نوشته اصلی توسط
khaan
موضوع تاپیک: من در کدوم موسسه آزمون آزمایشی شرکت کنم سطحم پایینه و همیشه در آزمون های سنجش تمام دروس رو منفی میزنم.
جواب ارسال شده:
-من که غددچی ثبت نام کردم توم برو همونجا مطمعن باش نفر اول کنکور میشی چون همه نفرات اول اونجا ثبت نام کردن.
-فقط غدد چی چون جامعه آماریش بالاست.
-اگه در غددچی ثبت نام نکنی قطعا شکست خوردی چون امکانات سایتش عالیه.
-برو غددچی ثبت نام کن تا میتونی هم بهشون پول واریز کن هرچی کتاب نارنجی و سفید و حتی قهوه ای هم دیدی بخر.
-منم همین موسسه که بچه ها میگن رفته بودم شب کنکور عمو کاظب زنگ زد و تمام سوالات اختصاصی رو با جوابهاشون بهمون رسوند دمش گرم.
-برین موسسه غددچی و همه پولهاتون رو بهشون بدین نگران هم نباشین جای دوری نمیره موسسه وقف عام شده.
-پسردایی من ده سال کنکور میداد و همیشه رتبه هفت رقمی میاورد ولی سال یازدهم رفت غددچی و رتبه دو رقمی کشور شد. هرکی باور نکنه حسوده.
-یه گربه داشت از روی دیوار رد میشد بردیم ثبت نامش کردیم در کانون اقتصادی آمرزش و بعدا به تراز8000 رسید و الان داره دندانپزشکی شهیدبهشتی میخونه.
و...
موضوع تاپیک: یک ماه تا کنکور مونده و زیست نخوندم ولی میخوام زیست شناسی رو بالای 90 بزنم چیکار کنم؟
جواب یه عده از ملت همیشه در صحنه:
1- فقط قاموزیست بخون وگرنه بدبخت میشی.من خودم پارسال قامو خوندم و 100 زدم شاگرد اولمون قاقو نخریده بود و منفی زد.
2- هرکی قاموزیست نخونه کنکور بیچاره میشه. اینم لینکش زود باش برو بخر.
3- تمام سوالات کنکور از قاموزیست استخراج میشن و فرزین جوانی طراح اصلی زیست شناسی کنکور برای سازمان سنجش هست.
4- همتون خفه شین فقط جزوه انبارلو خوبه.
5- شماره 1و2و3 اطلاعات غلط ندین خواهشا، تنها منبعی که به کنکور شباهت داره جزوه و dvd های دکتر انبارلو هستن.
6-من پیش دانشگاهی ریاضی بودم و اصلا کتاب زیست به عمرم ندیده بودم اواخر خردادماه بود که رشتم رو به تجربی تغیر دادم و کتاب قاموزیست رو خوندم و در کمتر از یک ماه تونستم زیست رو در کنکور 94 بالای 99 درصد بزنم
و .....
موضوع تاپیک: دیشب طی یک حادثه خانوادم رو از دست دادم، فلج و نابینا و ناشنوا شدم میخوام پزشکی تهران بیارم چیکار کنم؟
1- برو پیش دکتر ولیرضا اقشام، حتما خوبت میکنه پزشکی تهران هم میاری نگران نباش فقط سعی کن مشاوره خصوصی بگیری و پول بدی بهش.
2- منم مثل خودت بودم حتی علاوه بر اینها، ایدز هم داشتم ولی در همایش های دکتر ولیرضا اقشام شرکت کردم الانم با تراز 9500 در کانون نفر برتر هستم و ایشالا 96 رتبه تک رقمی میشم.
3- (خود استارتر تاپیک) : بچه ها این دکتر اقشام که میگین کیه؟
4- مورد شماره 3، ایشون فوق دکترای تمام رشته ها رو از کشور یواخیم لو و شواین اشتایگر اینا دارن و رسما بهترین مشاور و برنامه ریز کنکور محسوب میشن و تمام قبول شده های کنکور شاگرد ایشون بودن.
5- (خود استارتر تاپیک): بچه ها اتفاقا من شاگرد خود دکتر اقشام بودم و همه مشکلاتم حل شده. لطفا از ایشون انتقاد نکنین مرسی اه.
و ....
التماس تفکر.