سلام دوستان.
اول اینکه هدف من از زدن این تاپیک صرفا به اشتراک گذاشتن تجربه خودم از خرید اینترنتی کتاب هست نه تبلیغ واسه هیچ موسسه و انتشارات خاصی.
تا حالا 4 مرتبه از سایت نشر الگو خرید کردم. البته همیشه تو OFF های 20 درصدیش کتاب خریدم که از نظر هزینه بصرفه تر بیاد.
اخرین باری که کتاب خریدم حدود دو هفته پیش بود و کتاب زیست سوم + زیست پیش 1 رو سفارش دادم.
روز بعد از سفارشم کتابهام برام ارسال شد و 4 روز بعدشم بدستم رسید. اما وقتی پاکت رو باز کردم دیدم اشتباها برام زیست دوم رو فرستادن بجای زیست پیش 1. ینی درواقع داخل پاک زیست دوم + زیست سوم بود ( سفارش من زیست سوم + پیش 1 بود )
زنگ زدم به انتشارات و موضوع رو با داخلی 101 ( خانم صالحی ) درمیون گذاشتم.
ایشون به من گفتن شما کتابی که اشتباه فرستادیم برامون پست کن منم زیست پیش 1 رو تا نیم ساعت دیگه برات میفرستم.
راستش من اون روز دیگه روم نشد بگم پول پست کتابی که براتون میفرستم رو بهم بدینچون کار پسندیده ای نبود بخاطر 7-8 هزار تومن پول بی ارزش از حقوق اون کارمندی کم بشه که حواسش نبوده و اشتباهی یه کتاب دیگه فرستاده.
بهرحال من کتاب رو براشون فرستادم و دیروز براشون رسیده بود. کتاب زیست پیش 1 هم که اونا واسه من فرستاده بودن دیروز رسید.
همین دیروز خانم صالحی مجددا از انتشارات به من زنگ زدن و پیگیری کردن که ببینن ایا کتابی که برام فرستاده بودن رسیده یا خیر. که البته منم تایید کردم و گفتم که همین امروز بدستم رسیده. دیگه درمورد پول و اینا هم بحثی نشد.
تا اینکه امروز باهام تماس گرفته شد و شماره کارت از من درخواست کردن واسه واریز پول پستی که دادم.
کمتر از 10 دقیقه هزینه پست رو هم برام واریز کردن و من حسابی شرمنده شدم.
تا حالا از گاج و نشرالگو و خیلی سبز خرید داشتم. بهترین نمره رو از نظر بسته بندی به گاج میدم. کتابارو میکنه داخل کارتن ضدگلولهینی گلوله معمولی که چه عرض کنم فک کنم اگه با گلوله ضدهوایی هم هدف گرفته بشه طوریش نمیشه
از نظر خدمات و پشتیبانی و پاسخگویی به نشرالگو میدم.
از نظر تنبلی و حیرون کردن هم به خیلی سبزدو بار سفارش دادم ینی منو پیرم کردن تا کتابا بدستم رسید
ولی اینکه همیشه اون 20 درصد تخفیفش برجا هست خودش یه مزیته.
اینم یه تجربه از خرید اینترنتی کتاب بود. نشرالگو واقعا انتشارات فوق العاده ایه![]()