آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 4131415 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 196 به 210 از 219
    1. Top | #196
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      در درس شيمي فقط تست هاي vit رو حل كنيم؟؟
      و در درس رياضي هم فقط تست هاي سراسري حل كنيم؟
      با تشكر

2. Top | #197
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n1ma نمایش پست ها
      سلام
      در درس شيمي فقط تست هاي vit رو حل كنيم؟؟
      و در درس رياضي هم فقط تست هاي سراسري حل كنيم؟
      با تشكر
      اگه وقت نمیکنین به همه تستا برسین که آره برای شیمی vit برای ریاضی هم سراسری خوبه. ولی اگه وقت کنین و بقیه تستارو هم برنین بهتره

3. Top | #198
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      یه سری به اینجا میزنی؟
      http://forum.konkur.in/thread32004.html

4. Top | #199
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام مجدد
      به طور مثال فصله يك شيمي پيش ٤٠٠ تا تست داره اما ١٦٠ تست vit داره
      پس فقط ١٦٠ تا تست رو بزنم

5. Top | #200
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n1ma نمایش پست ها
      سلام مجدد
      به طور مثال فصله يك شيمي پيش ٤٠٠ تا تست داره اما ١٦٠ تست vit داره
      پس فقط ١٦٠ تا تست رو بزنم
      تستای vit تستای خوبین و تقریبا تمام مطالبو پوشش میدن. برای کسی که وقت نداره خیلی خوبه. آره شما همون vit هارو بزن

6. Top | #201
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      1.شما چقدر از هفته رو دروس پایه اختصاص میدادید و چقدر به دروس پیش؟
      مثلا من چهار روز تو هقته مدرسه میرم .به نظرتون چهار روز پیش و سه روز پایه رو بخونم خوبه؟

2.راستی شما گفتید مثلا یه هفته زبان فارسی میخوندید و یه هفته آرایه و.... این روش برای آزمون دادن مشکلی ایجاد نمیکرد؟ چون مثلا تو آزمونای کانون هر دو هقته از زبان فارسی هم سوال میاد.
      راستی شما در هفته چند ساعت به ادبیات اختصاص میدادید؟

3.همونطور که میدونید تو آزمونای کانون میشه از بین دو کتاب فیزیک1و2 یا فیزیک3 یکی رو انتخاب کرد. به نظر شما کدوم رو بخونیم؟ اون کتابی که قویتر هستیم رو همراه سینماتیک و دینامیک پیش1 بخونیم یا اونی که ضعیفتریم؟

واقعا ممنون
      ویرایش توسط Flicker_Of_Hope : 03 مهر 1394 در ساعت 14:58

7. Top | #202
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام خدمت جناب دکتر
      امروز 3 مهره و من کلاس سومم. میخواستم بدونم برا زیست این ترکیب خوبه؟ کتاب درسی کامل +تست الگو + فاگوزیست یا عمارلو برا اموزش و نکته ها ی بیشتر تا بشه ب تستای الگو جواب داد. ب نظرتون فاگو بهتره یا عمارلو؟ اصن میشه بدون اینا و فقط با خوندن کتاب تستای الگو رو زد؟؟؟

ببخشید ی سوال دیگه من تابستون دوم ب سوم هیچی نخوندم. ایا عقب افتادم ؟؟ ایا میتونم امسال لا ب لای دروس سو م دومم بخونم؟
      شما تو سال دوم چطوری درس میخوندین با چه منابعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(منابعت نو کامل بگین وقتی سال دوم بودین لطفا)

شرمنده طولانی شد. یه دنیا ممنون

8. Top | #203
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام مجدد
      یه سوال درمورد فیزیک دارم:
      فقط از گاج نقره ای استفاده میکنم برا فیزیک معمولا از هر 10 تا سوال 9 تاشو درست جواب میدم.....
      حس خودم اینه که همین گاج نقره ای کافیه ، به نظر شما کافیه؟؟
      برام مهمه فیزیک درصد بالا بزنم.....

9. Top | #204
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Flicker_Of_Hope نمایش پست ها
      1.شما چقدر از هفته رو دروس پایه اختصاص میدادید و چقدر به دروس پیش؟
      مثلا من چهار روز تو هقته مدرسه میرم .به نظرتون چهار روز پیش و سه روز پایه رو بخونم خوبه؟

2.راستی شما گفتید مثلا یه هفته زبان فارسی میخوندید و یه هفته آرایه و.... این روش برای آزمون دادن مشکلی ایجاد نمیکرد؟ چون مثلا تو آزمونای کانون هر دو هقته از زبان فارسی هم سوال میاد.
      راستی شما در هفته چند ساعت به ادبیات اختصاص میدادید؟

3.همونطور که میدونید تو آزمونای کانون میشه از بین دو کتاب فیزیک1و2 یا فیزیک3 یکی رو انتخاب کرد. به نظر شما کدوم رو بخونیم؟ اون کتابی که قویتر هستیم رو همراه سینماتیک و دینامیک پیش1 بخونیم یا اونی که ضعیفتریم؟

واقعا ممنون
      والا دقیق نمیدونم ولی خب پیش چون درسا جدید بودن بیشتر از پایه میخوندم. آره چهار روز پیش سه روز پایه خوبه.
      نه میشکلی ایجاد نمیکرد. مثلا اون هفته ای که زبان فارسی میخوندم سعی میکردم مباحث قلم چی رو برسونم. ولی خب باهمم میشه خوند. مثلا دو روز در هفته زبان فارسی بخونین دو روز آرایه و... . ادبیات چون ضعیف بودم بین عمومی ها از همه بیشتر براش وقت میذاشتم ولی خب بازم دقیق نمیدونم.
      ببین ترم اول کلا شما هر درسی رو انتخاب کنی وقت بیشتری برای خوندنش داری. پس بهتره درسی رو که ضعیف تری انتخاب کنی. از یه طرف تو درس فیزیک ترم اول شما باید همراه پایه سینماتیک و دینامیک بخونین که مباحث سنگینیه. حالا اگه سینماتیک و دینامیک و قبلا خوندی و مشکلی نداری و میتونی سریع بخونیشون درسی رو که ضعیف تری بردار ولی اگه ضعف داری و میخوای خوب بخونیشون درسی رو بردار که قوی تری

10. Top | #205
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HAMID 313 نمایش پست ها
      سلام خدمت جناب دکتر
      امروز 3 مهره و من کلاس سومم. میخواستم بدونم برا زیست این ترکیب خوبه؟ کتاب درسی کامل +تست الگو + فاگوزیست یا عمارلو برا اموزش و نکته ها ی بیشتر تا بشه ب تستای الگو جواب داد. ب نظرتون فاگو بهتره یا عمارلو؟ اصن میشه بدون اینا و فقط با خوندن کتاب تستای الگو رو زد؟؟؟

ببخشید ی سوال دیگه من تابستون دوم ب سوم هیچی نخوندم. ایا عقب افتادم ؟؟ ایا میتونم امسال لا ب لای دروس سو م دومم بخونم؟
      شما تو سال دوم چطوری درس میخوندین با چه منابعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(منابعت نو کامل بگین وقتی سال دوم بودین لطفا)

شرمنده طولانی شد. یه دنیا ممنون
      آره ترکیب خوبیه. من فاگوزیست رو ندیدم نمیدونم چجوریه ولی عمارلو خوندم خیلی نکته خاصی نداره بیشتر متن کتابه ولی بعضی از فصلاش مثل گیاهیش، فصل یک پیش خیلی خوبه. تستاشم خوبه. ببین الگو اصن مهم نیست که تو تستارو درست میزنی یا غلط. مهم اینه که پاسخنامه رو درست بخونی و نکته هاشو یاد بگیری که با خوندن متن کتابم میشه این کارو کرد.
      نه عقب نیفتادی. اگه وقت کردی بخونی اختصاصی های دوم رو بخون ولی اگه وقت نکردی نگران نباش تابستون پیش میتونی بخونیش. منابعم همونایی بود که گفتم فقط ادبیات موضوعی نمیخوندم. گاج سبز میخوندم. ریاضی هم گاج زدم

11. Top | #206
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m40 نمایش پست ها
      سلام مجدد
      یه سوال درمورد فیزیک دارم:
      فقط از گاج نقره ای استفاده میکنم برا فیزیک معمولا از هر 10 تا سوال 9 تاشو درست جواب میدم.....
      حس خودم اینه که همین گاج نقره ای کافیه ، به نظر شما کافیه؟؟
      برام مهمه فیزیک درصد بالا بزنم.....
      آره گاج نقره ای کتاب کاملیه. سعی کن تستاشو چند بار بزنی که خوب یادشون بگیری‌. یک قدم تا صدشم حتما بزن. دیگه به نظر منم کتاب دیگه ای نیاز نیست

12. Top | #207
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali7893 نمایش پست ها
      ببخشید نظرتون درباره فیزیک3 شهریاری چیه؟برا زیست هم گیر کردم بین الگو و خیلی سبز
      فیزیک شهریاری ندیدم. زیست هم دوم و سوم که خیلی سبز ویرایش جدید زده بهتره ولی پیش الگو

13. Top | #208
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من تست های الگو رو اصن نمیتونم بزنم...و بخاطر همین فقط به عنوان اموزشی سوال و جواب رو باهم میخونم...چیکار کنم من؟؟؟
      گاج هم گرفتم...فاگوزیست کتابیه از کامل کاملتره بخاطر همین حجمشم زیاده حالا موندم واس اموزش بگیرم یا نه که بتونم الگو بزنم

14. Top | #209
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rahaz نمایش پست ها
      من تست های الگو رو اصن نمیتونم بزنم...و بخاطر همین فقط به عنوان اموزشی سوال و جواب رو باهم میخونم...چیکار کنم من؟؟؟
      گاج هم گرفتم...فاگوزیست کتابیه از کامل کاملتره بخاطر همین حجمشم زیاده حالا موندم واس اموزش بگیرم یا نه که بتونم الگو بزنم
      اگه الگو نمیخواین بزنین. برای دوم و سوم خیلی سبز کتابش خوبه. پیش هم همون گاج بزنین. فاگوزیست نمیدونم چجوریه. ولی برای دوم و سوم خیلی سبز کافیه. برای پیش یه کتاب آموزش بگیرین بد نیست. اگه فاگوزیست خوبه که بگیرین پیششو

15. Top | #210
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehrhj نمایش پست ها
      گاج کافیه چون متن کتابم داره کامل‌.
      مباحث واج و ساختار جمله و ساختمان واژه آسون ترن و راحت تر میشه تستاشو زد. اینارو اول بخون

سلام
      برای فیزیک پیش به نظرتون میکروگاج خوبه یا خیلی سبز ؟
      وبرای شیمی هم خیلی سبز یا مبتکران؟
      راستش من برای درسنامه نمیخوام فقط میخوام تست های قوی وخوبی داشته باشه.
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 4131415 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن