سلام - دوستان عزیزم ;
برا زیست دوم خیلی سبز چاپ جدید یا الگو ؟ (ترجیحا با دلیل )
هم درسنامه هم تست متعادل و در سطح کنکور باشه
تنکس
سلام - دوستان عزیزم ;
برا زیست دوم خیلی سبز چاپ جدید یا الگو ؟ (ترجیحا با دلیل )
هم درسنامه هم تست متعادل و در سطح کنکور باشه
تنکس
من خودم چاپ 93 هردوشونو دارم ولی 94 نه
اگر نیاز به درسنامه خوب داری خیلی سبز رو بگیر ولی اگه درس رو به طور کامل بلدی که میتونی تمام نکات متن رو بکشی بیرون از تو کتاب درسی الکو رو بگیر
به نظر من خیلی سبز بهتره چون هم درسنامش کامله و هم تست ولی الگو فقط تست های خوبی داره
موفق باشید
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
اگر قوی تر از کتاب درسی میخواهید خیلی سبز خوبه و قوی تر از خیلی سبز نشر الگو هستش.
بد نیست که به تاپیک زیر هم سری بزنید:
http://forum.konkur.in/thread15206.html
خیلی سبز یه ویرایش کلی کرده کتابشو تستاش خوب شدن و به سبک کنکور و درسنامه های کاملتر از گذشته و الگو هم تقریبا به همین سبکه ولی من میگم الگو بگیر ولی آنچنان تفاوتی ندارن
اینده ای خواهم ساخت
که گذشته ام در مقابلش زانو بزند
الگو بهتره به نظرم البته من خیلی سبز جدید رو ندیدم ولی اگه مثه کتاب پارسال زیست2باشه که بازنویسی شد زیاد جالب نیس چون تستاش به اندازه الگو خوب نیستن به علاوه کلی زیاده گویی کرده تو درسنامه هاش واقعا دوسال نیاز داره که درسنامه هاشو بخونی....برای یه کنکوری به نظرم الگو اما اگه دومی خیلی سبز بهتره چون وقتت بیشتره
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
درود .. من خودم خیلی سبزو میخونم چون درسنامه اش کامل تره از طرفی یکم سطحش نسبت به الگو پایین تره وبهتره مرحله اول خیلی سبز باشه بعد نشر الگو.
اندیشیدن به پایان هر چیز
درسنامه های خیلی سبز گاهی از حد کتاب و کنکور هم خارج میشه.
اگه کتاب درسی رو خوب و با دقت بخونی درسنامه ی الگو کم و کاستی های کتاب رو پوشش داده و نکته ای تره.
از لحاظ تست هم الگو قویترو تعمیمی تره.
اندیشیدن به پایان هر چیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)