خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

هیچ انگیزه ای برام نمونده چیکار کنم ؟

سلام به همه .
      من سال 95 کنکور دارم ... توی تابستون تا جایی که تونستم تلاش کردم و از خودم راضی هستم .
      آزمون های کانون هم ترازم خوب میشه .
      با اینکه مدرسه شاهد نیستم ، ولی تعداد زیادی از دوستان نزدیکم سهمیه دارند .
      من میبینم که این کسایی که سهمیه دارند ، با بیش از 1000 تا تراز کمتر از من تو کانون ، رتبه های تک رقمی سهمیه خودشون رو میارن .
      اگر بخوایم یه تناسب ببندیم توی کنکور هم اونا با اینکه از من پایین تر هستند ولی جای بهتری قبول میشن .
      این مسئله باعث شده به شدت انگیزه ی من از بین بره . چیکار کنم؟
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما تلاش خودتو بکن تلاش تو ارزش داره و در ضمن کاریش هم نمیشه کرد سهمیه هست دیگه

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      سلام به همه .
      من سال 95 کنکور دارم ... توی تابستون تا جایی که تونستم تلاش کردم و از خودم راضی هستم .
      من میبینم که این کسایی که سهمیه دارند ، با بیش از 1000 تا تراز کمتر از من تو کانون ، رتبه های تک رقمی سهمیه خودشون رو میارن .
      اگر بخوایم یه تناسب ببندیم توی کنکور هم اونا با اینکه از من پایین تر هستند ولی جای بهتری قبول میشن .

مصطفی چون رفیقیم بهت میگم، به توچه؟؟؟

قبول دارم که تاثیر داره اما تو باید دایورت کنی(هم به ... و هم به ...!!)

اینایی که با سهمیه میرن 90 درصدشون نمیکشن و میمونن! پس تو دلت واسه خودت بسوزه، وقت طلاست!

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام به همه .

خب عزیزم خیلی ببخشیدا به شما چه؟؟ چکار به بقیه دارید؟ شما فقط فکر خودت باش و تلاش کن انشالله که موفق میشی..شما سعی کن با علم و دانش بیشترت موفق تر شی..
      دوستانه گفتم...ناراحت نشی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      مصطفی چون رفیقیم بهت میگم، به توچه؟؟؟

قبول دارم که تاثیر داره اما تو باید دایورت کنی(هم به ... و هم به ...!!)

اینایی که با سهمیه میرن 90 درصدشون نمیکشن و میمونن! پس تو دلت واسه خودت بسوزه، وقت طلاست!

پرهام جان داداش من این چند وقت تمام وقتم رو برا درس گذاشتم همه ی تلاشم رو کردم ...
      ولی خب وقتی میبینم دیگران بدون این تلاش میتونن موفق بشن تمام خستگیِ درس تو وجودم میمونه ! خداییش قبول نداری سخته ؟!
      بعد مشکل اینه که اینایی ک سهمیه دارن اکثراً دوستای نزدیک من هستن و میبینم که چقدر تفریح میکنن و من همش درس !

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پرهام جان داداش من این چند وقت تمام وقتم رو برا درس گذاشتم همه ی تلاشم رو کردم ...
      ولی خب وقتی میبینم دیگران بدون این تلاش میتونن موفق بشن تمام خستگیِ درس تو وجودم میمونه ! خداییش قبول نداری سخته ؟!
      بعد مشکل اینه که اینایی ک سهمیه دارن اکثراً دوستای نزدیک من هستن و میبینم که چقدر تفریح میکنن و من همش درس !
      اولا در اینده به مشکل میخورن دوما گفتنش چه سودی داره ایا سهمیه ور داشته میشه؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما سهمیه مناطق با سهمیه ایثارگران مقایسه نکن...مثلا امسال یکی دوستام 2000ایثارگران شده بود رفته بود مطابقت داده بود می گفت می شه حدودا 15000منطقه2!!!بعدشم سهمیه ایثارگران کانون با سهمیه ایثارگران کنکور زمین تا آسمون فرقشه توکنکور ایثارگران خیلی تعدادشون بیشتره...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi heydari نمایش پست ها
      شما سهمیه مناطق با سهمیه ایثارگران مقایسه نکن...مثلا امسال یکی دوستام 2000ایثارگران شده بود رفته بود مطابقت داده بود می گفت می شه حدودا 15000منطقه2!!!بعدشم سهمیه ایثارگران کانون با سهمیه ایثارگران کنکور زمین تا آسمون فرقشه توکنکور ایثارگران خیلی تعدادشون بیشتره...
      یکی از کسایی که میشناسم امسال کنکور 38000 شده بود و تو سهمیه ایثارگران 800 .
      درسته که فرق داره ... ولی اگه تقریبا تناسب ببندی میبینی کسی که تو کانون تک رقمی ایثارگران بشه ، تقریباً تو کنکور هم الکی میره بالا !

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بیخیال بابا درستو بخون. توکلت به خدا باشه. شاید خلق خدا عدالت رو رعایت نکنن ولی به موقعش خود خدا جوابشونو میده.
      تو درستو بخون که پیش خودت شرمنده نباشی داداش . نتیجه رو هم به خدا بسپار...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad96 نمایش پست ها
      بیخیال بابا درستو بخون. توکلت به خدا باشه. شاید خلق خدا عدالت رو رعایت نکنن ولی به موقعش خود خدا جوابشونو میده.
      تو درستو بخون که پیش خودت شرمنده نباشی داداش . نتیجه رو هم به خدا بسپار...
      مرسی داداش .

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام به همه .
      آقا انگیزه کیلویی چنده، باید مثل ... فقط بخونی، فقط به خوندن فکر کن، اگه منتظر بمونی که انگیزه پیدا کنی و بعد بخونی، باید بهت بگم که دقیقا روز کنکور، بعد از اینکه کنکور رو خراب کردی، یه انگیزه ای بهت دست میده که نگو و نپرس، پس صبر کن تا اون موقع و بعد شروع کن، بیخیال انگیزه، اگه شروع کنی به خوندن و به آینده زیبایی که در انتظارته فکر کنی، انگیزه خودش میاد، اگر هم نیومد باز مشکلی نیست، در ضمن، خب ما با بقیه کاری نداریم که، من همیشه اینو میگن که اگه دانشگاه تهران، حتی 1 پذیرش هم داشته باشه، من باید اون 1 نفر باشم.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مرسی داداش .
      انشالله موفق باشی ...

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شماکار خودت رو بکن امیدت به خدا

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درسته آدم لجش میگیره از درس سرد میشه.
      منم وقتی سوالات قبل 90 رو میبینم از حرص نمیخوام دیگه درس بخونم
      اما چاره چیه؟؟؟؟
      توام با اونایی که سهمیه شاهد دارن کاریت نباشه
      "همینه که هست" تو تلاشتو کن!
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن