سلام دوستان.
راستش علاقه ای به زدن اینجور تاپیکا ندارم ولی بعضی مواقع یه اتفاقاتی میفته که تازه ادم میفهمه تو این آشفته بازار داغ کنکور هرکسی و هر موسسه ای به نحوی داره سودجویی میکنه !
این روند تا چند سال پیش بیشتر بین موسسات کنکوری رواج داشت ولی متاسفانه 2-3 سالی هست که بشدت بین انتشارات معروف هم نفوذ پیدا کرده !
نمونه بارزش کتابهای جدیدالتالیف انتشارات معروف هست. کتاب بدون هیچ ویرایش خاصی که فقط صرفا کنکور 94 بهش اضافه شده 5 هزار تومن اومده رو قیمتش ! عاقا جان مگه قیمت اون کاغذ بی کیفیتی که بکار میبرن و از برگ سیر هم نازکتره چقدره مگه ؟
واسه یه کتاب ایا مولفش از خارج میاد کتاب مینوسه یا کتاب تو خارج چاپ میشه که انقد قیمت کتابها رو سال به سال زیاد میکنن ؟ تو این مملکت همه چی شده با احتساب نرخ دلار ! حتی چیزایی که کوچیکترین ارتباطی هم با دلار نداشته.
اینا همه مقدمه بود تا یه چیزو بگم. مطمئنم همه میدونن منظور من کدوم انتشاراته ولی از دوستان عزیز خواهش میکنم که اگر نظری هم دارن اسم از انتشارات خاصی نبرن.
تا حالا بالغ بر 3 مرتبه من تو کامنتهای سایت این انتشارات پرسیدم عزیزم ، جانم ، این کتاب شما ایا واقعا مطابق با سوالات کنکورهای اخیر شده یا این تبلیغات شما صرفا در راستای همگام سازی و ویراییش طبق کتاب درسی جدید بوده ؟
هیچوقت کامنتی که دادم تایید نشده
.gif)
چرا ؟
دیگه جواب این چرا رو هرکدومتون بهتر از من میدونین.
چون حتی اگه اون اتتشارات و اون مسئول مربوطه حتی 1 درصد احتمال بده شاید دیگران با خوندن نظر شما از خریدن کتاب منصرف بشن ، هیچوقت اون نظر رو تایید نمیکنه.
تو همون سایت بارها و بارها دیدم که یه نفر اومده پرسیده ایا کتابتون تغییر کرده و نیاز به خرید کتاب جدید هست ؟
مسئول پاسخگویی گفته میتونی از کتاب قدیمت استفاده کنی ولی کتاب جدیدمون خیلی فلان و بهمان شده
درصورتی که من خودم مقایسه کردم و دیدم تنها تغییرش اضافه شدن کنکور سراسری 94 بوده. همین و بس
درنهایت میخوام یه مطلب بگم فارغ از همه چی.
ما از بچگی غادت داشتیم دزد به اونی میگفتیم که از خونه مردم دزدی میکرد یا ماشین مردم رو میدزدید یا کیف میزد و کلا مسائلی از این دست.
هرچی بزرگتر و به کنکور نزدیک تر شد دیدگاهم نسبت به دزد تغییر کرد. فهمیدم دزد فقط کیف قاپ و سارق ماشین نیست.
چه بازی کثیفیه این کنکور...