اگر مدیریت محترم @Araz هم کمکمون کنند خیلی عالی میشه
به نظر من واسه اول کار و با توجه به نیروی کم این تعداد تست سنگینه ولی اگر نیروهایی که جمع میشن تقبل کنن این تعداد تست رو خیلی عالیه بهتر از این نمیشه( میزنیم تو برجک قلم چی!!!!) و اما واسه جذب به نظر من اگه سوالا با کیفیت باشن از خارج از انجمن هم میان واسه ازمون اگر هم سطح بایین باشن هر چقدر هم تشویقی بذاریم کسی رغبت نشون نمیده قبول داری اینو؟
طرح جالب وعالی هست...فقط بخش مشاوره جهت راهنمایی در مورد اشتباهات ومشکلات...داوطلبانم باشه عالیه....
لذتی که در مطالب تفریحی هست در این موضوعات نیست...اگه درک بشه...ارزش این موارد علاقه مندی ولذت این کارا بیشتره بعدا...واقعا...لذت موفقیت پیوسته وهمیشگیه...امیدوارم اجرا بشه...
خب تا این جا 3تا از دوستان اعلام امادگی کردن 8MIT8 و SAEED735 و Skinner حالا از هر کدومشون میخوام که بگن دقیقا در چه زمینه ای میخوان تو این طرح شرکت کنن و تو زمینه خودشون تا چه حد از مسیولیت رو میخوان قبول کنن
سلام، طرح که خوبه اما اجراش خیلی سخته! ما هر هفته داریم یه آزمون نهایتا 15 سواله شیمی هم تراز کنکور(و حتی شاید ایده هایی که در کنکر های بعدی ازش استفاده بشه) رو برگزار میکنیم تقریبا هر طراح 2-3 ساعت وقت میذاره و واسه پاسخ تشریحی و هماهنگی هم واسه هر آزمون من 2-3 ساعت وقت میذارم، فکر میکنی با این وقت زیاد این کار از مهر به بعد عملی باشه؟؟؟
من ادعا میکنم که آزمونی که ما طرح میکنیم میتونه پخته تر از آزمونای موسسات باشه!(این به من در آزمون های شیمی ثابت شد وقتی تست های طراحی شده بچه ها رو دیدم!)..به نظرم اگه قراره آزمون جامع برگزار کنیم، میتونیم یه آزمون پولی با قیمت معقول برگزار کنیم (هر آزمون 10 تومن) که هم طراحا انگیزه پیدا کنن و هم کیفیت بالا بره
افراد شاخ هم واسه هر درس زیاد داریم؛ البته من هنوز خیلی نمیشناسم بچه ها رو ولی
@پویا دقتی عربی @mkh-ana ریاضی
@FBI ریاضی و فیزیک
@moho زیست @Parsa yousefi
در شیمی هم که 5-6 تا آدم نخبه داریم در سایت
و بقیه دوستانی مه در دروس مختلف فراموش کردم و یاد نکردم ولی میگم در طول سال تحصیلی این کار بسیار سخته و حمایت و هماهنگی زیادی میخواد...کمکی بخواید من در خدمتم (تجربم زیاد شد بعد از آزمونای شیمی!)
این ایده رو هم به آراز داده بودم @Araz
ویرایش توسط par.rah : 05 شهریور 1394 در ساعت 11:31
بالاخره شما هر کار بزرگی بخوای انجام بدی سختی های خودش رو داره . به نظر من اگر اساتید و بچه های متخصص تو هر درس همکاری کنن عملی میشه مهم نفس انجام کاره حتی شده دو هفته یک بار باشه یا تو هر درس 10تا سوال باشه. در رابطه با هزینش هم من فکر میکنم اگر کار خوبی ارایه بدیم بچه های انجمن هیچ مشکلی تو دلگرمی دادن به طراحا ندارن
رو همکاری بنده هم حساب کنید
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
در مقابل افراد تاپ انجمن عددی نیستیم ولی میتونم در کنار اساتیدی مثل مهندس خندان و استاد محمد نادری کمکی که از دستم بر بیاد بکنم
الا بذکر الله تطمئن القلوب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)