خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات

دی وی دی های کنکوری لطفا راهنمایی کنید مرسی

سلام دوستان بنده یه اشنا پیدا کردم که تمام محصولات شرکت های : ونوس -موسسه پژوهندگان راه دانش - گزینه 2-کنکور اسان است - افبا رو موجوده داره

قیمتشم خیلی عالیه و میخام ازش خرید کنم...

الان من مشکلم تو عربی هست... زمین شناسی هم میخام دی وی دی بگیرم

زیست هم که چون سوم و پیش دادگستری دارم برا دوم هم میخام دادگستری بگیرم ازش از کنکور اسان است

ممنون میشم در مورد این شرکت ها که داره یه راهنمایی کنید که زمین و عربی رو از کدوم مجموعه تهیه کنم مرسی

2. Top | #2
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      راستش عربی 70 درصد گاج خوبه ولی تست های 92 و 93 رو نداره.........

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      سلام دوستان بنده یه اشنا پیدا کردم که تمام محصولات شرکت های : ونوس -موسسه پژوهندگان راه دانش - گزینه 2-کنکور اسان است - افبا رو موجوده داره

قیمتشم خیلی عالیه و میخام ازش خرید کنم...

الان من مشکلم تو عربی هست... زمین شناسی هم میخام دی وی دی بگیرم

زیست هم که چون سوم و پیش دادگستری دارم برا دوم هم میخام دادگستری بگیرم ازش از کنکور اسان است

ممنون میشم در مورد این شرکت ها که داره یه راهنمایی کنید که زمین و عربی رو از کدوم مجموعه تهیه کنم مرسی
      توصیم برای عربی : کتاب عربی گاج+فیلم های دبیرستان صنعتی شریف.

راستی با این همه dvd وقت برای خوندن دارین؟

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      توصیم برای عربی : کتاب عربی گاج+فیلم های دبیرستان صنعتی شریف.

راستی با این همه dvd وقت برای خوندن دارین؟
      مرسی گفتم که اینا برا خودم نیست میخام عربی و زمین بگیرم گفتم از شما بپرسم مال کدوم شرکتش خوبه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من ونوس دارم بنظرم دی وی دی های ونوس کمکت کنه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من یه دوستی داشتم که سی دی های کنکور آسان است رو خریده بود نه تنها این سی دی ها بهش کمک نکرده بودن بلکه وقتش رو هم گرفته بودن این موسسه کلاهبرداره بهتره شما هم چیزی ازش نخرید و وقتتون رو باهاش تلف نکنید یه سر به این سایت بزنید متوجه میشید:http://konkori1392.blog.com

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من یه دوستی داشتم که سی دی های کنکور آسان است رو خریده بود نه تنها این سی دی ها بهش کمک نکرده بودن بلکه وقتش رو هم گرفته بودن این موسسه کلاهبرداره بهتره شما هم چیزی ازش نخرید و وقتتون رو باهاش تلف نکنید یه سر به این سایت بزنید متوجه میشید:http://konkori1392.blog.com

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      من یه دوست دارم از کنکور اسان است استفاده کرده نه فقط به عنوان منبع اصلی رتبش 1200 منطقه دو شده هر کی پول داد دی وی دی خرید دلیل نمیشه رتبش خوب بشه یا برعکس

پول دادی خریدی باید نگاه کن نکنته برداری کنی زحمت بکشی تست بزنی کتاب بخونی نه فقط پول دی وی دی بدی

نقل قول نوشته اصلی توسط na30 نمایش پست ها

همونطوری که ادرسی که دادی البته قبلا هم دیده بودم میگه احمدی کلاه بردار هست دزد هست بعدش میاد جزوه هاشو میزاره ! عزیز من اینا همش تبلیغات و رقابت هست

یه موسسه دیگه میخاد یکی رو خراب کنه این کا رو میکنه دلیل اینکه خیلیا با کنکور اسان است دشمن هستن اینه که سی دی هاش گرونه پول ندارن بخرن اینجوری میکنن

من خودم و صد نفر دیگه میشناسم استفاده کردن و راضی هستن و نتیجم گرفتن نمونش همین دین و زندگی کنکور اسان است که الان به جرات می تونم بگم می تونم دین و زندگی

رو باهاش صد بزنم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      همونطوری که ادرسی که دادی البته قبلا هم دیده بودم میگه احمدی کلاه بردار هست دزد هست بعدش میاد جزوه هاشو میزاره ! عزیز من اینا همش تبلیغات و رقابت هست

یه موسسه دیگه میخاد یکی رو خراب کنه این کا رو میکنه دلیل اینکه خیلیا با کنکور اسان است دشمن هستن اینه که سی دی هاش گرونه پول ندارن بخرن اینجوری میکنن

من خودم و صد نفر دیگه میشناسم استفاده کردن و راضی هستن و نتیجم گرفتن نمونش همین دین و زندگی کنکور اسان است که الان به جرات می تونم بگم می تونم دین و زندگی

رو باهاش صد بزنم
      جزوه هاشو میزاره که یه عده آدم که از همه جا بی خبرن بیان و ببینن و با این موسسه دروغگو آشنا بشن.
      اصلا حرف پول نیست چون کسایی رو می شناسم که پولش رو داشتن و این مجموعه رو خریدن و به هیچ نتیجه ای نرسیدن.
      اگه شما صد نفرو میشناسی که نتیجه گرفتن حتما پشتکار خودشون بوده چون من صد و یه نفر رو می شناسم که نتیجه نگرفتن.
      شما هر جور راحتی می خوای بگیر می خوای نگیر من فقط نظر و تجربه خودم رو در اختیارتون گذاشتم.
      در هر صورت موفق باشید

9. Top | #9
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام
      ببینید
      به نظر من دی وی دی نه که اثر نداشته باشه ها
      نه
      منتهی هزار و صد تا راه بهتر و کم هزینه تر و مطمئن تر برای موفقیت هست...همین که هر جا بری بگی کنکور آسان است دارم همه میگن بهت هر کی با کنکور آسان است پیش رفته هیچ پخی نشده...این خودش اعتماد به نفس آدمو میاره پایین
      دی وی دی رو من فقط تو یه زمینه قبولش دارم...اونم برای درس خوندن تو وقت کم هستش و یا تکیل درس خوندن
      مثلا شما زیستو اول فیلمو نگاه کنی بعد خودت بخونی...اینجا دی وی دی خیلی موثره چون یه حالت پیشخوانی ایجاد میکنه...البته خود آدمم میتونه بخونه
      اما اونایی که دنبال اینن که فیلما جای کلاس و معلم و تست زدن و کم کاری آدمو بگیره...به هیچ وجه این کارو نمیکنه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)