خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 65 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 965
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب شبانه هم شهریه ثابتشو داده همم پول واحداش در قبال اموزشش پول داده الان چرا باید باز شهریه بده
      اما روزانه که رایگان بوده الان باید شهریه بده
      من که پدرکشتگی ندارم که بگم نامردیه
      هر چی هست این قانونه که باید شهریه بدن
      این تاپیک و حرفام باعث اعصاب خوردی میشه
      این روش یه جور سد واسه کنترل هست درست یا غلط فعلا همینه
      روش های دیگه هم هست مثلا رفتن به ازاد یا رفتن خارج یا ادامه دارن رشته خود
      کنترل ورود کنکور تعیین میکنه
      و این قانون معدل که گذاشتن
      هر کی به قول معروف مخش میکشه و حوصله داره یا علی
      اینها فقط دارن با این قانون پول دار ها رو با بقیه تفکیک میکنن نه سطح علمی

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      عزیز برادر منم کوچیک شما هستم... ارادت ویژه هم دارم چون خود تو تا حالا کلی راهنمایی کردی و مدیونتم
      ولی الله وکیلی این درست که اونی که شبانه بوده پول داده ولی چه پولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      3 تومن کجا و 80 تومن کجا؟؟؟؟ اونم وقتی نتیجه برا هر دو یکسانه (ینی هر دو هم لیسانس رو میگیرن هم پزشکی)
      خب منم میدونم اینو
      دارم میگم که عمدا اینجورش کردن که همه نیان برا پزشکی
      روش غلطیه طرف ممکنه استعدادش عالی باشه و بشه نخبه پزشکی اما به دلیل شهریه بالا نتونه بیاد
      کلا غلطه سیستمشون که همه میخوان پزشکی بخونن با لیسانس که سهله طرف با ارشد میخواد پزشکی بخونه
      اینام نمیدونن چکار کنن از یه طرف میخوان سود کنن از طرفی هم میخوان کنترلش کنن که نمیتونن
      الان شرط معدل هم ظلمه که چرا باید زیاد شه
      من حرفم اینه خودتو اذیت نکن با این مسایل چون رفع نمیشه قانون شده متاسفانه
      منم قبول دارم غلطه
      مشاور

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خدا میدونه انقدر اعتراض میکنین آخرش به ماها که شبانه خوندیم هم میگن پول بده ترمی 6 میلیون.
      با توجه به افزایش سه برابریش امسال قطعا این شهریه برای جلوگیری از ورود لیسانس ها به پزشکی هست و برداشته نمیشه.

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز

به نظرم بهترین راه اینه که کسی که روزانه خونده باید اول مدرکشو آزاد کنه ، حالا با ضریب 1 یا 2

در مورد کنترل برای قبولی لیسانسه ها هم شاید بشه ظرفیت رو به 2 قسمت تقسیم کرد : 80 درصد برای دانش آموزان و 20 درصد برای لیسانسه ها

که در این صورت دانش آموزان با دانش آموزان رقابت می کنند و لیسانسه ها هم با لیسانسه ها

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drmoslem نمایش پست ها
      کنترل ورود کنکور تعیین میکنه
      و این قانون معدل که گذاشتن
      هر کی به قول معروف مخش میکشه و حوصله داره یا علی
      اینها فقط دارن با این قانون پول دار ها رو با بقیه تفکیک میکنن نه سطح علمی
      نمیشه که بگن فلانی که فلان مدرک داره نمیشه کنکور بده
      اینجور بگن باز میگین این چه قانونیه
      اره فقیز و غنی سطحشون زیاد میشه وقتی فهم نباشه همین میشه دیگه اون که دلش نمیسوزه یه طرحی میده رو هوا
      مشاور

6. Top | #21
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      طوری میگین باید اندازه شبانه گرفته بشه انگار دانشجو هزینش مفته...می دونین برای هر دانشجوی پزشکی چقدر هزینه میشه؟؟؟ تازه این 6 میلیون ترمی هم باز با کمک وزارت خونست که نصف هزینه تموم شده رو دانشجو بده

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

به نظرم بهترین راه اینه که کسی که روزانه خونده باید اول مدرکشو آزاد کنه ، حالا با ضریب 1 یا 2

در مورد کنترل برای قبولی لیسانسه ها هم شاید بشه ظرفیت رو به 2 قسمت تقسیم کرد : 80 درصد برای دانش آموزان و 20 درصد برای لیسانسه ها

که در این صورت دانش آموزان با دانش آموزان رقابت می کنند و لیسانسه ها هم با لیسانسه ها
      با ازاد کردن مدرک هم باید شهریه داد نمیشه اینکار پویا عزیز
      مشاور

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کلا خب روزانه ها میگن ظلمه غیر روزانه ها میگن کار درستیه
      ول کنین خودتون رو اذیت نکنین همینه که هست
      مشاور

9. Top | #24

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

احسنت
      به خدا ما هم به یه همچین چیزی میگیم قانون...
      به خدا اگه مسئولین عقلشون اصلا به این چیزایی که شما گفتین برسه..... نمیرسه... شرط میبندم نمیرسه
      فقط اون قسمتی که قرمز کردم:
      حتی ما اینو هم نمیخایم...
      20% آزاد باشه... ینی اگه ظرفیت اضاف اومد باز دانش آموزا پرش کنن

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا خدا خدا کنین با 3-4 هزار پردیس قبول بشه پزشکی ها با این طرف 25 درصدی ایثارگران
      مشاور

11. Top | #26
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      این قانون برای اینه که کسی که یک سال روزانشو تموم کرده و صندلی رایگانشو اون سال داشته نباید دوباره رایگان بخونه.کاملا هم درسته.هرکس یک بار می تونه از رایگان استفاده کنه چون خیلی ها منتظر استفاده از اون هستن.نمیشه یه نفر فرت فرت بیاد روزانه بخونه بعد حال نکرد بگه بابا با مدرک منو بخر میخوام باز برم رایگان بخونم !!!!!
      .دلیل نمیشه چون بعدش توانایی خرید دارین باز بخوین رایگان تحصیل کنین یه مثال ساده.مثلا یکی میاد تو شهر بازی میگه همه رو یه دور ترن سوار می کنم و کلی هم میخوان سوار شن..یکی بره دور بزنه بگه من خو پولشو میدم دوباره سوار میشم.اینم که میبینین گرونه برای اینه که هزینه تربیت یه دانشجو پزشکی گرونه.
      تازشم این قانون رو شورای گسترش علوم پزشکی گرفته و عملا از بین نمیره.حالا هرکاری هم بکنین

12. Top | #27

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      حالا خدا خدا کنین با 3-4 هزار پردیس قبول بشه پزشکی ها با این طرف 25 درصدی ایثارگران
      وای آره... انصافا 25% خیلی زیاده!!!!!
      مگه کلا این ایثارگران محترم چندتا هستن که 25% ظرفیت دانشگاه های دولتی فقط برای ایناس!!!!!!
      خیلی حال میکنن!!! میشه گفت تقریبا هیچ رقابتی ندارن برای ورود به حتی 3 رشته ی لوکس تجربی

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      احسنت
      به خدا ما هم به یه همچین چیزی میگیم قانون...
      به خدا اگه مسئولین عقلشون اصلا به این چیزایی که شما گفتین برسه..... نمیرسه... شرط میبندم نمیرسه
      فقط اون قسمتی که قرمز کردم:
      حتی ما اینو هم نمیخایم...
      20% آزاد باشه... ینی اگه ظرفیت اضاف اومد باز دانش آموزا پرش کنن
      وقتی اکثر شغل ها شده قوم و خویش گرایی کسی سر جای اصلیش نباشه همین میشه
      آدم های لایق ولی بی پول همیشه توی این مملکت بهشون ظلم میشه
      نظارت هم که وجود نداره

14. Top | #29

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ME2 نمایش پست ها
      این قانون برای اینه که کسی که یک سال روزانشو تموم کرده و صندلی رایگانشو اون سال داشته نباید دوباره رایگان بخونه.کاملا هم درسته.هرکس یک بار می تونه از رایگان استفاده کنه چون خیلی ها منتظر استفاده از اون هستن.نمیشه یه نفر فرت فرت بیاد روزانه بخونه بعد حال نکرد بگه بابا با مدرک منو بخر میخوام باز برم رایگان بخونم !!!!!
      .دلیل نمیشه چون بعدش توانایی خرید دارین باز بخوین رایگان تحصیل کنین یه مثال ساده.مثلا یکی میاد تو شهر بازی میگه همه رو یه دور ترن سوار می کنم و کلی هم میخوان سوار شن..یکی بره دور بزنه بگه من خو پولشو میدم دوباره سوار میشم.اینم که میبینین گرونه برای اینه که هزینه تربیت یه دانشجو پزشکی گرونه.
      تازشم این قانون رو شورای گسترش علوم پزشکی گرفته و عملا از بین نمیره.حالا هرکاری هم بکنین
      شما یه جوری میگی انگار هرکی مدرکشو خرید دارن میگن بفرمایید پزشکی بخونید!!!
      خوب برادر تازه باید با سن 25 سالگی بشینه عربی بخونه و کنکور بده!!!!!
      مقایسه و مثالتون اصلا منطقی نبود

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ME2 نمایش پست ها
      چرا قیاس اشتباه میکنی
      میگه ما شهر بازی میخوایم بریم
      این زندگی طرف هست
      خیلی های دیگه چند رشته خوندن
      نمونش پرفسور حسابی که آخر کار فیزیک خوند
      پس کار ایشون اشتباه بوده

صفحه 2 از 65 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن