خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 35 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 512
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      پس باید مدیریت هم از این طرح حمایت کنن
      اگر مدیریت محترم @Araz هم کمکمون کنند خیلی عالی میشه

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      ببین داداش به نظر من باید سوالات کیفیت بالایی داشته باشه یعنی مطابق و شبیه کنکورهای فعلی باشه ، به نظر من برای دروس عمومی همه گروه های آزمایشی (ریاضی-تجربی-انسانی-زبان-هنر) یک دفترچه سوال طرح بشه

به ترتیب 25 تست ادبیات + 25 تست عربی + 25 تست دین و زندکی + 25 تست زبان انگلیسی

با بودجه بندی کنکورهای فعلی ولی برای دفترچه های اختصاصی هر درس اختصاصی با 20 تست شروع میکنیم فعلاً و به مرور مثل دفترچه عمومی دفترچه اختصاصی رو هم مثل بودجه بندی کنکورهای سراسری طراحی میکنیم

به نظرم اگر بشه یه طوری بچه ها رو به این طرح جذب کنیم خیلی خوب میشه
      به نظر من واسه اول کار و با توجه به نیروی کم این تعداد تست سنگینه ولی اگر نیروهایی که جمع میشن تقبل کنن این تعداد تست رو خیلی عالیه بهتر از این نمیشه( میزنیم تو برجک قلم چی!!!!) و اما واسه جذب به نظر من اگه سوالا با کیفیت باشن از خارج از انجمن هم میان واسه ازمون اگر هم سطح بایین باشن هر چقدر هم تشویقی بذاریم کسی رغبت نشون نمیده قبول داری اینو؟

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      اگر مدیریت محترم @Araz هم کمکمون کنند خیلی عالی میشه
      کار با کیفیت باشه بار مالیش با من هرچند گفتم اول کیفیت

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      طرح جالب وعالی هست...فقط بخش مشاوره جهت راهنمایی در مورد اشتباهات ومشکلات...داوطلبانم باشه عالیه....

لذتی که در مطالب تفریحی هست در این موضوعات نیست...اگه درک بشه...ارزش این موارد علاقه مندی ولذت این کارا بیشتره بعدا...واقعا...لذت موفقیت پیوسته وهمیشگیه...امیدوارم اجرا بشه...

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Skinner نمایش پست ها
      طرح جالب وعالی هست...فقط بخش مشاوره جهت راهنمایی در مورد اشتباهات ومشکلات...داوطلبانم باشه عالیه....

لذتی که در مطالب تفریحی هست در این موضوعات نیست...اگه درک بشه...ارزش این موارد علاقه مندی ولذت این کارا بیشتره بعدا...واقعا...لذت موفقیت پیوسته وهمیشگیه...امیدوارم اجرا بشه...
      حتما بخش رفع اشکال ازمون هم خواهیم د اشت البته با کمک عزیزانی چون شما
      صد در صد بیشتره منتها وقتی دانش اموز 18 ساله ما متوجه این اشتباهش میشه که دیگه هیچ وقت استعداد این دوران رو نداره

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      به نظر من واسه اول کار و با توجه به نیروی کم این تعداد تست سنگینه ولی اگر نیروهایی که جمع میشن تقبل کنن این تعداد تست رو خیلی عالیه بهتر از این نمیشه( میزنیم تو برجک قلم چی!!!!) و اما واسه جذب به نظر من اگه سوالا با کیفیت باشن از خارج از انجمن هم میان واسه ازمون اگر هم سطح بایین باشن هر چقدر هم تشویقی بذاریم کسی رغبت نشون نمیده قبول داری اینو؟
      آره داداش 100 درصد قبول دارم این حرفت رو ، مهم کیفیت آزمون هستش که باعث جذب دوستان میشه
      امیدوارم مشارکت دوستان میلیونی باشه

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      حتما بخش رفع اشکال ازمون هم خواهیم د اشت البته با کمک عزیزانی چون شما
      صد در صد بیشتره منتها وقتی دانش اموز 18 ساله ما متوجه این اشتباهش میشه که دیگه هیچ وقت استعداد این دوران رو نداره

بله...متاسفانه خیلیا...نمیدونن این فرصتای کنکورو بعدا متوجه میشن..روحیه...ندارن متاسفانه...

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب تا این جا 3تا از دوستان اعلام امادگی کردن 8MIT8 و SAEED735 و Skinner حالا از هر کدومشون میخوام که بگن دقیقا در چه زمینه ای میخوان تو این طرح شرکت کنن و تو زمینه خودشون تا چه حد از مسیولیت رو میخوان قبول کنن

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سلام، طرح که خوبه اما اجراش خیلی سخته! ما هر هفته داریم یه آزمون نهایتا 15 سواله شیمی هم تراز کنکور(و حتی شاید ایده هایی که در کنکر های بعدی ازش استفاده بشه) رو برگزار میکنیم تقریبا هر طراح 2-3 ساعت وقت میذاره و واسه پاسخ تشریحی و هماهنگی هم واسه هر آزمون من 2-3 ساعت وقت میذارم، فکر میکنی با این وقت زیاد این کار از مهر به بعد عملی باشه؟؟؟

من ادعا میکنم که آزمونی که ما طرح میکنیم میتونه پخته تر از آزمونای موسسات باشه!(این به من در آزمون های شیمی ثابت شد وقتی تست های طراحی شده بچه ها رو دیدم!)..به نظرم اگه قراره آزمون جامع برگزار کنیم، میتونیم یه آزمون پولی با قیمت معقول برگزار کنیم (هر آزمون 10 تومن) که هم طراحا انگیزه پیدا کنن و هم کیفیت بالا بره
      افراد شاخ هم واسه هر درس زیاد داریم؛ البته من هنوز خیلی نمیشناسم بچه ها رو ولی
      @پویا دقتی عربی @mkh-ana ریاضی
      @FBI ریاضی و فیزیک
      @moho زیست @Parsa yousefi
      در شیمی هم که 5-6 تا آدم نخبه داریم در سایت
      و بقیه دوستانی مه در دروس مختلف فراموش کردم و یاد نکردم ولی میگم در طول سال تحصیلی این کار بسیار سخته و حمایت و هماهنگی زیادی میخواد...کمکی بخواید من در خدمتم (تجربم زیاد شد بعد از آزمونای شیمی!)

این ایده رو هم به آراز داده بودم @Araz
      ویرایش توسط par.rah : 05 شهریور 1394 در ساعت 11:31

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      سلام، طرح که خوبه اما اجراش خیلی سخته! ما هر هفته داریم یه آزمون نهایتا 15 سواله شیمی هم تراز کنکور(و حتی شاید ایده هایی که در کنکر های بعدی ازش استفاده بشه) رو برگزار میکنیم تقریبا هر طراح 2-3 ساعت وقت میذاره و واسه پاسخ تشریحی و هماهنگی هم واسه هر آزمون من 2-3 ساعت وقت میذارم، فکر میکنی با این وقت زیاد این کار از مهر به بعد عملی باشه؟؟؟

من ادعا میکنم که آزمونی که ما طرح میکنیم میتونه پخته تر از آزمونای موسسات باشه!(این به من در آزمون های شیمی ثابت شد وقتی تست های طراحی شده بچه ها رو دیدم!)..به نظرم اگه قراره آزمون جامع برگزار کنیم، میتونیم یه آزمون پولی با قیمت معقول برگزار کنیم (هر آزمون 10 تومن) که هم طراحا انگیزه پیدا کنن و هم کیفیت بالا بره
      افراد شاخ هم واسه هر درس زیاد داریم؛ البته من هنوز خیلی نمیشناسم بچه ها رو ولی
      @پویا دقتی عربی @mkh-ana ریاضی
      @FBI ریاضی و فیزیک
      @moho زیست @Parsa yousefi
      در شیمی هم که 5-6 تا آدم نخبه داریم در سایت
      و بقیه دوستانی مه در دروس مختلف فراموش کردم و یاد نکردم ولی میگم در طول سال تحصیلی این کار بسیار سخته و حمایت و هماهنگی زیادی میخواد...کمکی بخواید من در خدمتم (تجربم زیاد شد بعد از آزمونای شیمی!)

این ایده رو هم به آراز داده بودم @Araz
      بالاخره شما هر کار بزرگی بخوای انجام بدی سختی های خودش رو داره . به نظر من اگر اساتید و بچه های متخصص تو هر درس همکاری کنن عملی میشه مهم نفس انجام کاره حتی شده دو هفته یک بار باشه یا تو هر درس 10تا سوال باشه. در رابطه با هزینش هم من فکر میکنم اگر کار خوبی ارایه بدیم بچه های انجمن هیچ مشکلی تو دلگرمی دادن به طراحا ندارن

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آقایون شاخ های هر درس کجایین؟ نمیخواین همکاری کنین؟

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      رو همکاری بنده هم حساب کنید

یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن

یا به اندازه تلاشت آرزو کن

سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری

وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در مقابل افراد تاپ انجمن عددی نیستیم ولی میتونم در کنار اساتیدی مثل مهندس خندان و استاد محمد نادری کمکی که از دستم بر بیاد بکنم
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedh نمایش پست ها
      رو همکاری بنده هم حساب کنید
      ممنون لطفا زمینه فعالیت مدنظرتون رو هم بگین طراحی تست- ویرایش و بازبینی تست های بقیه دوستان-استاندارد سازی سوال ها.-باسخ تشریحی و هر گزینه دیگه ای که مد نظرتون هست

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FBI نمایش پست ها
      در مقابل افراد تاپ انجمن عددی نیستیم ولی میتونم در کنار اساتیدی مثل مهندس خندان و استاد محمد نادری کمکی که از دستم بر بیاد بکنم
      ممنون لطفا زمینه فعالیت مدنظرتون رو هم بگین طراحی تست ویرایش و بازبینی تست های بقیه دوستان-استاندارد سازی سوال ها.-باسخ تشریحی و هر گزینه دیگه ای که مد نظرتون هست

صفحه 2 از 35 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن