خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 31
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rahaz نمایش پست ها
      اگه هدفت آموزشه...فیزیک خوبه برو آموزش نشرالگو بگیر...دیگه اصلا کتابو پرت کن بیرون از خونه[emoji3]
      و تست کار کن....تست.تست.تست....
      خواهر جان مخوای کنکور بدی و کنکور یعنی بلد باشی تست بزنی...
      دیگه انقد رو تمرینا آبکی کتاب گیر نده
      البته تست که خیلی کار میکنم ولی خب دلم میخوام یه نگاهی هم به کتاب داشته باشم به خصوص که تغییر کرده...

2. Top | #17
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      کتاب درسی جدید با درسنامه کتاب تست رو بذار جلوت یه روز بشین همه حذف و اضافه هاش رو تو درسنامه درست کن بعد کتاب درسی رو بنداز کنار.

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به خاطــر دارم کــه مــدرس کلاس مــا، آقــای محمــود زاده، یکــی از مؤلفیــن کتابهــای فیزیــک دبیرســتان بود این کتاب فیزیک دقیقا 168 صفحـه بـود و بایـد تمـام ایـن کتـاب بـرای دانش آموزانــی تدریــس میشــد کــه از ســوم راهنمایــی بــه دورۀ متوســطه پــای گذاشـته بودنـد. مطالـب کتـاب هـم سـنگین و هـم زیـاد بـود چندان‌کـه بسـیاری از دانش آمــوزان، به ویــژه دانشآمــوزان مناطــق محــروم کشــور نمیتوانســتند آن را بفهمنـد. وقتـی مـن از ایـن موضـوع انتقـاد کـردم ایشـان شـرح ماجـرا را چنیـن نقـل کردنـد: وزیــر آمــوزش و پــرورش بخشنامــه ای داده بــود کــه نظــام جدیــد بایــد اجــرا میشـود. مـا در گـروه فیزیـک در سـازمان تألیـف و پژوهـش حضـور داشـتیم از خـود پرسـیدیم کـه چـرا هیـچ کـس بـرای تألیـف کتـاب فیزیـک نظـام جدیـد بـا مـا صحبتـی نکـرده اسـت. سـرانجام خودمـان تمـاس گرفتیـم تـا بدانیـم آیـا ایـن نظــام جدیــد کــه وزیــر محتــرم آمــوزش و پــرورش فرمودهانــد 4-3 مــاه دیگــر در مــدارس اجــرا میشــود، کتــاب فیزیــک نمیخواهــد؟ گفتنــی خــوب شــد مــا را خبــر کردیــد! اگــر میخواهیــد کتــاب تألیــف کنیــد. بعــد در گفتگویــی کــه داشــتیم بــه آنهــا گفتیــم کــه در ایــن فرصــت انــدک نمیتــوان کتــاب نوشــت. پاسـخ دادنـد کـه همـان کتـاب نظـام قدیـم را برداریـد و »یـک جـور آن را راسـت و ریــس و ســرهم کنیــد. مثــلا جلــدش را عــوض کنیــد! امــا مــا نپذیرفتــم و گفتیـم ایـن طـور کـه نمیشـود. مـا قـرار اسـت نظـام جدیـدی را اجـرا کنیـم. بعـد همـان محتـوای سـابق را کـه بـرای یـک سـال تنظیـم شـده اسـت بی هیـچ ویرایشــی بــرای نظــام جدیــد در نظــر بگیریــم؟ســرانجام هــر یــک از مــا بــا شــتاب بسـیار چیــزی دربــارۀ فیزیــک نوشــتیم و ســپس آن بخشهــا را بـه هــم بچسـبانیم و نامـش را کتـاب فیزیـک بگذاریـم!
      نقل از دکتر عبدالرسول عمادی

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کاش کتاب های درسی هم مثل کتاب های کمک آموزشی کامل بودن

5. Top | #20
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      سلام میدونم که اکثرا همه میگن باید اول به کتاب درسی مسلط شد و بعد کتاب کمک آموزشی خوند منم قبول دارم ولی توی فیزیک نه من کلا اگه کتاب درسی فیزیک رو بخونم حالم بد میشه و همیشه فقط از گاج نقره ای میخونم ولی امسال پشت کنکوری شدم و فیزیک دوم و سوم عوض شده...حالا لازمه با توجه به این تغییرات کتاب درسی رو بخونم؟؟تصورش هم برام عذاب آوره
      سعی کنید بهش علاقه نشون بدید.

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      خخخ منم مشکلم مث توعه . اینکاری رو که میگم بکنی بهتره که با در نظر گرفتن مشکلته
      چاپ جدید کتاب تستتو بخر همین همه ی تغییرات هم حتما توش اعمال شده (البته میدونم گاج یه ذره گرونه ولی خب ...)

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      تازشم طراحا دوس دارن از نظام قدیم سوال بدن

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من کنکوری نیستم و ممکنه نظرم اهمیتی نداشته باشه . ولی یه چیزو خوب میدونم . اونم اینه که مثال ها و تمرین های کتاب های درسی یه سری نکات داره که بدون اونا آدم باید بمیره تا این نکاتو از اینور اونور جمع و جور کنه . البته نکته تو همه ی کتاب ها هست ولی این قسمت آخر حرفم مختص فیزیکه و یه چیزی مثل ریاضی ( مخصوصا ریاضی 2 ) شاید اصلا نکته ی خوب نداشته باشه .

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      سلام میدونم که اکثرا همه میگن باید اول به کتاب درسی مسلط شد و بعد کتاب کمک آموزشی خوند منم قبول دارم ولی توی فیزیک نه من کلا اگه کتاب درسی فیزیک رو بخونم حالم بد میشه و همیشه فقط از گاج نقره ای میخونم ولی امسال پشت کنکوری شدم و فیزیک دوم و سوم عوض شده...حالا لازمه با توجه به این تغییرات کتاب درسی رو بخونم؟؟تصورش هم برام عذاب آوره
      من کتابارو دیدم چیز خاصی حذفو اضافه نکردن.فقط مسائل کتابو بیشتر کردن...البته گاج 94 هم اومده یک قدم تا صد هارو اورده اول و کار خاصی نکرده
      پاسخ به سوالات سربازی

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      من کتابارو دیدم چیز خاصی حذفو اضافه نکردن.فقط مسائل کتابو بیشتر کردن...البته گاج 94 هم اومده یک قدم تا صد هارو اورده اول و کار خاصی نکرده
      یعنی یک قدم تا صد رو با سوال های دیگه قاطی کردن و بخش مجزا نداره؟؟

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      سلام فکر نکنم تغییرات زیاد کلی باشه ; یه سری تغییرات جزیی باید باشه،من خودمم پشت کنکوری ام![emoji29] [emoji22]

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      ببین دوست عزیز حرفت منطقی نیست. وقتی کتاب درسی رومیخونی دقیقا چطور حالت بد میشه؟ سردرد میگیری ؟ سرگیجه ؟ تهوع ؟ دوبینی ؟ اختلال تکلم ؟ چجور دقیقا حالت بد میشه ؟
      کتاب درسی چیزیه که باید بخونی حالا خود کتاب درسی رو هم نخونی میتونی اول درسنامه های گاج رو بخونی. ولی در هر صورت اول باید به کتاب درسی مسلط بشی ( حالا یا لا حل کردن تمریناتش یا با کتاب و جزوه دیگه ) بعدش بری سراغ تست .
      من همه ی این حالات بهم دست میده از فیزیک متنـــــــــــــفــــــــ ــــــرم
      اما گاج نقره ای که درسنامه ی آنچنانی نداره...فقط خلاصه ی نکات داره...کتاب هم که اصــــــــــــلا چیزی نداره،به کجاش آدم باید مسلط شه؟
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      من همه ی این حالات بهم دست میده از فیزیک متنـــــــــــــفــــــــ ــــــرم
      اما گاج نقره ای که درسنامه ی آنچنانی نداره...فقط خلاصه ی نکات داره...کتاب هم که اصــــــــــــلا چیزی نداره،به کجاش آدم باید مسلط شه؟
      معجزه مهروماه هم اگه وقت کردی بخونی بد نیست
      بنظرم کلاس برو
      مشاور

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      معجزه مهروماه هم اگه وقت کردی بخونی بد نیست
      بنظرم کلاس برو
      دو دلم...بین اینکه برم کلاس یا نه...از هرچی کلاسه بدم میاد از بس رفتم اما توجهی نکردم
      این کتابی ک گفتی فقط آموزشه یا تستم توش داره؟
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      دو دلم...بین اینکه برم کلاس یا نه...از هرچی کلاسه بدم میاد از بس رفتم اما توجهی نکردم
      این کتابی ک گفتی فقط آموزشه یا تستم توش داره؟
      خلاصه وار هست
      بیشترش اموزشیه
      کم حجمه
      دی وی دی هم میتونس استفاده کنی
      ناچاری حداقل باید 30-40 بزنی برا قبولی
      فصول سال اول فصل 4-5
      و پیش دو کامل
      رو کار کن اول از همه
      بعد وقت داشتی گرما و چگالی و گازهای ذوم کار کنی کافیه
      مشاور

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن