تبریک واسه موفقیتت داداش
اگه بخوام تو سال زیست رو همزمان هم گاج هم الگو با هم کار کنم
و تست بزنم وقت میشه به نظرت ؟
مگه نمیگن چند منبعی نباشین ؟ پس چطوره بعضیا واسه هر درس دو سه تا کتاب میگیرن ؟
وقت میشه همشونو خوند ؟
تبریک واسه موفقیتت داداش
اگه بخوام تو سال زیست رو همزمان هم گاج هم الگو با هم کار کنم
و تست بزنم وقت میشه به نظرت ؟
مگه نمیگن چند منبعی نباشین ؟ پس چطوره بعضیا واسه هر درس دو سه تا کتاب میگیرن ؟
وقت میشه همشونو خوند ؟
سلام خیلی ممنون. بستگی به شخصش داره. مثلا من وقت نمیکردم هر دوتاشو بخونم. الگورو میخوندم فقط. ولی تو امتحان کن اگه تونستی بخونی هر دوتاشو و به بقیه درسات لطمه نزد بخون باهم دوتاشو ولی اگه نتونستی طوری نیست یکیشم کافیه.
آره کلا نظر من اینه که اگه آدم برا هر درس فقط یه کتاب داشته باشه ولی اونو درست بخونه خیلی بهتر از اینه که چند تا کتاب داشته باشه ولی از همشون فقط یه ذره وقت کنه بخونه. وقتی کتابایی که داریم و کامل خوندیم اونوقت یه منبع دیگه خوبه.
بازم میگم اگه کسی وقت کنه چند تا کتاب رو باهم کامل بخونه چند منبعی بودن خیلی هم وبه در غیر این صورت نه
عمومی هارو نه رعایت نمیکردم. یه ترتیب مسخره ای برا خودم داشتم. ولی اختصاصی هارو همون ترتیب دفترچه میزدم بعصی وقتا جای فیزیک و شیمی رو عوض میکردم. به نظر من ترتیب دفترچه خوبه ولی اگه تو یه درس ضعیفین بهتره با اون درس شروع نکنین. مثلا من ادبیات ضعیف بودم برا همین عمومی هارو با دینی شروع میکردم
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
خب بعضی از درسا که به نظر من معلم داشتن یا نداشتن فرقی نمیکنه و آدم خودش میتونه بخونتشون. ولی بعصی از درسا هم واقعا یه معلم خوب نیازه که تاثیر زیادی هم توی موفقیت آدم داره. حالا درسایی که معلم نیاز داری خودت بهتر میدونی. برا این درسا اگه معلمای مدرسه خوب بودن که هیچی اگه نه کلاس بیرون با یه معلم خوب بری بد نیست. ولی بازم مهم ترین عامل موفقیت تلاش و پشتکار خودته. معلم خوب فقط میتونه بهت کمک کنه که راحت تر به هدفت برسی نه بیشتر
آقا سپهر هم به شما هم به خانوادتون تبریک میگیم.فقط قبل اینکه حواستون به مسائل دانشگاه معطوف بشه اگه محبت کنین اون جزوه ریاضیتونو بذارین تا ببینیم خیلی ممنون خواهیم شد.امیدوارم در آینده ای نه پندان دور یکی از پزشکان حاذق مملکت بشین.ان شاالله
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)