خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 65 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 965
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ME2 نمایش پست ها
      طوری میگین باید اندازه شبانه گرفته بشه انگار دانشجو هزینش مفته...می دونین برای هر دانشجوی پزشکی چقدر هزینه میشه؟؟؟ تازه این 6 میلیون ترمی هم باز با کمک وزارت خونست که نصف هزینه تموم شده رو دانشجو بده
      هی خدا، چی بگم در جواب آدمایی مثل شما، زبانم قاصره واقعا، فقط همین قدر بدون که وقتی دانشگاه های ترکیه ترمی دو سه ملیون میگیرن برا شهریه، که تازه وقتی به دلارش بکنی میشه شهریه خیلی کمی، و با توجه به اینکه دولتی و اینا نیست دانشگاههاشون، هزینه همه چیزشون رو با این شهریه ها در میارن، مطمئن باش ترمی 6 ملیونی که از دانشجوهای ایران میخوان بگیرن اقلا اقلا و اقلا نصفش جیرینگی میره تو جیب مبارکشون
      و من الله توفیق

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      وای آره... انصافا 25% خیلی زیاده!!!!!
      مگه کلا این ایثارگران محترم چندتا هستن که 25% ظرفیت دانشگاه های دولتی فقط برای ایناس!!!!!!
      خیلی حال میکنن!!! میشه گفت تقریبا هیچ رقابتی ندارن برای ورود به حتی 3 رشته ی لوکس تجربی
      ایثارگران واقعی سر جمع برا کنکور هزار تا هم نمیشن اما خب سهمیه رو میشه گرفت یه جورایی
      مشاور

3. Top | #33
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drmoslem نمایش پست ها
      چرا قیاس اشتباه میکنی
      میگه ما شهر بازی میخوایم بریم
      این زندگی طرف هست
      خیلی های دیگه چند رشته خوندن
      نمونش پرفسور حسابی که آخر کار فیزیک خوند
      پس کار ایشون اشتباه بوده
      ارایه خدمات و اموزش با شما نیست که دلتون بخواد انجام بدین یا نه.این یه ظرح کشوریه که دولت باید توش عدالت رو رعایت کنه نه اینکه بیاد به کسی که یک بار براش رایگان کامل هزینه کرده باز بیار هزینه کنه.دست شما نیست که دلتون بخواد رایگان تحصیل کنین.دولت و وزارت خونه برای هر دانشجو هزینه می کنه.شما شاید دلت خیلی چیزا دیگه هم بخواد.دلیل نمیشه بزارن انجام بدی.هرکس یک بار حق استفاده از سهمیه روزانه داره

4. Top | #34

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      ایثارگران واقعی سر جمع برا کنکور هزار تا هم نمیشن اما خب سهمیه رو میشه گرفت یه جورایی
      جدا؟؟؟؟؟ واقعا میشه اینکار!!!!
      آریا ینی اینو گفتی مخم سوت کشید...
      واااااااااااااااااااااااا ی.... ینی ای وای بر ما که کجا داریم زندگی میکنیم
      آقا مارو باش اومدیم تاپیک زدیم توقع عدالت داریم
      آقا هیچی.... شکر خوردیم.....
      بیاید ببندین این تاپیکو که این خانه از پایبست ویران است

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...

5. Top | #35
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شما یه جوری میگی انگار هرکی مدرکشو خرید دارن میگن بفرمایید پزشکی بخونید!!!
      خوب برادر تازه باید با سن 25 سالگی بشینه عربی بخونه و کنکور بده!!!!!
      مقایسه و مثالتون اصلا منطقی نبود
      شما واقعا درک نمی کنین.چون خودتون رفتین روزانه خوندین و برگشتین انتظار دارین باز براتون رایگان دولت هزینه کنه !!! در حالی که عدالت میگه هرکس مجازه یک بار و فقط یک بار بیاد از پول دولت و بیت المال استفاده کنه.اون کسی که روزانه نخونده چه گناهی کرده که باز یه نفر به خاطر پول بیاد صندلی رایگانش رو بگیره ؟ اگه پول دارن ازاد و بین الملل هست.روزانه برای کسانی هست که بک بار ازش استفاده کنن

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جدا؟؟؟؟؟ واقعا میشه اینکار!!!!
      آریا ینی اینو گفتی مخم سوت کشید...
      واااااااااااااااااااااااا ی.... ینی ای وای بر ما که کجا داریم زندگی میکنیم
      آقا مارو باش اومدیم تاپیک زدیم توقع عدالت داریم
      آقا هیچی.... شکر خوردیم.....
      بیاید ببندین این تاپیکو که این خانه از پایبست ویران است

اره دیگه
      فقط بذارین 15 ام ببینیم چه میشه و ایا صحت حرف وزیر تا 2500 رو میبینیم
      عمدا تاریخ ازاد رو 18 ام گذاشتن که از تنش های احتمالی کم کنن
      البته امیدوارم این حرفا درست نباشه
      مشاور

7. Top | #37

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ارایه خدمات و اموزش با شما نیست که دلتون بخواد انجام بدین یا نه.این یه ظرح کشوریه که دولت باید توش عدالت رو رعایت کنه نه اینکه بیاد به کسی که یک بار براش رایگان کامل هزینه کرده باز بیار هزینه کنه.دست شما نیست که دلتون بخواد رایگان تحصیل کنین.دولت و وزارت خونه برای هر دانشجو هزینه می کنه.شما شاید دلت خیلی چیزا دیگه هم بخواد.دلیل نمیشه بزارن انجام بدی.هرکس یک بار حق استفاده از سهمیه روزانه داره
      دکتر من شدیدا موافقم با حرفت... اینکه منی که قبلا رایگان خوندم باید فرق داشته باشم با اونی که پول داده اما:
      این درست که اونی که شبانه بوده پول داده ولی چه پولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      3 تومن کجا و 80 تومن کجا؟؟؟؟ اونم وقتی نتیجه برا هر دو یکسانه (ینی هر دو هم لیسانس رو میگیرن هم پزشکی)
      آقا منم همون پولو میدم... اصلا دوبرابرشو میدم.... اصلا 4 برابرشو میدم... ولی دیگه خدا ییش این 30 برابره دیگه... نامردیه

8. Top | #38
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mitiltala نمایش پست ها
      هی خدا، چی بگم در جواب آدمایی مثل شما، زبانم قاصره واقعا، فقط همین قدر بدون که وقتی دانشگاه های ترکیه ترمی دو سه ملیون میگیرن برا شهریه، که تازه وقتی به دلارش بکنی میشه شهریه خیلی کمی، و با توجه به اینکه دولتی و اینا نیست دانشگاههاشون، هزینه همه چیزشون رو با این شهریه ها در میارن، مطمئن باش ترمی 6 ملیونی که از دانشجوهای ایران میخوان بگیرن اقلا اقلا و اقلا نصفش جیرینگی میره تو جیب مبارکشون
      و من الله توفیق
      شما هزینه هایی که تو ایران برای یک پزشک میشه میدونین چیه؟ یا باز هم مثل اثر کقایسه های اشتباه مملکت ما یه چیزی رو به چیزی ربط میدین؟؟

9. Top | #39

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اره دیگه
      عمرا آریا.... عمرا
      اونی که بعضیا سهمیه ایثارگری میگیرن شاید......
      ولی عمرا یهو امسال تا 2500 قبول شن....
      خب 2500 چه منطقه ای؟؟؟؟؟
      اگه کشوری باشه که برادر من مردم انقلاب میکنن!!!!

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما هزینه هایی که تو ایران برای یک پزشک میشه میدونین چیه؟ یا باز هم مثل اثر کقایسه های اشتباه مملکت ما یه چیزی رو به چیزی ربط میدین؟؟
      چه هزینه هایی برای پزشک تو ایران میشه که تو ترکیه نمیشه ؟؟؟ ترکیه که مدرک قابل قبول تری هم در سطح بین المللی عرضه میکنه و مدرکش به راحتی در کانادا مورد قبول واقع میشه ولی برای ایران نه؟؟؟ خیلی تصور میکنید دانشگااه های آرمانی داریم ما ؟؟

11. Top | #41
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دکتر من شدیدا موافقم با حرفت... اینکه منی که قبلا رایگان خوندم باید فرق داشته باشم با اونی که پول داده اما:
      این درست که اونی که شبانه بوده پول داده ولی چه پولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      3 تومن کجا و 80 تومن کجا؟؟؟؟ اونم وقتی نتیجه برا هر دو یکسانه (ینی هر دو هم لیسانس رو میگیرن هم پزشکی)
      آقا منم همون پولو میدم... اصلا دوبرابرشو میدم.... اصلا 4 برابرشو میدم... ولی دیگه خدا ییش این 30 برابره دیگه... نامردیه
      این اشتباه و تفاوت 2 سیستم وزارت علوم و بهداشته...رشته های شبانه اکثرا هزینه زیادی نداره برای دانشگاه و تعدادشون زیاده.ولی برای پزشکی شما انشالله بعدا پزشک میشی میای بیمارستان میبینی چقدر هزینه میشه برای پزشک.وزارت بهداشتم میگه من برای کسی که رایگان خونده نمیام رایگان هزینه کنم.از طرفی کسی که قبلا روزانه قبول شده عملا اومده یک صندلی رو اشغال کرده از دوره رایگان و دولت براش برنامه ریزی کرده.گفته من رو اینده این برای خودم حساب کردم.حالا فرض کن ایشون بیان بگه اونایی که تا الان خوندم بی خیال..میخوام برم یه رشته ی دیگه باز رایگان بخونم.تو دفترچه کنکور هم گفته شده کسی که رایگان خونده نباید باز رایگان بخونه چون درخواست براش زیاده.اره کسی که شبانه خونده کم هزینه کرده نسبت به الانی که باید بده برای پزشکی ولی وزارت خونه خطاکار نیست.داره هزینه تمام شدشو میگیره .البته تمام شدش همون میزان خودگردان هاست.شما دانشگاه ازادو ببین.علوم پزشکی هاش زیان ده هستن !!!

12. Top | #42
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      اره دیگه
      آریا جان با توجه به تجربه ای که داری به نظرت این سیستم انتخاب رشته سنجش چقدر دقیقه؟
      اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
      وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی

قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.

13. Top | #43

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این اشتباه و تفاوت 2 سیستم وزارت علوم و بهداشته...رشته های شبانه اکثرا هزینه زیادی نداره برای دانشگاه و تعدادشون زیاده.ولی برای پزشکی شما انشالله بعدا پزشک میشی میای بیمارستان میبینی چقدر هزینه میشه برای پزشک.وزارت بهداشتم میگه من برای کسی که رایگان خونده نمیام رایگان هزینه کنم.از طرفی کسی که قبلا روزانه قبول شده عملا اومده یک صندلی رو اشغال کرده از دوره رایگان و دولت براش برنامه ریزی کرده.گفته من رو اینده این برای خودم حساب کردم.حالا فرض کن ایشون بیان بگه اونایی که تا الان خوندم بی خیال..میخوام برم یه رشته ی دیگه باز رایگان بخونم.تو دفترچه کنکور هم گفته شده کسی که رایگان خونده نباید باز رایگان بخونه چون درخواست براش زیاده.اره کسی که شبانه خونده کم هزینه کرده نسبت به الانی که باید بده برای پزشکی ولی وزارت خونه خطاکار نیست.داره هزینه تمام شدشو میگیره .البته تمام شدش همون میزان خودگردان هاست.شما دانشگاه ازادو ببین.علوم پزشکی هاش زیان ده هستن !!!
      حرف های شما درست ولی به هرحال دارید میبینید که داره ظلم که علیه یه عده (با توجه به جمله ی قرمز رنگ توی پست قبلیم) اونم بخاطر عدم هماهنگی
      وزارت علوم و بهداشت... بهر حال باید عدالت در همه جوانب رعایت شه

14. Top | #44
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چه هزینه هایی برای پزشک تو ایران میشه که تو ترکیه نمیشه ؟؟؟ ترکیه که مدرک قابل قبول تری هم در سطح بین المللی عرضه میکنه و مدرکش به راحتی در کانادا مورد قبول واقع میشه ولی برای ایران نه؟؟؟ خیلی تصور میکنید دانشگااه های آرمانی داریم ما ؟؟
      خواهر من نظام سلامت اونجا اصلا با اینجا فرق داره.شما پس بیا امریکا رو هم با ایران مقایسه کن بگو اونجا بهتره !!!!!
      اونجا از گردشگری سلامت رتبه 9 داره ..بودجه ای که بهش میدن زمین تا اسمون فرق داره با ما...میزان پرداختشم به همین دانشجو 3 برابر ماست.اونجا رزیدنت داره ماهی 3000 دلار میگیره اینجا 1 میلیون !!!!! چه ربطی داره؟؟

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شما میدونی یه پدر چقدر خرج کرده تا پسرش بشه 18 سال کنکور بده بعد بره 4 سال بخون بره سر کار
      بعد به خاطر ندونم کاری بعضی ها نتونه بره سر کار چون بازار کار وجود نداره یا اگه هست کارگری هست با حقوق خیلی پایین
      پول هم نداره شغل ازاد بزنه
      پس بهترین راه دوباره درس خوندن در رشته ای بهتره
      که با این کار ضربه به کل جا معه زده میشه
      چرا من خودم اگه اینجا بهم ضربه بزنن
      مجبور میشم به کار های خلاف رو بیارم ....
      خیلی ها معتاد میشن ،دزد،....

صفحه 3 از 65 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن