X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 121 1211101 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 1806
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

شمارش معکوس تا وصل شدن اینترنت جهانی برای همه مردم ایران

ایسنا از دسترسی کامل استان هرمزگان به اینترنت جهانی و برقراری دسترسی به واتس اپ و اینستاگرام خبر داد.

به گزارش «انتخاب»؛ به نظر می رسد روند اتصال مجدد به اینترنت جهانی در کشور به صورت تدریجی آغاز شده است، روندی که سخنگوی دولت پیشتر از آن خبر داده بود.

علی ربیعی سخنگوی دولت دو روز پیش با بیان اینکه شورای امنیت ملی تصمیم قطع اینترنت را گرفته است، گفت: من اطلاع دارم در استان هایی که از اینترنت سوء استفاده صورت نمی گیرد استان به استان اینترنت آنها وصل خواهد شد و به حالت طبیعی برمی گردد.

از ابتدای هفته جاری با تصویب شورای امنیت ، دسترسی به شبکه های پیام رسان خارجی قطع شده بود، و وب‌سایت‌های داخلی از جمله سایت بانک‌ها و ادارات دولتی، خبرگزاری‌های داخلی و و ظاهرا تمامی‌ وب‌سایت‌هایی که از سرورهای داخلی بهره می بردند، قابل دسترس بودند که از دقایقی قبل امکان دسترسی به شبکه های پیام رسان در استان هرمزگان برقرار شد.

تکمیلی//

اينترنت در بخشهايي از تهران نيز وصل شد.

اخبار رسيده به خبرنگار «انتخاب» حاكي از آن است كه در مناطقي از تبریز ، هرمزگان ، اراک، مشهد، کرمانشاه و قم اینترنت خانگی ( adsl ) وصل شده است.

نت بلاک تایید کرد

نت بلاک که یک وبسایت در زمینه آزادی استفاده از اینترنت در جهان است تائید کرد که پس از 113 ساعت قطعی اینترنت در ایران، اتصال داخل ایران به اینترنت جهانی به آرامی در حال افزایش هست و به 8 درصد
      ویرایش توسط sina_hp : 30 آبان 1398 در ساعت 18:12

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چه اطمینانی به این سایت ها هست و از کجا معلومه که از اطلاعاتی که افراد دو دستی تقدیمشون می کنن سوء استفاده نکنن؟؟

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_hp نمایش پست ها
      Googlr | Smart Search Engine
      https://go.1ashena.ir/index.php?http://www.bing.com/
      از طریق این آدرس ها می تونید وارد گوگل شید و سایت های ایرانی رو سرچ کنید راحت سایت بالا میاره
      سلام و تشکر از شما

bing برای من کار کرد ولی گوگل نه.
      مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور

در اولین فرصت به سوالتون پاسخ داده خواهد شد.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نرین داخلشون والا همش جاسوسیه واردشون بشی خدا میدونه تا به چی دسترسی پیدا کنند من که الان راضیم هرچی‌پولش بشه تلفن ماهوراه ای بگیرم اخه دیگه این مسخره بازیه شدیم کره شمالی سایت ایرانی چی داره محتوا داره؟اخرین علم روز دنیا داره؟ هدف اینترنت کلا اینترنت جهانیه اگه نگران دزدی اطلاعاتن فقط مراکز خساس رو باید نت ملی بدن
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان کسی اینجا پ.رو.ک.سی تلگرام داره که فعال باشه؟اگه دارین لطفا سرور و پورت و سکرت رو بدین ما هم استفاده کنیم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_hp نمایش پست ها
      Googlr | Smart Search Engine
      https://go.1ashena.ir/index.php?http://www.bing.com/
      https://go.1ashena.ir/index.php?http...om/?gws_rd=ssl
      از طریق این آدرس ها می تونید وارد گوگل شید و سایت های ایرانی رو سرچ کنید راحت سایت بالا میاره دوستان دیگه اگه راه های دیگه ای میشناسن بگن
      به زودی مسدود میکنم اگه تا جمعه نت وصل نشه چون ترافیک استفاده ش خیلی بالا رفته و اصلا جوابگو نیست
      LEFT
      4/19/2021

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mariyana نمایش پست ها
      نرین داخلشون والا همش جاسوسیه واردشون بشی خدا میدونه تا به چی دسترسی پیدا کنند من که الان راضیم هرچی‌پولش بشه تلفن ماهوراه ای بگیرم اخه دیگه این مسخره بازیه شدیم کره شمالی سایت ایرانی چی داره محتوا داره؟اخرین علم روز دنیا داره؟ هدف اینترنت کلا اینترنت جهانیه اگه نگران دزدی اطلاعاتن فقط مراکز خساس رو باید نت ملی بدن
      تهمت نزن اون لینکو من ساختم و به هیچی هم دسترسی ندارم و اصلا نیاز ندارم
      لطفا قبل از اینکه یه چیزیو بگی کمی فکر کن
      LEFT
      4/19/2021

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MoeinSanjary نمایش پست ها
      چه اطمینانی به این سایت ها هست و از کجا معلومه که از اطلاعاتی که افراد دو دستی تقدیمشون می کنن سوء استفاده نکنن؟؟
      میتونی استفاده نکنی
      به همین سادگی
      تشکر نمیکنید لاقل تهمت هم نزنید
      LEFT
      4/19/2021

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دستت درد نکنه
      خیلی لازم داشتم
      فردا ظهر یه کاری دارم تا اون موقع وصل میمونن دیگه؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

اصلا اصلا اصلا
      استفاده نکنید!!!
      اصلااا همه ی اطلاعات درز پیدا میکنه!!
      من خودمم استفاده کردم الان همه چیمو شاهین میدونه!!!
      اصلا استفاده نکنید

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Toofan نمایش پست ها
      دستت درد نکنه
      خیلی لازم داشتم
      فردا ظهر یه کاری دارم تا اون موقع وصل میمونن دیگه؟
      من که قطعش نمیکنم ولی از جانب دولت تضمینی نیست که قطع نکنه
      LEFT
      4/19/2021

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ReQral نمایش پست ها

میتونی استفاده نکنی
      به همین سادگی
      تشکر نمیکنید لاقل تهمت هم نزنید
      شما ظاهرا هنوز فرق پرسش و تهمت رو متوجه نشدی؟ یا شاید هم هر کی شماره ی فونتش بزرگ تر باشه بیشتر می فهمه.
      من یه سوال ساده پرسیدم. توی دنیایی که هر خردسالی میره یه سرور توی خارج می خره و وی پـــی ان می فروشه به مردم و یه لاگر هم میندازه روش و بعدش هم اسم خودش رو میذاره هــکر، باید قبول کنی که یه مقدار آدم با دیدن این چیزا به شک می افته.

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما ظاهرا هنوز فرق پرسش و تهمت رو متوجه نشدی؟ یا شاید هم هر کی شماره ی فونتش بزرگ تر باشه بیشتر می فهمه.
      من یه سوال ساده پرسیدم. توی دنیایی که هر خردسالی میره یه سرور توی خارج می خره و وی پـــی ان می فروشه به مردم و یه لاگر هم میندازه روش و بعدش هم اسم خودش رو میذاره هــکر، باید قبول کنی که یه مقدار آدم با دیدن این چیزا به شک می افته.
      چون سوالت غلطه
      من تو تاپیک خودم این تضمینو دادم که امنه دیگه سوال دوباره معنی تهمت میده نه سوال
      LEFT
      4/19/2021

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ReQral نمایش پست ها

چون سوالت غلطه
      من تو تاپیک خودم این تضمینو دادم که امنه دیگه سوال دوباره معنی تهمت میده نه سوال
      من نه تاپیک شما رو دیدم نه شما رو می شناسم. شروع کننده ی تاپیک هم شخص دیگه ای بود. من ایشون رو هم نمی شناسم. فقط دیدم دو تا سایت معرفی کرده و خواستم به بقیه هشدار بدم که ممکنه مشکلاتی پیش بیاد.
      اگه دوستانی که استفاده می کنن شما رو می شناسن و به شما اعتماد دارن، قطعا مشکلی پیش نمیاد.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ای بابا مگه نت رو وصل نمیکنن ؟ اخه این ممکن نیست ولی بعیدم نیست امروز اخبار ایران اعلام کرد فوتبال عقب افتاده خب دشمنان !هم شکست خوردن نت رو وصل میکنن بنظرم تا شنبه
      عجب گیری کردیم تو این جبر جغرافیایی مزخرررررررف من کلی پول دادم جزوه کامران خریدم الان ویس هاش رو ندارم خب ب چ دردم میخوره هی هی هی

صفحه 1 از 121 1211101 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 315 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 315 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن