قسمت سبز چسبیده به قسمت قرمز قرار گرفته .
فایل پیوست 39942
قسمت سبز چسبیده به قسمت قرمز قرار گرفته .
فایل پیوست 39942
ویرایش توسط Un-known : 16 شهریور 1394 در ساعت 00:56
این یه خازن حساب میشه دیگه . دی الکتریک با نارسانا باشه . اونایی که قرمز هستن اصلا دی الکتریک حساب نمیشن و صرفا فاصله بین دو صفحه رو زیاد می کنن .
وجود دو قسمت رسانا باعث کاهش فاصله ی بین صفحات میشه.چون هر صفحه ی دی الکتریک بار های غیر هم نام رسانا رو میکشه طرف خودش و سمت دیگر رسانا هم باردار میشه.پس وجود رسانا ها باعث افزایش ظرفیت نسبت به حالت نبود انهاست.
شما تو این شکل، کلا باید اون قسمت های قرمز رو نادیده بگیری و قسمت سبز رنگ رو چسبیده به 2 صفحه خازن، در این حالت، فاصله بین 2 صفحه خازن میشه همون طول قسمت سبز رنگ، کلا اون قرمز ها تاثیری ندارن، حتی اگه 1 کیلومتر باشن. البته این برا حالتیه که اون قسمت های قرمز رنگ، چسبیده به صفحات خازن باشن، در صورتی که قسمت قرمز رنگ و صفحان خازن بینشون فاصله باشه، طبق گفته استاد نادری، 3 تا خازن متوالی داریم، یکی که وسطیه، دی الکتریکش به اندازه جسم سبز رنگ و طولش هم به طول جسم سبز، 2 خازن کناری هم با دی الکتریک 1 و به طول "قسمت قرمز + فاصله قسمت قرمز و صفحه خازن" هست، که فکر کنم همون مورد اول درسته و قسمت قرمز چسبیده به صفحه خازنه و شکل یکم ناجور رسم شده.
ویرایش توسط masood2013 : 19 شهریور 1394 در ساعت 03:14
ویرایش توسط Un-known : 19 شهریور 1394 در ساعت 08:52
دوست گل بنده، من تو قسمت دوم حرف هام، روش حساب کردن بدون وصل بودن قسمت رسانا به صفحات خازن رو توضیح دادم، آخه من اولین باره که این نوع سوال می بینم، یعنی قبلا هر سوالی دیده بودم، قسمت رسانا به صفحات خازن وصل بود، برا همین شک کردم و گفتم که شاید شکل اشتباه رسم شده، در ضمن، داداش چرا میزنی؟ خب یه اشتباهی پیش اومده، آسمون به زمین که نیومده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)