(عشق) ...ارزش کشیدن هر جور سختی رو داره
این اقا یک الگو واقعیه ، نه یک عبرت......
عبرت جوونه معتاد کف خیابونه عبرت بگیریم ازش به سرنوشت اون دچار نشیم.
عبرت دزد مال مردم خوره که پشتش لعن و نفرین مردمه عبرت بگیریم مثل اون نشیم
عبرت ادمی که با دل دختر پسر مردم بازی میکنه بعدش خودش هزار جای زندگیش به گیر و گور میخوره ،عبرت بگیریم مثل اون نشیم. میگن دنیا دار مکافاته ، همچین الکی نگفتن.
حالا شما از کجا میدونی الان زن و بچش ناراحتن؟؟؟؟؟
فکر نمیکنی زنش حتی الان نذر و نیاز کرده که امسال شوهرش پزشکی دولتی قبول بشه؟؟؟؟
من امیدوارم که مزد زحماتشو بگیره.
این داستان رو بخون تا بدونی علاقه سن و سال نمیشناسه.
forum.konkur.in/showthread.php?t=29907&goto=newpost
ویرایش توسط Janvaljan : 29 مرداد 1394 در ساعت 00:33
سلام.من زیاداهل واردشدن تواین بحثهانیستم چون شرایط زندگی همه آدماباهم فرق میکنه وپیش داوری خوب نیست!اماچیزی که توزندگی یادگرفتم اینه که آدم تازندست ومیتونه بایدواسه رسیدن به اهدافش تلاش کنه واینکه همه که واسه پول واردرشته پزشکی نمیشن!!!خیلی ازبزرگان تازه توسن 40سالگی متحول شدن ومسیرزندگیشون روعوض کردن!چقد این جمله زیباست"در راه رسیدن به اهدافت نه به تحسین دیگران دلخوش باش ونه ازسرزنششون دلسردشو..."بچه ها ازته دل واسه موفقیت همه دعاکنیم...
"شاید این جمعه بیاید، شاید..." *اللهم عجل الولیک الفرج*
از این جور موارد زیاده. یعنی این چند مدت خیلی زیاد شده افراد با لیسانس یا بالاتر میخوان پزشکی بخونن.
به شخصه برای من قابل لمس نیست. من خودم هرگز چنین کاری نمیکردم.
فکر کردن بهش حس خوبی بهم نمیده و همچین کاری رو عاقلانه نمیدونم. تلاش کردن برای هدف کار بسیار پسندیده ای هست اما پزشکی به اندازه کافی هدف بزرگی هست که ارزش همچین ریسکی رو داشته باشه؟ آیا در سن سی سالگی یک هدف احساسی و بچگانه نیست؟
به نظرم پزشکی هم یه شغله مثل بقیه شغل ها.جدیدا میگن فلانی عشق پزشکی داره و در ادامه اهداف معنوی و خداپسندانه رو برای توجیه عشقشون بیان میکنند.
با خودمون صادق باشیم.این عشق کمک به همنوع هست یا عشق به پول و پرستیژ اجتماعی؟؟
چرا کلماتی مثل عشق وکالت و عشق پرستاری رو کمتر میشنویم؟ مگه بقیه شغل ها کمک به همنوع نیست؟
گذشته از همه این ها پزشکی دیر بازده هست. هم دوره تحصیل طولانی داره و هم تا اینکه شما به عنوان یه پزشک مجرب جا بیفتید زمان درازی رو میطلبه.
نمیدونم واقعا با سن بالا تصمیم درستی هست یا نه.
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند و انشاالله خدا به همه اونایی که تلاش میکنن مزد تلاششونو بده
گاهی اوقات قبل از اینکه پستای بعضی از دوستان رو بخونم به افرادی که از اون پست تشکر میکنن توجه میکنم ودر آخر از خوندن پست صرف نظر میکنم
من تازه این تاپیک رو دیدم
باید بگم فقط عشق نیست.یعنی انتخاب یه شغل و تلاش برای رسیدنش دو چیز میخواد
50 درصد علاقه +50 درصد بازار کار.یعنی اگه یکی از اینا نباشه خراب میکنه.موفق باشید
ببینید من خودم اگه ایشالله سال دیگه قبول شم
23 سالگی شروع میکنم البته من دو سال سربازی ندارم چون معافم یعنی 30 سالگی تموم میشه و2 سال طرح میره رو 32-33 ...
تازه من همش افسوس می خورم و می ترسم سنم بالا باشه برا شروع
اما با این شرایط بالای 30 یکم دیگه دیره بنظرم
ولی خب بازم به هدف و نظر هرکی بستگی داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)