خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 80
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

ابراز تاسف برای برخی از انتشارات سودجو

سلام دوستان.
      راستش علاقه ای به زدن اینجور تاپیکا ندارم ولی بعضی مواقع یه اتفاقاتی میفته که تازه ادم میفهمه تو این آشفته بازار داغ کنکور هرکسی و هر موسسه ای به نحوی داره سودجویی میکنه !
      این روند تا چند سال پیش بیشتر بین موسسات کنکوری رواج داشت ولی متاسفانه 2-3 سالی هست که بشدت بین انتشارات معروف هم نفوذ پیدا کرده !
      نمونه بارزش کتابهای جدیدالتالیف انتشارات معروف هست. کتاب بدون هیچ ویرایش خاصی که فقط صرفا کنکور 94 بهش اضافه شده 5 هزار تومن اومده رو قیمتش ! عاقا جان مگه قیمت اون کاغذ بی کیفیتی که بکار میبرن و از برگ سیر هم نازکتره چقدره مگه ؟
      واسه یه کتاب ایا مولفش از خارج میاد کتاب مینوسه یا کتاب تو خارج چاپ میشه که انقد قیمت کتابها رو سال به سال زیاد میکنن ؟ تو این مملکت همه چی شده با احتساب نرخ دلار ! حتی چیزایی که کوچیکترین ارتباطی هم با دلار نداشته.

اینا همه مقدمه بود تا یه چیزو بگم. مطمئنم همه میدونن منظور من کدوم انتشاراته ولی از دوستان عزیز خواهش میکنم که اگر نظری هم دارن اسم از انتشارات خاصی نبرن.
      تا حالا بالغ بر 3 مرتبه من تو کامنتهای سایت این انتشارات پرسیدم عزیزم ، جانم ، این کتاب شما ایا واقعا مطابق با سوالات کنکورهای اخیر شده یا این تبلیغات شما صرفا در راستای همگام سازی و ویراییش طبق کتاب درسی جدید بوده ؟
      هیچوقت کامنتی که دادم تایید نشده
      چرا ؟
      دیگه جواب این چرا رو هرکدومتون بهتر از من میدونین.
      چون حتی اگه اون اتتشارات و اون مسئول مربوطه حتی 1 درصد احتمال بده شاید دیگران با خوندن نظر شما از خریدن کتاب منصرف بشن ، هیچوقت اون نظر رو تایید نمیکنه.
      تو همون سایت بارها و بارها دیدم که یه نفر اومده پرسیده ایا کتابتون تغییر کرده و نیاز به خرید کتاب جدید هست ؟
      مسئول پاسخگویی گفته میتونی از کتاب قدیمت استفاده کنی ولی کتاب جدیدمون خیلی فلان و بهمان شده
      درصورتی که من خودم مقایسه کردم و دیدم تنها تغییرش اضافه شدن کنکور سراسری 94 بوده. همین و بس

درنهایت میخوام یه مطلب بگم فارغ از همه چی.
      ما از بچگی غادت داشتیم دزد به اونی میگفتیم که از خونه مردم دزدی میکرد یا ماشین مردم رو میدزدید یا کیف میزد و کلا مسائلی از این دست.
      هرچی بزرگتر و به کنکور نزدیک تر شد دیدگاهم نسبت به دزد تغییر کرد. فهمیدم دزد فقط کیف قاپ و سارق ماشین نیست.

چه بازی کثیفیه این کنکور...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عجب آشفته بازاریس اینجا

هر که جیب خود میکند پر پول

بی اعتنا از زحمتهای صاحب پول

انتشارات بی سواد پر ادعا
      فکر آنند که باشند پر مدعا

ای عمو از عرق مرد کارگر ترسان باش
      پول خوری از راه علم ارزان است
      چی گفنما

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.پارسال یه کتاب چاپ93 خریدم روش نوشته بود مطابق با آخرین تغییرات. فقط یک پاورقی اضافه کرده بودند و کنکور 93 . بیشتر حجم کتاب فقط سوالات و تست های آزاد قبل از سال 85 هستش که تقریبا به هیچ دردی نمیخوره.خوشبختانه امسال چاپش متوقف شد.

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      باز هم همون بحث تکراری عدم نظارت که متاسفانه به حوزه فرهنگ و کتاب هم وارد شده تنها راه هم اطلاع رسانی به دوستان و انتخاب هوشمندانه کنکوری هاست

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی از استارتر ولی ببخشید اسم نبر یعنی چی؟
      اینجا فروم کنکوره اومدیم اطلاعات بگیریم برفرض خود من امکان بررسی و..ندارم خیلی هام تو موقعیت من خوب اونی که تغییر نداده یا مسائلی از این دست بگید حداقل اطلاعاتمون بالاتره بره وقتی تهییه نشه و فروخته نشه کتابا خب از اینکارو دست میکشن و حتی مهم تر خودما هزینه اضافه نکنیم نه اینکه بخریم بعدا بگید یا بفهمیم دیگه مسئله ملی و سیاسی نیست در کنایه بگیم بر به جایی نخوره

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حقیقته خدایی واقعا ممنون که گفتین ...

میخوام نام ببرم چون دیگه اینجا هیچ ربطی به اونا ندارن نمونش شیمی مبتکران هست چیزی بهش اضافه نشده بخدا فقط قیمتش میره بالا

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کتابای انسانی خیلی سبز هیچی عوض نشده قیمتاش رفته بالا همین کتابای رباضیاتم همینطور.؟.

8. Top | #8
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از بین کتاب هایی که امسال گرفتم فقط ریاضی خیلی سبز بود که واقعا ویرایش شده بود اونم چون سروش موئینی تو وبلاگش گفته بود 200 صفحه به کتاب اضافه شده

زیست های الگو که واقعا خدا ازشون نگذره حتی با اینکه تو سایتش نوشته مطابق کنکور 95 ولی حاضر نشده بخش هایی که از زیست 2 و 3 که تغییر کرده رو ویرایش کنه الان هم فک می کنم تخفیف رو واسه این گذاشتن که کتاب ها فروش بره واسه اول مهر ویرایش جدید بیاد

مورد بعدی کانونه که امسال هم مطابق سال های قبل کتاب های چاپ قبلش رو موقع ثبت نام به بچه ها میندازه واقعا کار از این کثیف تر وجود نداره که هزینه اضافه رو اینجوری به خانواده ها تحمیل کنن جالبه نمایندگی کرمان بیشتر داره پول میگیره بعد میگی کتاب نمیخای میگه کتاب رایگانه!!!!!!!!!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      انتشارات مبتکران جدیدا مشکوک میزنن ، نمیدونم چرا ...

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا نام نبریم مگه تو همین سایت کلی از خوبی های کتاباشون نمی گیم؟!! بدی ها رو هم باید گفت دیگه!!
      خیلی سبز که زیست دوم و سوم رو ویرایش کرده ولی پیش رو نه! اون وقت ازشون بپرسی میگه کتاب پیش آماده کنکور 95 هست و می تونی تهیه کنی! خوب مرد حسابی خودت می دونی که زیست تالیف 10 سال پیش به درد کنکور الان نمی خوره اگه می خورد که دوم و سومت رو ویرایش نمی کردی.
      یا مثلا شیمی پیش 2 خیلی سبز در حال ویرایش کلی ـه ولی هنوز چاپ قدیمیش رو تو سایت می فروشن. حداقل نمی گن لینک خرید اون رو غیر فعال کنن.
      الگو هم که قیمت هاش فضاییه. باز زیستش قابل درکه. ولی ادیبات های موضوعی الگو واقعا ظلمه! یه کتاب تاریخ ادبیات 18000 تومن؟!!

متاسفانه ناشر ها می دونن که بچه ها سال کنکور حاضرن هر هزینه ای رو بدن تا قبول شن. می شناسم کسی 8 میلیون داده بود پک کنکور آسان است رو خریده بود، می گفت اگه باعث شه هر درس یه تست بیشتر بزنم من راضیم!!

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Skinner نمایش پست ها
      کتابای انسانی خیلی سبز هیچی عوض نشده قیمتاش رفته بالا همین کتابای رباضیاتم همینطور.؟.
      شیمی پیش خیلی سبز 27 تومن بود شده 21 تومن که اگه از سایتش بخری با ارسال رایگان میشه 18400 تومن
      تستاشم ویرایش شده (با قبلیا مقایسه کردم)
      اخه عزیز من چن درصد نظری ها انسانی میخونن ؟
      و چن درصد نظری ها واقعا درس میخونن ؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      راستش علاقه ای به زدن اینجور تاپیکا ندارم ولی بعضی مواقع یه اتفاقاتی میفته که تازه ادم میفهمه تو این آشفته بازار داغ کنکور هرکسی و هر موسسه ای به نحوی داره سودجویی میکنه !
      این روند تا چند سال پیش بیشتر بین موسسات کنکوری رواج داشت ولی متاسفانه 2-3 سالی هست که بشدت بین انتشارات معروف هم نفوذ پیدا کرده !
      نمونه بارزش کتابهای جدیدالتالیف انتشارات معروف هست. کتاب بدون هیچ ویرایش خاصی که فقط صرفا کنکور 94 بهش اضافه شده 5 هزار تومن اومده رو قیمتش ! عاقا جان مگه قیمت اون کاغذ بی کیفیتی که بکار میبرن و از برگ سیر هم نازکتره چقدره مگه ؟
      واسه یه کتاب ایا مولفش از خارج میاد کتاب مینوسه یا کتاب تو خارج چاپ میشه که انقد قیمت کتابها رو سال به سال زیاد میکنن ؟ تو این مملکت همه چی شده با احتساب نرخ دلار ! حتی چیزایی که کوچیکترین ارتباطی هم با دلار نداشته.

اینا همه مقدمه بود تا یه چیزو بگم. مطمئنم همه میدونن منظور من کدوم انتشاراته ولی از دوستان عزیز خواهش میکنم که اگر نظری هم دارن اسم از انتشارات خاصی نبرن.
      تا حالا بالغ بر 3 مرتبه من تو کامنتهای سایت این انتشارات پرسیدم عزیزم ، جانم ، این کتاب شما ایا واقعا مطابق با سوالات کنکورهای اخیر شده یا این تبلیغات شما صرفا در راستای همگام سازی و ویراییش طبق کتاب درسی جدید بوده ؟
      هیچوقت کامنتی که دادم تایید نشده
      چرا ؟
      دیگه جواب این چرا رو هرکدومتون بهتر از من میدونین.
      چون حتی اگه اون اتتشارات و اون مسئول مربوطه حتی 1 درصد احتمال بده شاید دیگران با خوندن نظر شما از خریدن کتاب منصرف بشن ، هیچوقت اون نظر رو تایید نمیکنه.
      تو همون سایت بارها و بارها دیدم که یه نفر اومده پرسیده ایا کتابتون تغییر کرده و نیاز به خرید کتاب جدید هست ؟
      مسئول پاسخگویی گفته میتونی از کتاب قدیمت استفاده کنی ولی کتاب جدیدمون خیلی فلان و بهمان شده
      درصورتی که من خودم مقایسه کردم و دیدم تنها تغییرش اضافه شدن کنکور سراسری 94 بوده. همین و بس

درنهایت میخوام یه مطلب بگم فارغ از همه چی.
      ما از بچگی غادت داشتیم دزد به اونی میگفتیم که از خونه مردم دزدی میکرد یا ماشین مردم رو میدزدید یا کیف میزد و کلا مسائلی از این دست.
      هرچی بزرگتر و به کنکور نزدیک تر شد دیدگاهم نسبت به دزد تغییر کرد. فهمیدم دزد فقط کیف قاپ و سارق ماشین نیست.

چه بازی کثیفیه این کنکور...
      با عرض سلام و وقت بخیر

بله .... درست می فرمایین

قدیما دزد به همین افرادی که فرمودین گفته می شد اما با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی انسان ها ، دزدی هم شکل خودش رو تغییر داده تا هم بتونن راحت تر مردم رو فریب بدن

و هم اینکه از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری نباشن

کنکور هم یکی از مسائلیه که دزدی راجع بهش صورت میگیره ..... الان انتشارات مختلف که مثلا به بهانه آسان تر کردن کتاب درسی ، حجم زیادی از کتاب های کاذب و فاقد ارزش علمی

رو منتشر کردن ، که فقط باعث سردرگمی داوطلبان کنکور و لاغر شدن جیب والدینشون میشه .... جالب اینکه بسیاری از به اصطلاح مشاور های کنکور از این کار انتشارات دفاع می کنند

این انتشارات نیاز های کاذب رو درست می کنند و با نابودی داوطلبان کنکور ، از این طریق خودشون پول میگیرند

به هر حال سعی من و سایر دوستان در انجمن اینه که این دسته از آدما و انتشارات رو به بچه ها نشون بدیم تا بتونیم در حد توان خودمون جلوی مافیا رو بگیریم

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      شیمی پیش خیلی سبز 27 تومن بود شده 21 تومن که اگه از سایتش بخری با ارسال رایگان میشه 18400 تومن
      تستاشم ویرایش شده (با قبلیا مقایسه کردم)
      اخه عزیز من چن درصد نظری ها انسانی میخونن ؟
      و چن درصد نظری ها واقعا درس میخونن ؟
      معلومه سمپاد میخونی... انسانی ها قبلا درسخوناشون کم بود الان بیشتر شده اکثرا هم از تهرانن ولی باز کمه...

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Skinner نمایش پست ها
      معلومه سمپاد میخونی... انسانی ها قبلا درسخوناشون کم بود الان بیشتر شده اکثرا هم از تهرانن ولی باز کمه...
      چه ربطی به سمپادی بودن داره؟

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چرا نباید اسم ببریم ؟ اینجا صداوسیما نیست این انجمنم مختص کنکوره و هر چیزی که لازم باشه باید گفته بشه ...
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن