پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش توسط Adam Hart : 08 مرداد 1394 در ساعت 19:45
کتاب تستی که من در حال حاظر باهاش کار میکنم , گاج جامع سال قبل هست , که در پاسخ گویی به تست های اون مشکلی ندارم.اگر تابستون تونستم گاج رو دوره کنم و در اون به تسلط برسم میرم سر وقت الگو .
فاگوزیستی که دوستان پیشنهادش رو میکنن اصلا حجمش رو دیدین؟ بخوایین اون رو مطالعه کنین کی میخوایین به سایر دروس برسین؟ کی اصلا وقت میکنین از خود الگو تست بزنین.
خود الگو هم سال دوم و سوم و پیش 1 , ویرایش جدیدش دارای درسنامه ست , فقط میترسم برید سمتش و بخاطر نداشتن تسلط کافی در جواب گویی به تست هاش زده بشین .برنامه تابستون و کتاب هایی که در حال حاظر برای زیست دارین بفرمایین فکر کنم بهتر یشه راهنمایی کرد.
زیست یعنی کتاب درسی و تست های خوب.برخلاف نظر بقیه با خیلی سبز اصلا موافق نیستم.فاگوزیست برای کنکوریا خوب نیس ولی برای دانش اموزا خوبه.منم بلدم 500 صفحه جزوه بدون تست بدم همه خوششون بیاد دیگه تو 500 صفحه همه چیو میگن دیگه .گاج برای شروع والگو ادامه عالیه البته الگو تو پیش 1 ضعیف کار کرده.در ضمن کتاب ابی قلم چی اگه به پاسخنامش زیاد گیر ندید از الگو هم بالاتره سوالاش.در کل ترکیب کتاب درسیو گاج و دریافت برای قشر متوسط.کتاب درسی و الگو و ابی کانون برای قشر قوی.کتاب خیلی سبز و کتاب درسی برای قشر ضعیف.این حرفامو از تجربم میگم پس هی نیاید بگید این خوبه اون بده .هرکی با هرکتابی راحته همونو بخونه.امسال من فقط کتاب درسی و گاجو خوندم 70 زدم .اگه خابالو نبودم 90 میزدم.عوضش شیمیو نتونستم بزنم و15 زدم .یه سال باز باید بخونم.
?
ویرایش توسط bbehzad : 08 مرداد 1394 در ساعت 20:37
آقا من قیزیکو ناجور مشکل دارم
پارسال مهروماه خوندم اکثر تستاشو زدم
چن بار دور کردم معلممونم خوب بود
ولی آخرش تو کنکور همه سوالا به نظرم عجیب غریب میومد
چه منبعی میتونه کمکم کنه؟
همه میگن گاج ولی الگو حرف نداره.خوبیش اینه که انقد سوالاش چالشیه سر جلسه کنکور غافلگیر نمیشی من دارم میخونمش.پشیمونم چرا پارسال نگرفتمش.الگو پیش و پایه تست ابی رنگه یه درسنامه کافی داره با کلی تست حرفه ای.گاجم خوبه ولی این حرف نداره.خیلیا میگن سطحش بالاس .سطحش بالا باشه خوبه تو کنکور باید دوقدم جلوتر باشی تا قبول شی.
?
ویرایش توسط Black : 08 مرداد 1394 در ساعت 21:48
?
من برای زیست هیچ چیزی در دسترس ندارم جز جزوه ی همون اقای عمارلو که کمیشو خوندم ولی امتحان نکردم چجوری تست میزنم باهاش...کلا تست زیست رو تازه دارم شروع میکنم و احتمالا همون گاج رو بخرم....چون قبلا یکبار برای درس عربی از تست های خیلی سختی شروع کردم و زده شدم ازش
نه فاگو رو ندیدم ولی مطمئن باشید سمتش نمیرم...چون اینجوری کلی از وقتم میره و تازه درسای دیگمم هست.
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)