بسم ربّ الشهدا و الصدیقین
سلام دوستان
طرح بسیار خوبیه
اگه قابل دونستین رو من هم حساب کنین
به پای استاد پویا دقتی نمیرسم ولی کناردست ایشون اگه قبول کنن میتونم در زمینه ی جمع آوری و طراحی تست های عربی،پاسخگویی و ... کمک کنم
یا علی
قبلا اینکار توسط سایت زیست پلاس انجام شد که متاسفانه با کم لطفی دوستان این طرح نیمه تمام موند .
http://forum.konkur.in/thread17136.html
متاسفانه اینجور برنامه ها زیاد با استقبال مواجه نمیشن به دلایلی که خودتون هم میدونین .
امیدوارم اینبار این برنامه موفق بشه .
فقط دوستانی که اعلام امادگی میکنند توجه داشته باشن که ی ماه دیگه باید برن دانشگاه و وقتشون فوق العاده محدود میشه پس با در نظر گرفتن اون وقت محدود حساب کنند که میتونند یا نه و وقت الانشون رو ملاک قرار ندن
به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
http://mmtkk.blogfa.com/
سلام
من هم استقبال میکنم
ولی الان سرم زیاد شلوغ نیست بعدا معلوم نیست که من بتونم کمک کنم
سعی میکنم سوال طرح کنم ولی تایپش با عزیزان
دوستان عزیز
نظر پیشنهاد انتقاد در مورد ابعاد طرح مثلا مثل زمان بندیش درجه سختیش برنامه و بودجه بندی ازمون و خلاصه هر کی هر چی به ذهنش میرسه که تاحالا گفته نشده بگه من منتظر بگم بگم های شما هستم (نمیدونم چرا یاد عدد88 افتادم...!)
اولین گام برنامه ریزی هست
بنظرم اگه بخواین که استقبال خوبی بشه، بودجه بندی سوالات هم بهتره مطابق با یه آزمون آزمایشی معروفی باشه
چون دانش آموزان کنکوری اکثرا یا گزینه 2 آزمون میدن یا قلچی،اگه مباحث فرق کنه،وقت نمیکنن بخونن و ... در نتیجه طرح با مشکل مواجه میشه
حالا اگه مثلا روز پنجشنبه قبل آزمون (که جمعه ها هست قلمچی و گزینه2 و تا پنجشنبه دیگه معمولا تموم میکنن درسا رو) ، یه آزمون برگذار بشه مطابق با همون بودجه بندی،و بعد آزمون هم تا شب نتایجش بیاد و با پاسخ تشریحی و رفع اشکال،خیلی خوب میشه
البته این نظر من بود
دوستان هم نظراتشون رو بیان کنن خیلی خوب میشه
خب طراح های احتمالی که اگر خودشون قابل دونستند به همکاری به نظرم ؛
ـ زبان و ادبیات فارسی : ؟
ـ زبان عربی : @پویا دقتی
ـ دین و زندگی : @8MIT8
ـ زبان انگلیسی : @T!G3R
ـ ریاضیات ( ریاضی پایه ، دیفرانسیل ، آمار ، ریاضیات تجربی ) : @FBI و @mkh-ana و @saeedh و @_ZAPATA_
ـ هندسه : @FBI و @mkh-ana و @saeedh و @_ZAPATA_
ـ ریاضی گسسته و جبرواحتمال : @FBI و @mkh-ana و @saeedh و @_ZAPATA_
ـ فیزیک پایه و پیش : @محمد نادری و @FBI شاید هم @8MIT8
ـ شیمی : @ostadmomeni و @استاد مشمولی و @par.rah و
ـ زیست شناسی : @moho و @ParsaYousefi و @Hellion و @Saeed735 و @saeedkh76
ـ زمین شناسی : ?
ـ تایپ و ویراستاری سوالات و پاسخ دفترچه عمومی : @8MIT8
ـ تایپ و ویراستاری دفترچه اختصاصی : ?
و داش @Skinner هم که خودشون اعلام کنند
ویرایش توسط saj8jad : 05 شهریور 1394 در ساعت 19:56 دلیل: ویرایش کاری!
سلام دوستان
چه کمکی از دستم بر میاد؟
چی شده؟
قضیه چیه؟
چون حوصله ندارم الان 5 صفحه تاپیکو بخونم...
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ویرایش توسط T!G3R : 05 شهریور 1394 در ساعت 20:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)