سلام منبع خوب واسه درسی های شیمی3 و عربی3 و زبان 3 و حالا اگه درس های دیگه هم بود نظر بدید که کدوم کتاب خیلی کمکتون کرده ممنون
سلام منبع خوب واسه درسی های شیمی3 و عربی3 و زبان 3 و حالا اگه درس های دیگه هم بود نظر بدید که کدوم کتاب خیلی کمکتون کرده ممنون
انصافا شیمی راحت میشه ازش 20 گرفت
من خودم برای تشریحی شیمی کتاب ندارم و تست های شیمی 3 خیلی سبز رو به صورت تشریحی و راه حل نهایی ، حلشون میکنم
واقعا هم راضی ام. شیمی نوبت اول هم 20شدم
پس نظر من برا شیمی اینه الکی پول کتاب تشریحی ندی
زبان من تا سال دوم خط سفید میخوندم راضی هم بودم
اما سوم گفتن اناری منم چون میخواسم هم تست باشه هم تشریحی گرفتم و واقعا هم راضی هستم
لغات رو با جمله آموزش داده +تست لغت و گرامر + یک امتحان تشریحی پایان هر درس ...پاسخ ها هم که کاملا تشریح کرده
پس برا زبان هم مبتکران(البته خط سفید هم خوب کار کرده)
عربی هم که دوستمون گفتن :خیلی سبز
ترجمه هر درس+تجزیه ترکیب+ معنی کلمه کلمه+لیست مترادف متضاد و لیست معانی کلمات به صورت جدا+حل تمارین درسی +تست +تمرین ===> دیگه چی میخوای؟
موفق باشی![]()
تا جایی که من شنیدم برا امتحان نهاییا پرسمان گاج خوبه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
تا جایی که من شنیدم برا امتحان نهاییا پرسمان گاج خوبه
خودتو درگیر کتاب نکن اونم یه کتابی مثه پرسمان گاج که نه وقت میکنی تمومش کنی تو این مدت نه بدرد کنکورت میخوره شما برای همه ی درسا کتاب درسیاتو بخون+ایه جزوه بنی هاشمی هم تو همون فرجه امتحانا سوالاشو حل کن.....شرط میبندم بالا نوزده بشی همه درساتو
من هامون سبطی دارم...کتاب فوق العاده ای هست
اما واقعا حجم زیادی داره و نمیشه تمومش کرد تا خرداد....منم بعضی وقتا بعضی درس هارو از روش میخونم و نتیجه هم میگیرم
اگه برا کنکورت میخوای بگیرش واقعا خوبه....
اما نهایی برا زبان فارسی هر کتابی بگیری متن خوده کتابه حالا با چند تا نمونه سوال ...پس بهتره کتاب رو بخونی+دفترچه سوالات نهایی
موفق باشید
شیمی کتاب رو خوب بخون + سوالای چند سال اخیر شک نکن 20 میگیری .
جزوه بخونی 20 نمیشی . تو نهایی یه سری سوالات حفظی نیم نمره تا 25 صدم هر سال مطرح میشه که معمولا تو جزوه ها ازش چشم پوشی میشه .
عربی الگو و خیلی سبز خوبه . فقط حواست باشه تجزیه و ترکیب خوب بلد باشی که نمره الکی از دست ندی .
زبان من خودم مبتکران دارم ولی فکر کنم خط سفید برای نهایی بهتره .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)