سلام
در درس شيمي فقط تست هاي vit رو حل كنيم؟؟
و در درس رياضي هم فقط تست هاي سراسري حل كنيم؟
با تشكر
سلام
در درس شيمي فقط تست هاي vit رو حل كنيم؟؟
و در درس رياضي هم فقط تست هاي سراسري حل كنيم؟
با تشكر
سلام مجدد
به طور مثال فصله يك شيمي پيش ٤٠٠ تا تست داره اما ١٦٠ تست vit داره
پس فقط ١٦٠ تا تست رو بزنم
1.شما چقدر از هفته رو دروس پایه اختصاص میدادید و چقدر به دروس پیش؟
مثلا من چهار روز تو هقته مدرسه میرم .به نظرتون چهار روز پیش و سه روز پایه رو بخونم خوبه؟
2.راستی شما گفتید مثلا یه هفته زبان فارسی میخوندید و یه هفته آرایه و.... این روش برای آزمون دادن مشکلی ایجاد نمیکرد؟ چون مثلا تو آزمونای کانون هر دو هقته از زبان فارسی هم سوال میاد.
راستی شما در هفته چند ساعت به ادبیات اختصاص میدادید؟
3.همونطور که میدونید تو آزمونای کانون میشه از بین دو کتاب فیزیک1و2 یا فیزیک3 یکی رو انتخاب کرد. به نظر شما کدوم رو بخونیم؟ اون کتابی که قویتر هستیم رو همراه سینماتیک و دینامیک پیش1 بخونیم یا اونی که ضعیفتریم؟
واقعا ممنون
ویرایش توسط Flicker_Of_Hope : 03 مهر 1394 در ساعت 14:58
سلام خدمت جناب دکتر
امروز 3 مهره و من کلاس سومم. میخواستم بدونم برا زیست این ترکیب خوبه؟ کتاب درسی کامل +تست الگو + فاگوزیست یا عمارلو برا اموزش و نکته ها ی بیشتر تا بشه ب تستای الگو جواب داد. ب نظرتون فاگو بهتره یا عمارلو؟ اصن میشه بدون اینا و فقط با خوندن کتاب تستای الگو رو زد؟؟؟
ببخشید ی سوال دیگه من تابستون دوم ب سوم هیچی نخوندم. ایا عقب افتادم ؟؟ ایا میتونم امسال لا ب لای دروس سو م دومم بخونم؟
شما تو سال دوم چطوری درس میخوندین با چه منابعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(منابعت نو کامل بگین وقتی سال دوم بودین لطفا)
شرمنده طولانی شد. یه دنیا ممنون
سلام مجدد
یه سوال درمورد فیزیک دارم:
فقط از گاج نقره ای استفاده میکنم برا فیزیکمعمولا از هر 10 تا سوال 9 تاشو درست جواب میدم.....
حس خودم اینه که همین گاج نقره ای کافیه ، به نظر شما کافیه؟؟
برام مهمه فیزیک درصد بالا بزنم.....
والا دقیق نمیدونم ولی خب پیش چون درسا جدید بودن بیشتر از پایه میخوندم. آره چهار روز پیش سه روز پایه خوبه.
نه میشکلی ایجاد نمیکرد. مثلا اون هفته ای که زبان فارسی میخوندم سعی میکردم مباحث قلم چی رو برسونم. ولی خب باهمم میشه خوند. مثلا دو روز در هفته زبان فارسی بخونین دو روز آرایه و... . ادبیات چون ضعیف بودم بین عمومی ها از همه بیشتر براش وقت میذاشتم ولی خب بازم دقیق نمیدونم.
ببین ترم اول کلا شما هر درسی رو انتخاب کنی وقت بیشتری برای خوندنش داری. پس بهتره درسی رو که ضعیف تری انتخاب کنی. از یه طرف تو درس فیزیک ترم اول شما باید همراه پایه سینماتیک و دینامیک بخونین که مباحث سنگینیه. حالا اگه سینماتیک و دینامیک و قبلا خوندی و مشکلی نداری و میتونی سریع بخونیشون درسی رو که ضعیف تری بردار ولی اگه ضعف داری و میخوای خوب بخونیشون درسی رو بردار که قوی تری
آره ترکیب خوبیه. من فاگوزیست رو ندیدم نمیدونم چجوریه ولی عمارلو خوندم خیلی نکته خاصی نداره بیشتر متن کتابه ولی بعضی از فصلاش مثل گیاهیش، فصل یک پیش خیلی خوبه. تستاشم خوبه. ببین الگو اصن مهم نیست که تو تستارو درست میزنی یا غلط. مهم اینه که پاسخنامه رو درست بخونی و نکته هاشو یاد بگیری که با خوندن متن کتابم میشه این کارو کرد.
نه عقب نیفتادی. اگه وقت کردی بخونی اختصاصی های دوم رو بخون ولی اگه وقت نکردی نگران نباش تابستون پیش میتونی بخونیش. منابعم همونایی بود که گفتم فقط ادبیات موضوعی نمیخوندم. گاج سبز میخوندم. ریاضی هم گاج زدم
من تست های الگو رو اصن نمیتونم بزنم...و بخاطر همین فقط به عنوان اموزشی سوال و جواب رو باهم میخونم...چیکار کنم من؟؟؟
گاج هم گرفتم...فاگوزیست کتابیه از کامل کاملتره بخاطر همین حجمشم زیاده حالا موندم واس اموزش بگیرم یا نه که بتونم الگو بزنم![]()
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)