خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 80
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      موضوع تاپیک: من در کدوم موسسه آزمون آزمایشی شرکت کنم سطحم پایینه و همیشه در آزمون های سنجش تمام دروس رو منفی میزنم.

جواب ارسال شده:

-من که غددچی ثبت نام کردم توم برو همونجا مطمعن باش نفر اول کنکور میشی چون همه نفرات اول اونجا ثبت نام کردن.
      -فقط غدد چی چون جامعه آماریش بالاست.
      -اگه در غددچی ثبت نام نکنی قطعا شکست خوردی چون امکانات سایتش عالیه.
      -برو غددچی ثبت نام کن تا میتونی هم بهشون پول واریز کن هرچی کتاب نارنجی و سفید و حتی قهوه ای هم دیدی بخر.
      -منم همین موسسه که بچه ها میگن رفته بودم شب کنکور عمو کاظب زنگ زد و تمام سوالات اختصاصی رو با جوابهاشون بهمون رسوند دمش گرم.
      -برین موسسه غددچی و همه پولهاتون رو بهشون بدین نگران هم نباشین جای دوری نمیره موسسه وقف عام شده.
      -پسردایی من ده سال کنکور میداد و همیشه رتبه هفت رقمی میاورد ولی سال یازدهم رفت غددچی و رتبه دو رقمی کشور شد. هرکی باور نکنه حسوده.
      -یه گربه داشت از روی دیوار رد میشد بردیم ثبت نامش کردیم در کانون اقتصادی آمرزش و بعدا به تراز8000 رسید و الان داره دندانپزشکی شهیدبهشتی میخونه.
      و...

موضوع تاپیک: یک ماه تا کنکور مونده و زیست نخوندم ولی میخوام زیست شناسی رو بالای 90 بزنم چیکار کنم؟

جواب یه عده از ملت همیشه در صحنه:

1- فقط قاموزیست بخون وگرنه بدبخت میشی.من خودم پارسال قامو خوندم و 100 زدم شاگرد اولمون قاقو نخریده بود و منفی زد.
      2- هرکی قاموزیست نخونه کنکور بیچاره میشه. اینم لینکش زود باش برو بخر.
      3- تمام سوالات کنکور از قاموزیست استخراج میشن و فرزین جوانی طراح اصلی زیست شناسی کنکور برای سازمان سنجش هست.
      4- همتون خفه شین فقط جزوه انبارلو خوبه.
      5- شماره 1و2و3 اطلاعات غلط ندین خواهشا، تنها منبعی که به کنکور شباهت داره جزوه و dvd های دکتر انبارلو هستن.
      6-من پیش دانشگاهی ریاضی بودم و اصلا کتاب زیست به عمرم ندیده بودم اواخر خردادماه بود که رشتم رو به تجربی تغیر دادم و کتاب قاموزیست رو خوندم و در کمتر از یک ماه تونستم زیست رو در کنکور 94 بالای 99 درصد بزنم
      و .....

موضوع تاپیک: دیشب طی یک حادثه خانوادم رو از دست دادم، فلج و نابینا و ناشنوا شدم میخوام پزشکی تهران بیارم چیکار کنم؟

1- برو پیش دکتر ولیرضا اقشام، حتما خوبت میکنه پزشکی تهران هم میاری نگران نباش فقط سعی کن مشاوره خصوصی بگیری و پول بدی بهش.
      2- منم مثل خودت بودم حتی علاوه بر اینها، ایدز هم داشتم ولی در همایش های دکتر ولیرضا اقشام شرکت کردم الانم با تراز 9500 در کانون نفر برتر هستم و ایشالا 96 رتبه تک رقمی میشم.
      3- (خود استارتر تاپیک) : بچه ها این دکتر اقشام که میگین کیه؟
      4- مورد شماره 3، ایشون فوق دکترای تمام رشته ها رو از کشور یواخیم لو و شواین اشتایگر اینا دارن و رسما بهترین مشاور و برنامه ریز کنکور محسوب میشن و تمام قبول شده های کنکور شاگرد ایشون بودن.
      5- (خود استارتر تاپیک): بچه ها اتفاقا من شاگرد خود دکتر اقشام بودم و همه مشکلاتم حل شده. لطفا از ایشون انتقاد نکنین مرسی اه.

و ....

التماس تفکر.
      عالییی بوووود داداش عااالیی!
      والا قصد داشتم یه تایپیک بزنم به همین چیزا که تو گفتی اشاره کنم همین سوالاتی که فقط قصد دارند خودشونو یه مقداری علاف کنن و از بار درس بکشن کنار.
      ولی ادم همیشه باید خودش درک داشته باشه منطقی باشه و فک کنه.بخدا همه هم میدونن تو چه فضایی هستن و دارن چیکا میکنن فقط خودشونو زدن به اون راه.
      طرف ااز اول تیر تا الان داره دنبال منابع میگرده.
      طرف ریاضی بزور 10 درصد میزنه اومده نوشته ریاااضی 100.
      طرف.......... ولش کن بابا گفتن نداره.
      به قول خودت التمااااااس تفکر عمییییییق!!!

2. Top | #47
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ولی انصافا بعضی هاشون خوبن..

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xtt نمایش پست ها
      فقط این قسمتش خیلی درست بود.

آقا نظرت در مورد iq . به نظرت وقت تلف کردن؟ به من پیام خصوصی جواب بدی ممنون میشم
      من نمیتونم جوابی بدم به خاطر تعداد پست ها
      نه کتاب های آی کیو عالی هستن مخصوصا ریاضی تجربی.

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عالی بود دوست عزیز....

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نظرت راجب به موسسات و کتابا.....

6. Top | #51
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      موضوع تاپیک: من در کدوم موسسه آزمون آزمایشی شرکت کنم سطحم پایینه و همیشه در آزمون های سنجش تمام دروس رو منفی میزنم.

جواب ارسال شده:

-من که غددچی ثبت نام کردم توم برو همونجا مطمعن باش نفر اول کنکور میشی چون همه نفرات اول اونجا ثبت نام کردن.
      -فقط غدد چی چون جامعه آماریش بالاست.
      -اگه در غددچی ثبت نام نکنی قطعا شکست خوردی چون امکانات سایتش عالیه.
      -برو غددچی ثبت نام کن تا میتونی هم بهشون پول واریز کن هرچی کتاب نارنجی و سفید و حتی قهوه ای هم دیدی بخر.
      -منم همین موسسه که بچه ها میگن رفته بودم شب کنکور عمو کاظب زنگ زد و تمام سوالات اختصاصی رو با جوابهاشون بهمون رسوند دمش گرم.
      -برین موسسه غددچی و همه پولهاتون رو بهشون بدین نگران هم نباشین جای دوری نمیره موسسه وقف عام شده.
      -پسردایی من ده سال کنکور میداد و همیشه رتبه هفت رقمی میاورد ولی سال یازدهم رفت غددچی و رتبه دو رقمی کشور شد. هرکی باور نکنه حسوده.
      -یه گربه داشت از روی دیوار رد میشد بردیم ثبت نامش کردیم در کانون اقتصادی آمرزش و بعدا به تراز8000 رسید و الان داره دندانپزشکی شهیدبهشتی میخونه.
      و...

موضوع تاپیک: یک ماه تا کنکور مونده و زیست نخوندم ولی میخوام زیست شناسی رو بالای 90 بزنم چیکار کنم؟

جواب یه عده از ملت همیشه در صحنه:

1- فقط قاموزیست بخون وگرنه بدبخت میشی.من خودم پارسال قامو خوندم و 100 زدم شاگرد اولمون قاقو نخریده بود و منفی زد.
      2- هرکی قاموزیست نخونه کنکور بیچاره میشه. اینم لینکش زود باش برو بخر.
      3- تمام سوالات کنکور از قاموزیست استخراج میشن و فرزین جوانی طراح اصلی زیست شناسی کنکور برای سازمان سنجش هست.
      4- همتون خفه شین فقط جزوه انبارلو خوبه.
      5- شماره 1و2و3 اطلاعات غلط ندین خواهشا، تنها منبعی که به کنکور شباهت داره جزوه و dvd های دکتر انبارلو هستن.
      6-من پیش دانشگاهی ریاضی بودم و اصلا کتاب زیست به عمرم ندیده بودم اواخر خردادماه بود که رشتم رو به تجربی تغیر دادم و کتاب قاموزیست رو خوندم و در کمتر از یک ماه تونستم زیست رو در کنکور 94 بالای 99 درصد بزنم
      و .....

موضوع تاپیک: دیشب طی یک حادثه خانوادم رو از دست دادم، فلج و نابینا و ناشنوا شدم میخوام پزشکی تهران بیارم چیکار کنم؟

1- برو پیش دکتر ولیرضا اقشام، حتما خوبت میکنه پزشکی تهران هم میاری نگران نباش فقط سعی کن مشاوره خصوصی بگیری و پول بدی بهش.
      2- منم مثل خودت بودم حتی علاوه بر اینها، ایدز هم داشتم ولی در همایش های دکتر ولیرضا اقشام شرکت کردم الانم با تراز 9500 در کانون نفر برتر هستم و ایشالا 96 رتبه تک رقمی میشم.
      3- (خود استارتر تاپیک) : بچه ها این دکتر اقشام که میگین کیه؟
      4- مورد شماره 3، ایشون فوق دکترای تمام رشته ها رو از کشور یواخیم لو و شواین اشتایگر اینا دارن و رسما بهترین مشاور و برنامه ریز کنکور محسوب میشن و تمام قبول شده های کنکور شاگرد ایشون بودن.
      5- (خود استارتر تاپیک): بچه ها اتفاقا من شاگرد خود دکتر اقشام بودم و همه مشکلاتم حل شده. لطفا از ایشون انتقاد نکنین مرسی اه.

و ....

التماس تفکر.

دمت گرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررررم انصافا خندیدم

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من تابستون پول کل سال برای ازمونای قلم(غدد)چی رو دادم ولی اخرای شهریور رفتم گاج ثبت نام کردم ، به بهانه های مختلف کلی از پولم کم کردن ولی اخرش متصدی اسکلش 100 تومن اضافی بهم داد که دقیقا اینجوری شد که من جریمه انصراف ندادم فقط پول ازمونارو دادم ، اخرش هم رفتم پیش مدیر نمایندگی داستانو گفتم بعدم خدافظی کردم
      .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
      صدا آدما هِی میره تو مُخ
      گُر میگیریم لایِ حسرت مدام
      ...
      .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

8. Top | #53
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

از ابراز تأسف کردن دیگه گذشته

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      موسسه کلک چی دیگه چه میشه کرد حالا خدایی مبتکران چرا قیمت کتابا رو انقدر بالا کشیده فار هم که از همه بدتره با این قیمت نجومی کتاباش گاج جدیدا تخفیف خوبی میذاره ولی اونم قیمت کتاباش نجومیه کاری نمیشه کرد چون نظارتی نیس بر ناشران دلسوز؟مملکت! بعد تا میخوای یه کتاب کپی کنی چند نفر به ظاهر مسلمان میان میگن کپی نکنید شرعا حرامه کسی نیس به اینا بگه از بالا ممبر بیا پایین پول زیادی که ما میدیم به کتابی که حتی کیفیت چاپش هم خوب نیس برا انتشارات حرام نیس فقط چون کپی کردیم حرامه جمع کنین اینا همشون سیاه بازار کنکورن.

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      iq ریاضیات تجربی:52000 تعداد صفحات:788
      جامع ریاضی مهروماه:39000 تعداد صفحات:878

11. Top | #56
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayan kolak نمایش پست ها
      موسسه کلک چی دیگه چه میشه کرد حالا خدایی مبتکران چرا قیمت کتابا رو انقدر بالا کشیده فار هم که از همه بدتره با این قیمت نجومی کتاباش گاج جدیدا تخفیف خوبی میذاره ولی اونم قیمت کتاباش نجومیه کاری نمیشه کرد چون نظارتی نیس بر ناشران دلسوز؟مملکت! بعد تا میخوای یه کتاب کپی کنی چند نفر به ظاهر مسلمان میان میگن کپی نکنید شرعا حرامه کسی نیس به اینا بگه از بالا ممبر بیا پایین پول زیادی که ما میدیم به کتابی که حتی کیفیت چاپش هم خوب نیس برا انتشارات حرام نیس فقط چون کپی کردیم حرامه جمع کنین اینا همشون سیاه بازار کنکورن.
      حالا یه سؤال، چرا فکر می‌کنین روی قیمت کتابا، نظارتی وجود نداره؟

12. Top | #57
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kianoosh نمایش پست ها
      iq ریاضیات تجربی:52000 تعداد صفحات:788
      جامع ریاضی مهروماه:39000 تعداد صفحات:878

قیمت کتاب فقط به تعداد صفحات بستگی نداره و به فاکتورهای دیگه‌ای هم بسته داره. ولی مطمئن باشید توی ۱۰۰ درصد موارد، قیمتی که شما برای کتابای گاج می‌دید، هیچوقت بیشتر از قیمت واقعی کتاب نیست. حالا ممکنه انتشارات‌های دیگه بخوان کتاب رو زیر قیمت یا با کیفیت پایین‌تر و یا به دلایل دیگه‌ای! ارزون‌تر بدن.

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا انتشاراتی که اینطور نباشه کلا نداریم یکی صحافی صفر یکی جلد یکی کاغذ یکی مطلب کلا همه یه ایراد دارن ولی کتب میکرو گاج خداییش نسبت به بقیه بهتره

14. Top | #59
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش انصافا عمارلو آدم درستیه کتاباشم خوبه خود من پارسال کلا یه ماه خوندم یه ماهم همایش ایشون خوندم 40 زدم

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حمید رضا زارع نمایش پست ها
      حالا یه سؤال، چرا فکر می‌کنین روی قیمت کتابا، نظارتی وجود نداره؟
      چون هر سال دوستان انتشاراتی میان یه کنکور تجربی یا ریاضی به کتاباشون اضافه میکنن بعد میبینی نسبت به پارسال الکی با این تغییر جزیی کتاباشون پنج گاهی ده تومن افزایش قیمت خورده چرا در ضمن نود درصد هم درسنامها و تستها تغییر نکرده فقط یه کنکور به اخر کتاب اضافه شده این انتشارات ها بیشتر شبیه مافیای کنکورند تو این وضع بد اقتصادی بچه مردم باید این همه هزینه صرف خرید کتاب کن بعد انتشاراتی مثل گاج میاد بهمن تخفیف خوب میذاره کسی نیس به اینا بگه عزیز من چرا تو تابستون این تخفیفها رو نمیذارید چر؟؟؟چرا بهمن که همه کتاب خریدن دیگه به اخر سال نزدیک میشیم انقدر تخفیف میذارید

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن