سلام من خیلی علاقه به تدریس و نوشتن جزوه شیمی دارم شما نظر بدین چطوری باشه جزوش که عالی بشه؟ کلا نظراتتون رو راجع به یک کتاب یا جزوه خوب بگین باید چه ویژگی هایی داشته باشه
سلام من خیلی علاقه به تدریس و نوشتن جزوه شیمی دارم شما نظر بدین چطوری باشه جزوش که عالی بشه؟ کلا نظراتتون رو راجع به یک کتاب یا جزوه خوب بگین باید چه ویژگی هایی داشته باشه
با عرض سلام و وقت بخیر
شاید در ابتدا از نظری که من میدم تا حدی ناراحت بشین ولی اگه کمی بیشتر درباره اش تامل کنین شاید چندان هم بد نباشه
شما که اینقدر به تالیف و تدریس علاقه دارین ، خیلی عالی میشه که این تواناییتون رو در دانشگاه نشون بدین و ان شا الله تلاش کنین تا بتونین
عضو هیئت علمی دانشگاه بشین ..... چون شما می تونین در دانشگاه یک شخص بسیار مفیدتری بشین و هم به درجه علمی بالایی برسین و هم به علاقتون
یعنی تدریس و تالیف برسین
به هر حال ( از نظر من ) زمانی که کتاب ها و جزوه های موجود در بازار بسیار زیاد هستن ، این کار شما نه تنها کمکی به بچه ها نمی کنه ، بلکه اونا رو
بیشتر سردرگم می کنه
حالا اگه نظر یا فرمایشی دارین در خدمتتون هستم
من تازه میخوام برم دانشگاه رشته شیمی کاربردی یا محض چون خیلی علاقه دارم ولی یه نکته ای هست اینکه جزوه نوشتن اصلا سن خاصی نداره فردین جوادی از ۱۹ سالگی شروع به نوشتن کرده یا آقای اسماعیل خان که با استاد ماهینی در درس عربی از ۱۶ سالگی شروع به تدریس کرده
مشاور
یه جزوه باید یه چیز جدید داشته باشه وگرنه که فروش نمیره..به نظرم اول سعی کن یه جایی تدریس کنی و بعد اقدام به نوشتن جزوه کن...
رشتت هم که اگه شیمی باشه بیشتر میتونی پیشرفت کنی...من موافق هیئت علمی و ... نیستم..اگه الان علاقه داری و دوس داری پول در بیاری از همین الان شروع کن!
مهم ترین چیز ایده جدیده...
کلا شما با چه کتابی حال میکنین درسنامه اول باشه تست بعدش یا اول تست بعدش درسنامه و اینکه شامل چه تستایی باشه
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)