مرسی از تمام دوستان. با راهنمایی های شما و یکسری راهنمایی های سری از نوع پ.خمشخص کردم چی کار کنم و چی بگیرم.سپاس فراوان
![]()
مرسی از تمام دوستان. با راهنمایی های شما و یکسری راهنمایی های سری از نوع پ.خمشخص کردم چی کار کنم و چی بگیرم.سپاس فراوان
![]()
ویرایش توسط last shot : 08 شهریور 1394 در ساعت 18:09
لغت مهروماه
املا هامون سبطی
یا میتونی سیرتاپیاز گاجو بگیری که خوب توضیح داده
برای ارایه فقط تست با موضوعی گاج
البته چون من ادبیاتم ضعیفه با سیرتاپیاز گاج میخونم
لقمه مهر و ماه عالیه
من دارم بی نهایت عالیه هم کامل هست هم تست داره همم دسته بندیش های خوبه
اگه گاج محوری پیش لازمت شد پ.خ بده بهت بدمش
بهترین منابع املا و لغت برا کنکور الگو و هفت خوان خیلی سبز هست . مطمئن باش همه منابع خوبن ولی مهم اون ارتباطی هست که با کدوم کتاب میگیری .
در مورد آرایه همون الگو بگیر . اگه درسنامه میخای pdf هامون سبطی رو بگیر تو سایت انتشارات دریافت .
موفق باشید
1
مشکل بعدیم هم سر آرایه الگو هست که تستاش خوبه ولی وقتی قراره 18 تومن براش بدم و بچه ها مدام میگن درسنامش بده خب حق دارم دودل بشم .تخته سیاه تستهای الگو رو نداره درسنامه +تستهای عالی کی داره؟
آرایه نیاز به درسنامه نداره و تو باید درس رو در قالب تست یاد بیگیری پس نظرم روی الگو مساعد تره..خودم تو تابستون الگو رو کامل خوندم وو وابه دوره مباحث رفتم سراغ موضوعی گاج و حتی از پس سختترین تست های گاج هم بر اومدم
می بینی ...
من هم دقیق مثل مستر پرهام به همین نتیجه رسیدم ::
کلن : «آرایه و لغت نیاز به درسنامه نداره و همشو با تست زدن میشه یاد گرفت»
++ اول خودت با این قضیه کنار بیا === > اون تفکری که از درسنامه واسه لغت و آرایه داری از ذهنت دور کن
++ به این فکر کن که قشنگ همه چی مربوط به لغت و آرایه رو یاد بگیری و از پس تمام تستاش بر بیای
++ آرایه : یه تعداد مشخص از آرایه هاست (نه کمتر و نه بیشتر : یعنی حد مشخص) ==== > و هرکدوم هم یه تعریف مشخص دارن == > تلمیح رو از صدجا هم که بخونه یه تعریف بیشتر ازش نمیبنی ===== > زمانی که شما به یه تعریف مشخص از هر آرایه رسیدی و در یکی دو بیت آرایه رو تشخیص دادی === >> کافیه به شکل مستقل از همون آرایه که یاد گرفتی تست بزنی == > تستای تک آرایه خیلی ساده است === > قول بهت میدم هم یه تنه همه ی تستاشو میتونی بزنی ==== >> بعدش میری سراغ تستای ترکیبی == > به هرکدوم از تستاش به دید یه فرصت خوب واسه تمرین ویادگیری بهتر هریک از آرایه ها نگاه کن == >> همانطوری که قبلن یک آرایه رو در یه بیت پیدا میکردی، حالا هم همین کارو انجام بده ==== > هرکدوم از آرایه های خاسته شده رو تو بیت پیدا کن ==== > و بعد کم کم یاد بگیر که تمام آرایه ها رو تو بیت پیدا کن == > یعنی خودت فکر کن ،هم واسه بیست تا تست هم که این کارو انجام بدی از صد تا درسنامه ها هم بهتره ==== >> بعدش از پاسخ تشریحی استفاده کن و ببین کجای کارت غلط بوده، و با توجه به چیزایی که از هریک از آرایه ها یاد گرفتی، تو تشخیص کدوم آرایه قوی نبودی و نقطه ضعفت کجاست ==== >> با همین روال بری جلو قشنگ تمام چم و خم کار میاد دستت ===== > تمام این رویه رو با هر کتابی میشه پیش رفت === > ولی ادبیات موضوعی گاج از همه بهتره ===== >> بعدش هم زمان جمع بندی کتاب همایش ادبیات نشر دریافت رو بخونی چیزای بهتر و دقیق تر و منسجم تر از آرایه ها رو یاد میگیری ===== > خلاصه اینکه به یه جمع بندی خیلی شیک و تمیز و مطمئن از آرایه ها میرسی که بعدش خودت میگی === > «حالا آرایه ها رو یاد گرفتم»
++ لغت :: یه لیست دقیق و مشخص از لغت هستش === > حالا هر لغت یه املا مشخص هم داره ==== > هر لغت هم حداقل یک معنای مشخص داره ==== > حالا واسه این که قشنگ هر لغت رو با املا و تمام معنیاش یاد بگیره ==== > بهترین رویه واسش اینه که تو «جمله» لغت رو ببینی ==== >> چرا که در خیلی جاها معنیش بنا به جمله و ترکیبی که درش قرار گرفته، متفاوت میشه ==== > و بهترین جمله ها، همونایی هستش که تو تستای کنکور سراسری هستش، و تستای خوب تالیفی تو کتابایی مثل ادبیات موضوعی گاج و خیلی سبز! و نشر الگو میشه یافت === > بقیه روند کار میشه تست زدن === > یه جا یک لغت و یک معنا == > کم کم میشه چند لغت و چند معنا === > کم کم میشه چند لغت و چند معنا داخل جمله و شمارش تعداد درست و غلطاش ==== > تمام این رویه مرتبط بری جلو ====>> هرچی جلوتر بری تجربه بیشتری دستت میاد و بهتر یاد میگیری و به تسلط بیشتر میرسی و اون حالت های غلط و پیچ و تاب دادن در طرح تستای مختلف لغات رو بهتر یاد میگیری ==== > تا جایی که که دیگه چیزی باقی نمیمونه که بخای یاد بگیری و می بینی همه چی رو بلدی === > هم تمام لغات رو بارها تکرار و مرورداشتی ++ هم معناهایی که هر لغت داشته رو خوب یاد گرفتی ++ هم با کاربرد هر لغت در معنای خاص در جمله ها و ترکیب ها مختلف آشنا شدی و دیگه واست ناآشنا نیست که نتونی تشخیص بدی ++ هم تو انواع جمله های عتیقه ی قدیمی لغت رو دیدی و واست قلمبه سلمبه نیستش که گیج بزنی === > و این طوری میشه که میگی === > «حالا لغت رو یاد گرفتم»
ادبیات موضوعی گاج : اول هر بحث، راهنمایی هایی خیلی خوبی ارائه داده و استفاده های خوبی ازش میشه داشت
بعد اینا : واسه لغت : کتاب «لغت و املا نشر دریافت» رو بخونی یه جورایی واسه جمع بندی خوبه
بعد هم همایش های ادبیات نشر دریافت ویا خط ویژه ادبیات گــاج از همه نظر کافین
ویرایش توسط Mr. ARAD : 08 شهریور 1394 در ساعت 02:03
لغات:خط به خط گاج
تاریخ ادبیات:خیلی سبز(بقیه مبحث هاشم خیلی خوبه)
املا:هامون سبطی
قرابت معنایی و زبان فارسی:نشر الگو
آرایه:کلک معلم(یا خیلی سبز)
تست:گاج نقره ای(موضوعی یا میکرو
طبقه بندی)
همینا خیلی کامله.
موفق باشی.[emoji4]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)