیدوارم به حقت برسی داداش
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
سلام برادر خوبم علی جان!
واقعا متاسف شدم. اتفاقا خیلی هم منتظر بودم ببینم چی قبول میشی
منم پارسال با 984 مردود شدم.درک میکنم وضعیتتو. انشاالله سال بعد حقتو میگیری. دوتا از همشهریام با رتبه های 955 و 962 مردود شدن. بستگی داره توی کدوم ناحیه باشی.یکی دیگشون با 730 پزشکی گناباد قبول شد.
دوباره بومی گرفتن نامردا. سعی کن بر عصبانیتت چیره بشی که بتونی زودتر شروع کنی.سال بعد ایشالا میام اینجا و با بچه ها رتبه تک رقمیتو جشن میگیریم
حیف شد . خیلی حیف شد. وضعیتتون رو درک میکنم
بعضی دوستای منم نتونستن به اونچه که لایقشن برسن...داغونن داغون..دیشب با ترس خوابیدم..میترسیدم از شدت ناراحتی یه چیزیشون بشه
ما هم منطقه 3 هستیم!
چقدر خوبه که میخواین شروع طوفانی داشته باشین..درود بر همتتون
منم موندم پشت کنکور..امیدوارم سال بعد همه به اون چیزی که حقشونه برسن نه اینکه...!
و خدا تمام بندگانش را دوست دارد
نا شنوا باش وقتی هَمـــــــهـــــ از محال بودن آرزوهایتـــــــــ می گوینــــــد
نه دیگه دوستان نشد دیگه ما حقمون همینه چون : ایثارگران بر ما اولویت دارن فرهنگیان همینطور بسیجیا همینطور رزمندگان همینطور پسر حاجی ها همینطور و...
با این وضعیت آدم بره غاز بچرونه موفق تره یه مشت آدم نفهم بیسواد یابو تصمیم گیر ما شدن.
خیر سرمون ما جوونا و آینده سازای مملکتیم کلا پیرمون کردن با این کاراشون ولی چه کنیم که :
وطنم پاره شد تنم
عه عه ببخشید وطنم پاره ی تنم
بچه ها کاری کنید این آخرین برخوردتون با سنجش باشه
تورو خدا نمونید ارشد همتون برید خارج ارشدم حقتونو میخورن
من الان نفهميدم
رتبه شما چنده شما حرفي از رتبه خودت نزدي كه
Sent from my apple iphone using tapatalk2
واقعا متاسفم
واسه اداره ای که اسمش آموزش و پرورشه
واسه این نظام آموزشی
واسه این سازمان سنجش
واسه همه چی تو این سرزمین
رتبه 590 منطقه مردود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین رتبه 590 با امکانات ا موزش در حد صفر منطقه سه اگه امکانات دانش اموزای تهرانو داشت رتبه دو رقمی میاور مطمئنا
اخه این چه وضعشه نامردا مگه امکانات اموزشی شهری مثل تهران با شهر شیمیایی مثل سردشت یکیه که رتبه کشوریشونو مورد مقایسه قرار میدن؟؟
اینا روز قیامت چه جوابی دارن بدن؟؟
الا بذکر الله تطمئن القلوب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)