توجه فارغ التحصیلان روزانه که باید واسه پزشکی شهریه بدین توجه
دوستان ببینید من بعد از باور کنید 7-8 ساعت تلفن زدن بالاخره مسئولینی که اومدن این قانون رو گذاشتن
"که بچه هایی که مقطع قبلیشون روزانه بوده باید شهریه های هنگفتی رو برای پزشکی بدن"
پیدا کردم.
اینا وزارت بهداشتی هستن و مسئولین این قانون عجیب!!!!
1- خانم دانش نیا: 81452529
2- خانم طبیب زاده: 81452546
کد تهران (021) فراموش نشه
من خودم با فکر کنم طبیب زاده حرف زدم. یه آدم شدیدا بداخلاق
گفتم بابا این قانونتون مشکل داره...
اونی که شبانه بوده لیسانسشو ترمی 400 تومن داده که: 8 ترم ترمی 400 تومن میشه 3 میلیون و 200 هزار تومن!!!
ولی اونی که روزانه بوده و الان قراره پزشکی با این شهریه های هنگفت بخونه ترمی الان 6 میلیونه که تازه اگر این شهریه ثابت بمونه: 14 ترم ترمی 6 میلیون میشه 84 میلیون تومن!!!!!!!!!!
نهایتا هر دوی اینها هم به یه چیز میرسن ینی هردو به یه لیسانس و یه پزشکی رسیدن ولی این کجا و اون کجا!!!!
یکی با 3 و خورده ای میلیون و یکی با 84 میلیون تومن!!!!
بعد در اومده اینطور جواب میده:
ما خودمون اینچیزا رو میدونیم نیاز به تذکر شما نیست، برای ما مهم اون صندلیه که نمیخوایم بزاریم لیسانسا بیان.... بچه های روزانه قوی ترن پس ما روزانه ها رو محدود کردیم!!!
گفتم بابا الان مثلا شبانه دانشگاه شریف از روزانه دانشگاه زابل ضعیف تره ینی؟؟؟؟؟
هیچی دیگه موند چی بگه!!!!
گفت آقا جان پول داری بیا بخون وگرنه هیچ.....
گفتم الان این عدالته؟؟؟ که یکی که پول داره هرکار میخاد میتونه کنه؟؟؟؟
گوشی رو قطع کرد
بچه ها به خدا نامردیه زنگ بزنید به این نامردا اعتراض کنید
بگید با ازاد کردن مدرکمون حداقل بزارید رایگان بخونیم پزشکی
آقا یه کاری کنید... تهرانیا حضوری چرا نمیرید آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
بخدا این قانون بی عدالتیه
من از سال 89 تصمیم گرفتم برم پزشکی... اون موقع ترمی 900 بود واسه روزانه ها!!! اما لعنت به سربازی وگرنه همون سال ها رفته بودم...
خلاصه کارم کشید به امسال که شد ترمی 6 تومن!!!!!
--------------------------------------------------------
آقا من دوباره زنگ زدم با خانم دانش نیا حرف زدم در مورد این حکم دیوان عدالت:
http://www.divan-edalat.ir/show.php?...hoshow&id=9503
قابل توجه دوستانی که میگفتن این حکم برا شخصی بوده که زمان قبولیش پزشکی برای لیسانسا مجانی بوده: نخیر این برای همه ست بند آخر رو ببینید بطور کلی این قانون رو ابطال کرده... خانم دانش نیا هم اینو تایید کرد که این رو کلا باطل اعلام کرده اما:
خانم دانش نیا گفت نمیدونم کدوم مرجع (بالاتر از دیوان) مصوبه داده که دیوان حق دخالت در تصمیمات وزارت بهداشت رو ندارد. و گفت اگر دیوان بخواد به وزارت بهداشت فشار بیاره ما کلا این قانون رو بر میداریم و میشه مثل قبل از سال 89 که کلا لیسانسه ها نمیتونستند بیان پزشکی بخونند و ما اخطار هم دادیم که این فشارها نهایتا به ضرر خود بچه های لیسانس متقاضی خواهد بود!!!
مملکت بی در و پیکر.... دیوان عدالت هم کاری نمیتونه بکنه!!!