خب منم میدونم اینو
دارم میگم که عمدا اینجورش کردن که همه نیان برا پزشکی
روش غلطیه طرف ممکنه استعدادش عالی باشه و بشه نخبه پزشکی اما به دلیل شهریه بالا نتونه بیاد
کلا غلطه سیستمشون که همه میخوان پزشکی بخونن با لیسانس که سهله طرف با ارشد میخواد پزشکی بخونه
اینام نمیدونن چکار کنن از یه طرف میخوان سود کنن از طرفی هم میخوان کنترلش کنن که نمیتونن
الان شرط معدل هم ظلمه که چرا باید زیاد شه
من حرفم اینه خودتو اذیت نکن با این مسایل چون رفع نمیشه قانون شده متاسفانه
منم قبول دارم غلطه
مشاور
خدا میدونه انقدر اعتراض میکنین آخرش به ماها که شبانه خوندیم هم میگن پول بده ترمی 6 میلیون.
با توجه به افزایش سه برابریش امسال قطعا این شهریه برای جلوگیری از ورود لیسانس ها به پزشکی هست و برداشته نمیشه.
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
به نظرم بهترین راه اینه که کسی که روزانه خونده باید اول مدرکشو آزاد کنه ، حالا با ضریب 1 یا 2
در مورد کنترل برای قبولی لیسانسه ها هم شاید بشه ظرفیت رو به 2 قسمت تقسیم کرد : 80 درصد برای دانش آموزان و 20 درصد برای لیسانسه ها
که در این صورت دانش آموزان با دانش آموزان رقابت می کنند و لیسانسه ها هم با لیسانسه ها
مشاور
طوری میگین باید اندازه شبانه گرفته بشه انگار دانشجو هزینش مفته...می دونین برای هر دانشجوی پزشکی چقدر هزینه میشه؟؟؟ تازه این 6 میلیون ترمی هم باز با کمک وزارت خونست که نصف هزینه تموم شده رو دانشجو بده
کلا خب روزانه ها میگن ظلمه غیر روزانه ها میگن کار درستیه
ول کنین خودتون رو اذیت نکنین همینه که هست
مشاور
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
این قانون برای اینه که کسی که یک سال روزانشو تموم کرده و صندلی رایگانشو اون سال داشته نباید دوباره رایگان بخونه.کاملا هم درسته.هرکس یک بار می تونه از رایگان استفاده کنه چون خیلی ها منتظر استفاده از اون هستن.نمیشه یه نفر فرت فرت بیاد روزانه بخونه بعد حال نکرد بگه بابا با مدرک منو بخر میخوام باز برم رایگان بخونم !!!!!
.دلیل نمیشه چون بعدش توانایی خرید دارین باز بخوین رایگان تحصیل کنین یه مثال ساده.مثلا یکی میاد تو شهر بازی میگه همه رو یه دور ترن سوار می کنم و کلی هم میخوان سوار شن..یکی بره دور بزنه بگه من خو پولشو میدم دوباره سوار میشم.اینم که میبینین گرونه برای اینه که هزینه تربیت یه دانشجو پزشکی گرونه.
تازشم این قانون رو شورای گسترش علوم پزشکی گرفته و عملا از بین نمیره.حالا هرکاری هم بکنین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)