الگو درسنامه هاشو کامل کرده !! من امروز دومشو مقایسه کردم در حد درسنامه های خیلی سبز بالاتر نباش کمتر نیس!!
ولی درسنامه های سوم الگو مث خیلی سبز نیس !
پیش دانشگاهیش باز عالیه
الگو درسنامه هاشو کامل کرده !! من امروز دومشو مقایسه کردم در حد درسنامه های خیلی سبز بالاتر نباش کمتر نیس!!
ولی درسنامه های سوم الگو مث خیلی سبز نیس !
پیش دانشگاهیش باز عالیه
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
تو درسنامه هیچکدوم به پای خیلی سبز نمی رسن
در ضمن به اونایی که میگن تستاش قدیمیه باس گفت ویرایش کرده طبق کنکور های جدید
به نظر من زیست پایه قلمچی هم خوبه
آره خیلی سبز 2 تو درسنامه هاش خیلی خیلی زیاد گفته
ولی من خودم درسنامه های 4 فصل آخرشو خوندم. نکات ریزو گفته بود و باید زیاد روش وقت بذارین تا درسنامه هاشو بخونین ولی درسنامهاش عالین. مفهومی و غیر حفظی. ولی چیزای غیر مهم و خیــــــــلی جزئی رو هم گفته.
در کل پیشنهاد من که روش خودم بود:
1- یه فصل رو قسمت به قسمت با درسنامه های الگو بخونید ینی اول قسمت کتاب درسی رو بخونید(غیر حفظی ولی نه روزنامه ای) بعد درسنامه الگو بعد نکات الگو رو با خودکار کنار قسمت مورد نظر بنویسید.
2- بعد فرداش یا چن ساعت بعد، فصل رو کامل بخونید (درسنامه الگو دیگه در مرحله اول حذف شد رفت ینی تو کتاب درسی هست.)
3- تستای گاج رو کار کنید ( چون خیلی آسونن و میشه گفت خط کتابیه! ولی خوبه) و نکته هر تست رو کنار قسمت موردنظر کتاب درسی بنویدسید.(هدف اینه که هرتست رو فقط یه بار بزنید و بعد فقط نکتشو بخونید.)
4- تستای خیلی سبز یا الگو رو کار کنید(پیشنها من= خیلی سبز چون هم کمتره هم میگن الگو تستاش غلط داره) نکات هر تست رو کنار قسمت موردنظر کتاب درسی بنوسید.
5- الان دیگه کتابای تست رو تو کتاب درسی نوشتید و فقط باید در زمان های مناسب فقط کتاب درسی با نکات نوشته شده رو بخونید. اگه بچه زرنگ باشید کتابتون باید در این مرحله خیلی ***** و کثیف باشه.همینشم درسته.(بیان کتاب من فصل شارش رو نگاه کنید!!)
با این 5 مرحله مطمئن باشید هر فصل رو فول میشید. no doubt !
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
با ابتدای نظرت موافقم. البته درسنامه های الگو هم خوبه.
اما آخر نظرت نه! من خودم زیست پایه کانون رو داشتم و چن فصلشو کار کردم. بنظرم به دلایلی نیاز به کتابای آبی زیست دیگه نیست:
1- داشتن تستاهایی از موارد حذفی کتاب (تو کتاب پیش زیاد از این موارد داره)
2- دیگه خودتون میدونید هرجا سخن از "پاسخنامه چرت" به زبان می آید، نام "کتاب های آبی کانون" می درخشد. ولی پاسخنامه گاج خیلی جامعه.
3- با وجود ویرایش تازه از زیست 1 و2 و درآینده پیش دیگر نیازی به این کتاب به هیچ وجه من الوجوه نیست.
4- تستای الگو هم که ماشا... تعدادش نجومیه و نیازی به کانون نیست.
5- موارد بیســــار زیادی از تستای "سلیقه ای" و به اضافه تستای مسخره مث المپیاد بورکینافاسوو نروژ و .... داره. الته تستای خوبم داره. (این مورد آخری رو اعتقاد ندارم.صرفا برای رفع جبهه گیری های احتمالی
)
در کل وقت تون رو روی گاج+ خیلی سبز + الگو بذارید.
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
من نشر الگو دوم ویرایش جدید رو یه ماه پیش گرفتمدرسنامه هاش واقعا عالین، هر نکته ای که تو جزوه عمارلو میخوندم تو این درسنامه ها هم بود البته خیلی سبز رو ندیدم من
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
ویرایش توسط Kasandan : 30 مرداد 1394 در ساعت 19:21
به نظر من خیلی سبز. چاپ جدیدش رو ندیدم هنوز ولی زیست دوم الگو واقعا منو خسته میکنه پره از نکات بی اهمیت و درسنامه هاش هم چیزی ندارن همون کتابو منسجم تر و خلاصه تر گفته البته درسنامه واسه زیست کلا مهم نیست زیاد ولی به هر حال درسنامه های الگو کمکی به فهمیدن کتاب نمیکنن ولی درسنامه خیلی سبز عالیه کتابو کامل باز کرده و هر جا از کتاب که مبهمه رو توضیح داده. البته تستاش (چاپ 92 که من دارم) خیلی اسونو آبکی ـن ولی اینطور که خودشون گفتن کتابو براساس کنکورای جدید بازنویسی کردن من احتمالا میگیرم چاپ جدیدشو خیلی سبز کلا خیلی کتاب استاندارد تریه نسبت به الگو![]()
:Real nerd girl problemHas more books than shoes
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)