نوشته اصلی توسط
Yek.Doost
سلام به شما داداش گلم
وضعیت شما مشابه وضعیت من هستش - نه جزوه داشتم - نه کتاب -نه کنکور دادم - به اضافه اینکه هفت ساله از فارغ التحصیلیم میگذشت
خلاصه و مفید به شما بگم که اصلا دیر نیست فقط باید یکم بجنبی
به چیزی که بهت میگم خوب گوش کن -چون وضعیتم مشابه شما بود- پس بهتر همدیگه رو درک میکنیم- و گرنه ما بقی دوستان بدون اینکه درک درستی از وضعیت شما داشته باشند شروع به اظهار نظر میکنند
شما فعلا باید قید تست زدن و کتاب های تستی رو بزنی - فعلا باید روی درس نامه زوم کنی - البته خریدن کتاب های تستی خوبه - چون با نگاه کردن به اون ها متوجه میشی باید چطور بخونی
در درجه اول باید کتاب خود آموز بگیری- بهترین کتاب ها گاج سبز یا محوری هستن - شما به درس نامه خیلی مفصل نیاز داری - مواظب باش گول درس نامه درون کتاب های جامع رو نخوری - اونها درس نامه نیستن - بلکه مروری بر خلاصه درس هستن و شما با اون ها نمیتونی درک خوبی از درس داشته باشی - پس حتما حتما درس نامه بگیر - شیمی گاج سبز هم خوبه ولی بهتره مبتکران بگیری - من برای شروع - فیزیک دو - ریاضی دو - عربی دو - ادبیات دو- زبان فارسی سه - رو گرفتم - البته عربی و زبان و ریاضی رو از خوده اول دبیرستان خوندم - چون واقعا نیازشون رو حس میکردم
منم مثل شما رفتم عربی جامع - ادبیات جامع -ریاضی جامع و... گرفتم - دیدم بابا هیچی از اینا نمیفهمم - خلاصه وقتی درس نامه مفصل میخوندم دیگه راحت با کتاب جامع تست میزدم
حالا باز سوالی داشتی بپرس
از زبان جناب خان
قربانت
فدات
ستاره بچینی
درس نامه خوب تهیه کنی
پیشرفت کنی
بوس بوس