Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام داداشی فدای تو
الحمدلله
راستش استارتر محترم طرحی رو پیشنهاد دادن که بچه های انجمن همگی بیایم آزمون های آزمایشی برگزار کنیم
فعلاً در حال حاضر داریم افرادی که به هر نحوی میتونن کمک کنن رو انتخاب میکنیم ، من چون دیدم شما ناظر بخش زبان انگلیسی هستی گفتم شاید دلتون بخواد در این زمینه همکاری کنید
راستش هر یک از دوستان یه مسولیتی رو به دلخواه انتخاب میکنن ، حالا شیوه کار رو من خودم دقیق نمیدونم ، استارتر محترم باید خودش توضیح بده
شما برای طراحی تست و پاسخ تشریحی درس زبان انگلیسی میتونید یه دستی برسونید؟
امیدوارم بتونم کمکتون کنم
اگه بدونم چجوریه و با شرایطم بخونه چرا که نه؟؟؟
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
Ok
پس اگه حتما شد پ.خ بهم بده دمت گرم
و طرز کارشم بگو
با تشکر
موفق باشی
بای
Cyrus The Great
با عرض سلام مجدد و عذرخواهی بابت اینکه دیر به دیر سر میزنم و جواب میدن
برای طراحی تست در بخش های ریاضی تجربی و هندسه و ریاضی 2 و حسابان و دیفرانسیل میتونم کمک کنم البته اگه قابل بدونید
برای فیزیک هم با توجه به رشتم که مکانیک هست اگه کمکی از دستم بر بیاد حتما انجام میدم
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
به نظرم اول از همه باید مبحث مشخص بشه و کسایی که میخان واقعا آزمون بدن..........
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)