خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.h نمایش پست ها
      باز هم جوابا و توضیحاتون عالی بود ولی سوال دارم!
      جواب سوال 1 درسته ولی جزوه ی من اومده p هارو حذف کرده وجمع رو به اجتماع تبدیل کرده!؟؟
      ولی من خودم از راه شکل حلش کردم و به این نتیجه رسیدم که اشتراک aوb برابر aوb منهای اشتراکشونه پس a=b هست!آیا این درسته؟ روش شکل رو برای این سوال ها مناسب میدونید؟
      خوب سوال دوم جواب نهایی شما میشه407صدم ولی جواب تست427صدم هست که از راه متمم رفته ببینید:فایل پیوست 36874حالا نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدن چون:فایل پیوست 36875
      ضمنا توی پست اول 4تا سوال آخر رو اضافه کردم ممنون میشم کمکم کنید
      با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت
      متوجه نشدم چطور p رو حذف کرده؟اینجا p به تنهایی عدد نیست که بشه حذفش کرد.
      با شکل هم میشه اما بعضی وقتا مشکل میشه و امکان داره اشتباه کنی.وگرنه ایرادی نداره.
      در مورد سوال دوم جواب شما درسته و از راه متمم هم درسته اما چرا جوابه من یکی نشده فعلا نمیدونم باید روش فکر کنم.
      متمم هم همون اولیه درسته یعنی یک منهای هیچکدام یکسان نباشد.
      دستم بنده ایشالا تا آخر شب جواب سوالای جدیدتو میذارم.
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
      ویرایش توسط مسیح : 09 مرداد 1394 در ساعت 20:06

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      up
      20150801_003623.jpg
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

3. Top | #18
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مسیح نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20150801_003623.jpg
مشاهده: 10
حجم: 53.7 کیلو بایت
      مرسی
      چک میکنم اگه سوالی بود میپرسم

4. Top | #19
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20150801_003623.jpg
مشاهده: 10
حجم: 53.7 کیلو بایت
      در مورد سوال 1 این بخش رو توضیح بدید:2015-08-01-13_29_17-20150801_003623-windows-photo-viewer.png
      در مورد سوال دوم توی بخش آخر چرا این یک ذوم اول که باهاش جمع شده چیه؟2015-08-01-13_31_53-20150801_003623-windows-photo-viewer.png
      سوال 4 هم کلا نفهمیدم
      مرسی

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در مورد سوال 1 این بخش رو توضیح بدید:برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-08-01 13_29_17-20150801_003623 - Windows Photo Viewer.png
مشاهده: 7
حجم: 20.1 کیلو بایت
      در مورد سوال دوم توی بخش آخر چرا این یک ذوم اول که باهاش جمع شده چیه؟برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-08-01 13_31_53-20150801_003623 - Windows Photo Viewer.png
مشاهده: 8
حجم: 32.9 کیلو بایت
      سوال 4 هم کلا نفهمیدم
      مرسی
      درمورد سوال 1:
      تو اشتراک اولویت مهم نیست یعنی aاشتراک b با bاشتراک a یکیه.اینجا چون A' داشتیم من جاشو عوض کردم و طبق قوانین دمورگان اشتراکو تبدیل به تفاضل کردم فرمول تفاضل هم که همونه که خو صورت نوشتم یعنی تفاضل اولی منهای اشتراکشون.
      درمورد سوال2:
      گفته دقیقا 1رو بیاید دیگه.اون 1/2 اولی که جمع شده مال اون سکه اولیست که رو بیاد.بقیشم مال وقتیه که سکه اولیه پشت بیاد بعد 3تا سکه بندازیم اما بخوایم 1دونه رو بیاد.

درمورد سوال4:
      ببین دسته بندی کردم که هرکلاسی چند درصد قبولی داشته.بعد سوال گفته "اگه از قبولیا یکیو به تصادف انتخاب کنیم" این جمله یعنی اینکه جامعه ما میشه همه ی کسایی که از 2تا کلاس قبول شدن.بعد گفته احتمال اینکه از کلاس اولی باشه که میشه تعداد نفرات کلاس اول ضربدر قبولیش که باید تو صورت بنویسی.خود صورت سوالم که گفته جمعیت اولی 2برابر دومیه
      باز اگه جاییشو نفهمیدی بگو.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

6. Top | #21
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      درمورد سوال 1:
      تو اشتراک اولویت مهم نیست یعنی aاشتراک b با bاشتراک a یکیه.اینجا چون A' داشتیم من جاشو عوض کردم و طبق قوانین دمورگان اشتراکو تبدیل به تفاضل کردم فرمول تفاضل هم که همونه که خو صورت نوشتم یعنی تفاضل اولی منهای اشتراکشون.
      درمورد سوال2:
      گفته دقیقا 1رو بیاید دیگه.اون 1/2 اولی که جمع شده مال اون سکه اولیست که رو بیاد.بقیشم مال وقتیه که سکه اولیه پشت بیاد بعد 3تا سکه بندازیم اما بخوایم 1دونه رو بیاد.

درمورد سوال4:
      ببین دسته بندی کردم که هرکلاسی چند درصد قبولی داشته.بعد سوال گفته "اگه از قبولیا یکیو به تصادف انتخاب کنیم" این جمله یعنی اینکه جامعه ما میشه همه ی کسایی که از 2تا کلاس قبول شدن.بعد گفته احتمال اینکه از کلاس اولی باشه که میشه تعداد نفرات کلاس اول ضربدر قبولیش که باید تو صورت بنویسی.خود صورت سوالم که گفته جمعیت اولی 2برابر دومیه
      باز اگه جاییشو نفهمیدی بگو.

1و2 فهمیدم
      ولی چهار رو تا نصفه
      دقیقا چرا مخرج کسرمون اون بود با صورت کسر مشکلی ندارم2015-08-01-14_45_41-20150801_003623-windows-photo-viewer.png

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      1و2 فهمیدم
      ولی چهار رو تا نصفه
      دقیقا چرا مخرج کسرمون اون بود با صورت کسر مشکلی ندارمبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-08-01 14_45_41-20150801_003623 - Windows Photo Viewer.png
مشاهده: 7
حجم: 13.2 کیلو بایت
      ببین وقتی میگی تاس میریزیم جامعت چیه؟اعداد 1تا 6 یعنی 6حالت که بعد مثلا واسه احتمال 1اومدن این 6رو میذاری تو مخرج.
      اینجا ام همینجوره.گفته "از کسایی که قبول شدن" یعنی کسایی که قبول شدن جامعته یعنی همون 1تا 6 تاس. حالا کیا قبول شدن؟؟خود صورت سوال گفته 0.4 از کلاس آ 0.6 از کلاس B قبول شدن.

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن