بچه ها در مورد فیزیک تجربی خواهشا میشه کمک کنین؟؟؟؟و از منابع موجود تو بارار و روشها ی رسیدن به یه درصد خوب راهنماییم کنین؟؟؟[emoji52] [emoji52] [emoji52]
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk
بچه ها در مورد فیزیک تجربی خواهشا میشه کمک کنین؟؟؟؟و از منابع موجود تو بارار و روشها ی رسیدن به یه درصد خوب راهنماییم کنین؟؟؟[emoji52] [emoji52] [emoji52]
بهترین منبع برای فیزیک گاج نقره ای هستش..........کتاب سال سوم خیلی سبز هم منبع خوبی هستش
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
تو فیزیک باید به مفهوم ها خیلی عمیق توجه کنیم یعنی 40%حل سوال تو مفاهیمه هندسه هم خوب باشه تاثیر داره خود من منبع گاج نقره ای (پایه)بوده.بد نیست راضیم ازش خیلی سبز هم pdf ش رو دیدم بنظرم خوبه
*looking for..
**in niz bogzarad
قبول دارین فیزیک هم داره مفهومی میشه و کم کم باید منتظر سوالای سخت تر باشیم و دیگه کم کم باید با سوالهای فرمولی خداحافظی کرد
داستانی هست با این موضوع:روزی یه توریست در حالی که در خیابان مشغول گشت و گذار بود از یه رهگذر که بر حسب اتفاق هنرمند برجسته ای بود پرسید:چگونه میتوان به تالار کارنگی رسید؟ هنرمند خیلی جدی جواب داد:با تمرین قربان،با تمرین!
درصد بالای فیزیک شما هم منوط به فعالیت و سخت کوشی شما در فیزیک است.البته فراموش نکن که باید برنامه ی منسجمی داشته باشی.
موفق باشی.
کورش صالحی
فک کنم شما مدتی از درس دور بودین پس کمی مشکل هست با کتاب راه بیفتین ....
به نظر من واسه پیش دانشگاهی دی وی دی رهپویان استفاده کنید
واسه پایه مسعودی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)