خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشکلات من در این روزهای زندگــی!

سلام به همه دوستان کنکوری و با تشکر از همه شما که وقت گذاشتین و به این پست سر زدین

بچه ها از تیرماه کلاس کنکورم در مدرسه شروع شد و هر روز ساعت دو بعد از ظهر میام خونه
      دور و بر ساعت چهار درسو میخوام شروع کنم ولی خواب لعنتی اذیتم میکنه مثلا یه ربع میبخوابم ولی این یه ربع همینطور اضافه میشه و کل روز وقتمو از دست میدم(یک مشکل من خوابه)
      دوم اینکه انگیزه و اراده ضعیف دارم
      سوم اینکه تو کلاس زیاد گوش نمیدم و همین امروز تو یه زنگ کلا خواب بودم
      خیلی اعصابم خرابه - نمازم همه داره قضا میشهو تو کلاس مثلا نمیتونم هر چهار زنگو با حوصله گوش کنم زنگای اخر خسته میشم و شروع میکنم به دلقک بازی و خنده
      در کل هیچی درس نمیخونم لطفا راهنماییم کنین رقیبام همه دارن از من جلو میزنن

ممنونم از همتون

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      شما بیش فعالی
      ب پزشک مراجعه کن بگو تمرکز نداری
      اگه قرصی چیزی زیاد بهت داد مصرف نکن
      اعتیاد اوره
      ریتم طبیعی بدنت رو هم بهم میزنه
      روزی نیم ساعت شرو کن ب درس خوندن کم کم زیادش کن
      رشته ریاضی رو انتخاب کردی حتما ب ی چی علاقه داشتی دیگه
      واسه زندگیت هدف تعیین کن
      هدف کوتا مدت!! تا بلند مدت!
      بعد درس خوندن و رسیدنت ب برنامه ت همیشه خودتو تشویق کن

با اکانت مردم تریپ مشاوری برداشتم خخخ

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohmmadHosain1 نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان کنکوری و با تشکر از همه شما که وقت گذاشتین و به این پست سر زدین

بچه ها از تیرماه کلاس کنکورم در مدرسه شروع شد و هر روز ساعت دو بعد از ظهر میام خونه
      دور و بر ساعت چهار درسو میخوام شروع کنم ولی خواب لعنتی اذیتم میکنه مثلا یه ربع میبخوابم ولی این یه ربع همینطور اضافه میشه و کل روز وقتمو از دست میدم(یک مشکل من خوابه)
      خیلی اعصابم خرابه - نمازم همه داره قضا میشهو تو کلاس مثلا نمیتونم هر چهار زنگو با حوصله گوش کنم زنگای اخر خسته میشم و شروع میکنم به دلقک بازی و خنده

ممنونم از همتون
      سلام. اول از همه سریعا با کلاس کنکورت هماهنگ شو، یعنی اگه الان مثلا تو شیمی وارد فصل 2 دوم شدین تو دیگه فعلا فصل 1 رو ول کن و برو سراغ فصل 2 و با دبیرت جلو برو و تست بزن. تو همه ی درس ها همین کار رو بکن و هر مبحثی که بهت درس دادن رو خوب بخون و تستاشو حل کن. راجع به کلاس درس هم سعی کن روز قبل یه پیشخوانی داشته باشی که تدریس برات خسته کننده نباشه و مهم تر از این تو کلاس فعال باش و با اون مبحثی که داره تدریس میشه درگیر شو و سوالاتو بپرس و هر تمرینی که دبیرت داد سعی کن حل کنی...
      راجع به خواب هم اگه مشکل خاصی نداری بیشتر به اراده خود آدم بر میگرده، شب ها زود بخواب از اونور هم ظهر سعی کن نیم ساعت یا 45 دقیقه بیشتر نخوابی ، شاید اولاش با نیم ساعت خواب خیلی سرحال نباشی ولی بعد یکی دو هفته عادت میکنی
      در کل با یه اراده محکم برو جلو و نذار کل سال با این روند بگذره و خدایی نکرده مجبور شی سال بعد دوباره این مسیرو طی کنی، الان که اول ساله و وقت داری به خودت بیا و تغییر رو شروع کن، مطمعن باش که میتونی...

اینا نظرات شخصی من بود.موفق باشی
      ویرایش توسط MaHsa 95 : 15 شهریور 1394 در ساعت 22:39

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما یه جوری گفتی مشکل فک کردم داری خرج خانواده به دوش میکشی!!!

دلیل همش تنبلی و هدف نداشتنه

موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام یه پیشنهاد کاربردی: رفتی کلاس برو جلویه معلم بشین رو در رو

و سعی کن تویه کلاس فعال باشی و این روحیه رو تویه خونه هم پیاده کن و فقط سعی کن خیلی درس بخونی

و هر روز به اهدافت فکر کن مثلا من سردر صنعتی شریف رو زدم تویه اتاقم (البته عکسشو )

البته من کسی نیستم که بخوام پیشنهاد بدم ولی قدیما خودمم همینجوری بودم درست شد !

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از همتون کس دیگه نظری نداره؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کامپیوتر و بازیای گوشی بذار کنار ... فیلم و سریال دیدنم همینطور ... من که بازیو کنار گذاشتم از همون تابستون کنکور ولی فیلم و سریال نتونستم ! طوری که از 2هفته مونده به کنکور تا روز قبل کنکور 2 فصل سریال بیگ بنگ تئوری نگاه کردم ! طی سال هم کم و بیش میدیدم و خب مطمئنم اگه این کارو نمیکردم الان ننتیجم خیلی بهتر بود ! ( درضمن دوس دختر/پسر هم امسال نقدن دورش خط بکش )
      خب من فک میکنم مشکل اصلیت همون بی انگیزگیته ! خب ببین دیگه در آینده چطوری قراره نون در بیاری شکم خودت خونوادتو سیر کنی و چه پرستیژ اجتماعی میخوای داشته باشی ، راهی جز درس بلدی؟ اگه بلدی که خوش به حالت... دیگه اگه این بهت انگیزه نمیده من نمیدونم !
      به خودت نگاه کن ببین چیا تورو از مسیر درس خوندن باز میداره همونارو کم کن ، مثلن من اینترنت خیلی اعتیاد داشتم میدونستم اگه باشه نمیتونم خودمو کنترل کنم و مث آدم درس بخونم 1 سال کلن قطع کردم سرویس نگرفتم ! ولی بودن دوستایی که با اینترنت مشکلی نداشتن میتونستن خودشونو کنترل کنن ( یا حداقل فکر میکردن )
      بعد تا 2 مدرسه این بعدظهر کلاس کنکور ندارین؟ اگه نه که برو خداتو شکر کن خیلی خوب برنامه ریزی کردن واستون ! ما 12 و نیم تعطیل میشدیم اما باز از 3ونیم تا 8 بعضی روزا کلاس داشتیم! الان که فکرشو میکنم قیافم این میشه
      من تو اردیبهشت به این نتیجه رسیدم که هرچی یکلاس عربی ، هندسه ، شیمی ، فیزیک ، گسسته رفتم اصلن بدردم نخورده و فقط وقت و هزینمو تلف کرد! به 2 علت اول اینکه خودم سر کلاس گوش نمیکردم ، دوم هم قبلش یا بعدش درسو مرور نمیکردم معلم چی گفت؟!
      فقط دیفرانسیلم بدردم خورد که سر کلاس با دبیر همراه بودم گوش میدادم قبل و بعدش سوال حل میکردم!
      بعدم خیلی خودتو درگیر روش های مطالعه و نمیدونم تکنیک ها و اینکه بقیه دوستات چکار میکنن و این حرفا نکن که آدمو از مسیر درس خوندن وا میذاره ، مث این میمونه تو یک جاده هی به حاشیه راه نگاه کنی و یادت بره باید راهو سریع بری و به مقصد برسی !
      موفق باشی!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هر روز تا 2 بعد از ظهر کلاس؟؟؟
      چ خبره!!!
      از کلاسات کم کن!!!

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ممنون از همتون کس دیگه نظری نداره؟
      من بچم ولی چون دوست دارم میگم نظرمو

منم تو کلاس چرت میزدم به ویژه اگه جغرافیا باشه

راهش اینه: اون درسو پیش خوانی کنی اون موقع تو کلاس حواست جمعه چون بلدی و میخای پز بدی

شب زود بخابی من خودم بیشتر اوقات بدون خواب میرم مدرسه و پنجرم اون روز

واسه انگیزه برو فیلم های ایمان سرورپور رو ببین - به روزی که نتایج اعلام میشه و مامان و باباتو شاد میکنی- برو این ویدیو رو ببین فوق العادست

دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

10. Top | #10
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parniya نمایش پست ها
      شما بیش فعالی
      ب پزشک مراجعه کن بگو تمرکز نداری
      اگه قرصی چیزی زیاد بهت داد مصرف نکن
      اعتیاد اوره
      ریتم طبیعی بدنت رو هم بهم میزنه
      روزی نیم ساعت شرو کن ب درس خوندن کم کم زیادش کن
      رشته ریاضی رو انتخاب کردی حتما ب ی چی علاقه داشتی دیگه
      واسه زندگیت هدف تعیین کن
      هدف کوتا مدت!! تا بلند مدت!
      بعد درس خوندن و رسیدنت ب برنامه ت همیشه خودتو تشویق کن

با اکانت مردم تریپ مشاوری برداشتم خخخ
      کی گفته اعتیاد آوره؟

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

ممنونم از همتون
      ظهرها 10 تا 15 دقیقه کافیه ی هفته انجام بدی عادت میکنی
      ی لیوان!قهوه استفاده میکردم بعد ناهار تا خوابم نگیره

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      منم سر فیزیک امسال و بیشتر دروس عمومی این طوریم . من تجربیم . زیست و شیمی و ریاضی چون معلم های خوبی داریم در نتیجه سر کلاس فعالم اما بقیه رو نه .
      یه کاری که روی من تقریبا جواب داد پیش خوانی بود . فرداش که معلم هر چی سوال میپرسه و تو میتونی جواب بدی همین باعث انگیزه و تشویق برای بهتر شدن میشه .

13. Top | #13
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات

ممنونم از همتون
      وقتی از مدرسه اومدی اول از همه ناهار نخور-
      3-4 ساعت بعد بخور.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن